My special ilah dia menjalankan sistem operasi uwos by Google mananya boleh kenek dengan pelbagai aplikasi, Google, salah satunya semua sini ada, Google, Playstore kerontokan, presto, tua, pun, ia, betul, untuk, dangdut, aplikasi, tapi, tak, semua, aplikasi, yang ada, dekat, Google, lah beli, dangdut, Cuma, aplikasi yang menyokong, untuk Jam Najla contoh macam spotify, Google Map dan Google V untuk spotify kita boleh, dengan, lagu secara online dan offline maksud, offline ke, sini, kalau, kita, tak, snack dengan, smartphone, kalau, gitu, berjauhan, dengan, Smartphone, kita, still, boleh dengar, lagu, menggunakan, aplikasi, spotify, tapi, dengan, cara, kita, gendang, Dut, Siap siap lagu favoritnya, itu dalam, aplikasi spotify di benak, download, Bun mengunakan semua OST kiri terus, melalui, smawas, inilah, tak, pernah, dahulu, dekat, melalui, smartphone, darek, terus, selalu, dekat, Smartwatch, dan kita, kenek, kenek, kita, punya, Smartwatch, nih, dengan, bluetooth, sky4d, dari, tengah, lagu, secara, offline Iwan, podcast; Pun: ekonomi dan setiap dan layarnya terus dekat jam kurang, nih, sedang, adanya, fashionmu, sini, bolehlah, gitu, pergi jogging tanpa, membawa smartphone gitu Yang berat, tuh tinggal, kena jebak dengan jam nih dan bolehlah jogging sambil, dengan lagu Tanpa, membawa, smartphone, yang berat, tuh, percakapan jogging semestinya, lagi, tenang Track n trace gitu punya lari hantu tutup macam, a qwerty limited udah, lari dan berapa psi; the perkilometer soal GPS, koordinat risau, sebab debunya GPS, nih kyg, serius, Memang, tanda, istilah, GPS, terbabas, GPS, hilang, sinerg, memang, tak, dekapannya, colaluca, situlah, dia, akan, tunjuk, jadi, tak, perlu, Lah, Kenapa di letak, nama, GPS, dekat, nama, Jami al ittihad, butik, Allah, yang dipunya, GPS, nih, memang, hebat, dan bagi, peminat, sukanya, yang rasa, Korea, dengan install tentang, ketahanan, Jami, Sebab, Dia, mempunyai military grade 810 JH memang dah, tahanan, tuh, Kau, dah, demitrius, t810, Jeju orange Mang, Jami Datanglah, salah Hanya olvido Jadi aku admission yang jam nih the boleh install Google Maps, Yuk kita boleh, install Google Maps dekat sama Wilson in the pastu tengok Google Maps, sebiji macam kita tengok dekat smartphone tapi, Ken SS dulu dekat info fashion, minikit enak pergi arah manage tidak 7 lepas tu Boleh ditengok, Google Maps, tuh melalui smartwach sini, sangat, sesuai, untuk, seorang, kau, nak, cari location, uh, tak, perlu, lagi, smartphone, gila, bye, kok, kalau, tengah, Wow, utuh, Dena, Tengok, itu punya, Google Maps, memang sangat, bayora dan kalau, gunakan, semua, Osa, sambil, berpegangan, hendel, tuh, Sambil Tengoklah kita punya arah Kak mandi, tidak, begitu, memang, simpel, memang, senang dan antar kelebihan menjalankan, sistem, operasi, wo sini, adalah, dari, segi, menerima, notifikasi dan juga membalas, notifikasi, Amazon, tuh, notifikasi, daripada, wa, saya, kalau, notifikasi, kepada, WhatsApp d, bukan, setakat, tunjuk, teks, atau, emoji, saja, sekarang, Dihantam Man, stiker WhatsApp Assegaf lele, jenis di ke, WhatsApp Bunda boleh, keluar, dekat notification, Jami ada, bule, tengok, dekat screen Jami dan kita boleh reply, itu bukan, stackhash reply, tapi, boleh, menggunakan, keypad, memang, sebiji, macam reply, dekat, smartphone, bezel, besar, dengan, kecil, dan juga, kita, boleh, jawab, Panggilan terus dari Smartwatch nih dan boleh buat panggilan nah, boleh, jawab, panggilan dan boleh membuat panggilan, terjebak, semawas nih, The built in speaker dan microphone, jadi sedang, lah, kalau, berada di situasi, yang sukar, untuk, keluarkan, smartphone, boleh, terus, jawab, panggilan, melalui jam nih, Hai pedal, hai, hai, Hai magazine ribet, hai, hello, Oh ya, ah baper, angelofheaven13, mizore, jelaslah, Hai, kencang hai, oh Hai, semacam, kode, Swag Universe, Hai, ares, majemuk, adalah, salah satunya, Oh oke, begitu, saja, sering, jauh, baik, antara, kelebihan, ticwatch, Pro triaudtr, a gps nih yang, buat, Candi, lain daripada yang lain; Adalah di punya screen dia the teknologi dual display 1mw display satu lagi FCN display KFC NDC ini, kita, Boleh jumpa di dekat jam g shock fungsi fscm display ini adalah, untuk ashmore yang mana untuk mood penting nih, Kita coba boleh nampak waktu tari dan b, represented celana Maupun esensial mungkin h3bet itulah yang paling, penting untuk jam Kalau, sebelum, didekatku, ospro, Tri di punya essence, ilmu tuh di punya, betlike, tak, boleh, nak, ubah, ternak, customize, punya, warnet, tapi, dekat, ah yang ada, altronic, tiwas, Putri outlet, GPS, DVD boleh ubah di punya, betlike untuk, smooth Aja 18 warna tinggal beli aja one V: dikurang sih masih dan kelebihan esensial murni Betty jam, boleh bertahan, selama, 45 hari mereka untuk, smart mode, Which is fully function mode, boleh, bertahan, Slamet, 3 Hari Untuk, semua, OST yang menyalahkan, sistem operasi, whose night.

the punya Batri boleh bertahan Sehingga tiga hingga empat hari, itu memang, dah cukup, Paul lah, sebab kebanyakan nyerah aja menggunakan, whose nih dia Bolehkah dalam sehari duit tapi, dekati, wasprod, Riau, trage, PSDM, dbollywood, asing, ketiga, keempat, harinya, Emang, Kaulah, dua, punya, Beetles, nih, untuk screen elek, bule, tak, pernah City, lah, dah, Memang padu gila warni, dia, fibrin, brightness, pun, cukup, terang, nah, scrolling DKI, James Sirius, Smurf, gilera, selancar dan laju, je itu mungkin, disebabkan chipset, yang digunakan, oleh, Jamie Snapdragon, 4106 buka sleeps yang ada, dekat, Jambi, Sumatera, selaju, dan lancar, Jetis them operasi, w dipadukan, free dengan, Snapdragon; 4100 memang satu gabungannya mantaplah untuk sebuah semawas bukan, sebuah, Smartwatch, seutas, Smartwatch, sebuah to untuk jam dinding dan pada, tahun hadapan ticwatch Pro trial, JPS nih akan dapat kemaskini, whose tripoin Oh ayam, aneh, welastri, point otodidak, lebih, Paul; ah lebih, hebat, daripada, yang sekarang, nih, kesimpulannya, tiwas. Pro tryout kg PSnya, adalah semua, OST, yang oleh, road dia, bukan saja, Foke, Serikat, gaya, hidup, saya dan kita tapi, juga, fokus, dekatmu, suka ini, disebabkan, gpsd yang sangat, kuret dan Jamie tahan, lasak Subway di Steam, kalau kalau Tengah, cari, Smartwatch yang, fully fishnet dan menjalankan sistem Operasi, whose n budget kurang bawah Rp1.500 memang hair, kamelah untuk beli tewas Pro try out GPS nih Jami agak pricey sedikit tapi serius kirim tuxpan duit untuk dapatkan Asmat, wash yang filefish Enim Danbo Ini, bukan, saja jual jam yang mahal, menjadi buka dijual jam yang premium, dia Juga dijual jam yang, harga, mampu milik juga bicis, two sejs harga duluan untuk technic 229 ringgit saja antara, kelebihannya, dekat wajib, yes, nih, dia, d5e, the water resistent Adsense SPO to untuk Blade, oksigen, bebas, touchscreennya yang agak besar satu poin, 55 incip dan b3d boleh bertahan, sehingga; 10 hari untuk tahu lebih lanjut tentang jam, nih, korang, boleh, terus, begini, kayak, Facebook, tewas, Malaysia, coba, SMS aja, Video review, ticwatch Pro trial, Trans BSD Machines, Jangan lupa untuk, like dan juga, jumlah gigi.

https://www.youtube.com/watch?v=ldXlyvquo-k