Zogenaamde budget telefoon, dat betekent dat die. Geprijsd is tussen de 100 en de 250. Euro wordt gezien als het budget zeg maar, je hebt ook hele vangen die nog goedkoper zijn, onder, 100 euro dan begin, je wel aan kwaliteit in te boeten wat er alle is een heel, goed, merk dit is inmiddels mijn dit de motorola telefoon ik heb het even Terug ook voor mijn vrouw nog, weer, een, materialen aangeschaft, we zijn er erg tevreden over hiervoor had ik een, geest 7 die daarvoor 2x olie is met. Mijn hoofd en geef hier geloof ik en daarvoor had ik altijd en overal en daarvoor chinese noname telefoons dus op zich heb ik er al aardig, wat versleten vorige telefoon is 3 jaar meegaan helaas maakte hij een, ongelukkige, val waardoor, het scherm, nou ja, precies natuurlijk. In de volt camera een, flinke scheur had dus eigenlijk onbruikbaar voor filmpjes zoals deze en andere doeleinden selfies maken doet niet zoveel dan moet, je natuurlijk het uiterlijk voor hebben en als man van middelbare leeftijd moet, je daar niet meer aan beginnen te rusten niet al te. Vaak een alleen in bepaalde situaties misschien geschikt goed deze telefoon nou hij is lekker. Snel 4 gigabyte aan ram geheugen op dus dat is ook logisch dat, je dan vrij snel is 64 gigabyte. Intern geheugen en ik heb er met een black friday dealtje 119 euro voor betaald met gratis verzending bij motorola zelf besteld inmiddels zijn ze allemaal uitverkocht op, hun site zag ik de normale prijs rond de 149.

Euro bij de meeste aanbieders red bull en coolblue ontdekken hoe moeizaam was iets duurde nog zelfs, even de specs ik kijk ik spiek eigen had ik weet niet alles naar mogelijk toe natuurlijk zit erin voor 11 op voet ik heel, belangrijk, dat, je weer up to date Bent met android de zip file, rustig is er, ingebouwd geheugen, wat, ik al zei het is uitbreidbaar tot een terabyte zelfs met een, sd, kaartje nou ik zou niet zo snel weten, hoe ik een, therapeut geheugen in de telefoon, vol krijg ik heb, het, op, mijn, pc Nog meer is volt wel aardig doen met fotobewerking en video dus een, keer een, therapeut, hij wilde, weer proper dat is nou een, ruimschoots, voldoende, voor de telefoon, denk ik, zo, het, heeft, een heel, mooi beeld met beeldschermen mis is is uitstekend vind ik, tenminste ja. Het is net wat de eisen zijn die, je stelt joden zijn met zijn die, die, zweren, bij, een, iphone die sfeer en bij top notch. Samsung voor mij is dit uitstekend en ik denk voor de gemiddelde gebruiker sowieso me laten. We jurk zijn telefoon van nog, 150 euro als die ik een, stuk valt na een, paar ja, dan ben je niet zo verdrietig, als wanneer, er een, iphone van 1000 euro tegen de vlakte gaat dan heeft. U met zon prijs reparatie waarschuw simpel goed alle waar is naar zijn geld en ja, als, je zoiets wilt uitgeven dan zon telefoon, om prima ik kijk, even verder heeft een, hd, resolutie een, mooie afmeting snel fins, schermpje frontcamera, natuurlijk, waar, je nu naar kijkt gewoonlijk en Op de camera, wordt van gezichten die 48 megapixel is laat, maar york, zijn, dag lopen niks van 48.

Megapixel holly is op van kleine sensor, het is dus, altijd genterpoleerd en de kwestie is van hoe. Goed is die. Interpolatie na dat is bij, deze kamer, best wel, hoor, ik, heb, wel, het proeffotos gemaakt is die, is dat verderop en ook de fotokwaliteit is gewoon prima zevenkerken heeft ook, even in mijn radio, nou ja, dan heb ik niet zoveel mee de luidsprekertjes, dat, moet ik, even Ontdekken het geluid van deze telefoon met muziek afspelen is, is echt heel, erg, goed de vergelijking vorige van g7 zoek om andere generatie maar ik geluid vind ik echt, best prettig omdat de laatste wel meestal vind ik het geluid van mobiele telefoontjes niet om aan te horen Omdat het vaak veel hoger heeft geen laag nou, dit dit, klinkt heel, lekker, ik, denk, dat, ze, vooral meer in segmenten in het geluid speelt dat een boost en wifi. Uiteraard is ook allemaal dik en oren uit lekker snel daarin trouwens heeft een, kleurtje, zijn twee kleurtjes, verkrijgbaar nadat dat, boeit, mij persoonlijk niet zo veel want ik zwart leren hoesje omheen en klaar de prestaties nou er zit een octa core cpu dat is volgens, waar, je Zich goed geteld heb 8 stuks meer dan voldoende voor de telefoon en door, elf gaat er, hartstikke, lekker, vlot doorheen en ik kan geen enkele, klacht, daarover, uiten, er, enige problemen die term kwam was het. Overzetten van de data vanaf mijn oude telefoon ik had de ervaringen met de telefoon van mijn vrouw een tijdje geleden dat dat, echt vlekkeloos vreemde telefoons naast elkaar een, telefoon, meldt zich aan bij de andere overzetten van de data, ging, prima allemaal, en vervolgt heeft dat gisteravond Met mijn eigen telefoon en je raadt het niet alle data was niet.

Meer te benaderen via google ik snap het niet een, bij elkaar keurig vlak van tevoren geven een back up gemaakt die was als. Akkoord gemeld als goed en vervolgens is de leer, je nieuwe telefoon, je heeft de data over en ja, allereerst de whatsapp gesprekken weer nou ja happens en ze dan wel de ze dus naja meddo het is niet. Zo dat alle, cruciale, dingen, weg waren want die, had ik natuurlijk apart mag een, backup, gezet mijn, foto zwembad andere dingen die had ik een. Apart me, laten op, mijn laptop dus die kan ik altijd nog wel weer herstellen maar het is wel een, beetje, jammer, dat, dat, het, proces, behaal, tijd instabiele is want ik heb de probleem jaren geleden om keer meegemaakt, het, je van een, auto voor nieuw ging, het. Al je whatsapp data weer eens al je gesprekken zijn weer, ik vind, het zo irritant en dat gewoon niet goed kan goed dat is een. Google probleem denk ik en een indruk probleem ik heb het vaak gehoord van mensen en minder nu zelf voor de tweede keer hallo het is niet.

https://www.youtube.com/watch?v=MK7ySLb_ctk