Erg spannend maar wel ontzettend goed vanaf, ongeveer 890 euro haal, je hem in huis en in deze review, vertel ik, je er alles over Muziek het ontwerp van de iphone 13 is gebaseerd op dat van de iphone 12 dat wil zeggen dat het hetzelfde, strakke hoekige ontwerp Is want ik, persoonlijk heel, erg, mooi, vind aan het is erg, twee verschilletjes een is dat. De mos, wat kleiner is geworden. De andere is dat. De camera opstelling die, schuin is aan de achterkant dat heeft alles met grotere camera sensoren te maken toestel is verder gewoon heel, mooie, luxe, ontworpen het frame is van aluminium de voor en achterkant zijn van glas over het scherm werd het zgn ceramics shield, glas dat beter Bestand is tegen: vallen bovendien is het scherm ingebouwd in aluminium frame en daardoor ook minder ex post dan bij eerdere modellen dus hij zou, krachtiger, moeten, zijn, als, je hem laat, vallen ja, ik, ga het niet uitproberen maar het is in ieder geval wel een, mooie ontwikkeling. En telefoon ip68 waterdicht hij is met, zijn zeven komma zeven mm op, zich best wel doen maar ik moet ook zeggen dat hij, relatief dik, overkomt, heeft, ook bij als met het hoekige, ontwerp te maken, als de zijkanten natuurlijk afgerond zijn dan lijkt het toestel wat dunner. En dat is waar dit toestel, niet zo maar, goed dat, neemt, niet weg dat, het, wat, mij, betreft, echt, een heel, erg mooi, ontworpen telefoon is the north is jammer maar brengt wel twee voordelen met zich mee een is dat er best goede stereo speakers in dit.

Toestel zitten en dat is deels omdat er gewoon, wat ruimte is een. Bovenkant en de tweede voordeel is fisheye die nvc die is de gezichts, ontgrendeling van apple die, ontzettend goed werkt ik moet wel zeggen met mondkapje op werkt het niet nou had ik jaar geleden zei ik dat ook al heeft de zaak van dat, zal waarschijnlijk niet zo Lang, nodig zijn, inmiddels, durf, ik, dat niet, meer te, zeggen, maar ja, het is wel jammer en in die, zin is een. Vingerafdrukscanner natuurlijk prettiger die heeft uw toestel, niet maar verder, als, je geen mondkapje op hebt dan werkt, het gewoon, perfect het scherm van deze. Iphone 13 is een, 61 inch super retina, xtr, scherm, dat apple, taal, voor, iets, meer dan, full hd plus is dus gewoon een. Scherp scherm het is een. Oled, scherm, dat, er heel, erg, mooi, uit ziet hij is niet. Super levendig qua kleur als, je naast een, samsung zegt bijvoorbeeld hier, echt, wel, een verschil in wel, wat realistischer, hij, heeft, ook, vloer, toon waarmee de witbalans, wat aangepast, wordt aan, het omgeving, slee, het ziet, er, allemaal heel, prettig uit en dat is heel, goed, wat, ik, Wel echt jammer vind is dat de verversingssnelheid van scherm, nog steeds maar 60 hertz is in de pro. Modellen is dat. Wel hoger maar in dit toestel is het. Maar 60 hertz en toch een smartphone van zon 900 euro is dat. Anno 2021 wel vrij schandalig vind ik, als, je niet gewend bent zal het waarschijnlijk ook niet heel, erg missen, maar, je merkt gewoon, als, je het naast andere hi een, smartphone slecht, dat alles, wat minder vloeiend is qua scrollen qua game.

Het. Cda is gewoon wel jammer onder de motorkap van dit, toestel ligt een apple a15, bionic chip de snelste schip van heb op dit moment en ook een van de snelste smartphone chips. Het toestel is gewoon heel, erg, krachtig, werkte, razendsnel naar. Dat is bij een, iphone, nooit, een, probleem geweest en bij dit toestel zeker ook niet werkgeheugen is nog. Steeds 4 gigabyte, maar dat maakt niet uit want aos, is goed geoptimaliseerd en kan ook met, die, vier, gigabyte, heel, wat, werk, verzetten, wat, wel fijn vind is dat de standaard ontslag omhoog is gegaan. Van 64, 128 gigabyte en daarmee is ook het basismodel redelijk ruim bemeten qua geheugen en dat is natuurlijk heel, fijn de iphone 13 draait natuurlijk op msn om precies te zijn is dat op dit moment. Arjo s15 hij with 14 voor hen, was een grote great time with 15 niet zo heel erg with vooral heel, veel aangepast in standaard apps zoals facetime bovendien is de zoekfunctie en de notificaties die zijn. Wat verbeterd en de haier is 15 heeft iets meer privacy, functies zijn geen dingen waar, je gigantisch veel verschil zult merken is net wel weer een, stapje beter maar, het blijft, gewoon, aos, zoals, je dat kent soepel, je gebruik prettig, om eenvoudig, maar aan de andere; kant Ook niet heel, erg, aanpasbaar, wat, jij een, prettig vind dat is natuurlijk een heel, erg, persoonlijk, ding maakt is natuurlijk gewoon hele goede software en bovendien een, groot, voordeel van apple.

Smart phones is dat, hij heel, lang, ondersteund worden, je kan van dit toestel zal vijf jaar ondersteuning verwachten en dat is natuurlijk ook gewoon heel, erg, goed de cameras, die zijn, vernieuwd dat, kun, je al zien aan die schuine camera opstelling, dat, komt, omdat, zowel de hoofdcamera. Als de grote camera een, grotere sensor, hebben gekregen dan bij de iphone 12 daardoor pasten ze niet meer onder elkaar, je hoofd sensor is nu dezelfde sensor als in de iphone 12 promax van vorig jaar hij is groter geworden en heeft sensor shift stabilisatie en dat wil Zeggen dat de sensor, beweegt om bewegingen te compenseren en dat betekent dat, deze, telefoon, ontzettend, goede foto maakt in het donker en ook bij weinig licht hij is gewoon. Consistent is een. Fotos het, gaat, nauwelijks mis is een. Hele consistente en hele goede camera tegelijk, moet ik, ook, zeggen dat de fotos, mij betreft iets te veel contrast, hebben daardoor, ziet, het er net wat, minder natuurlijk uit dan ik zelf mooi, vindt maar dat is ook een heel, erg, persoonlijk ding en dat de fotos niet Het meeste detail: bevatten er, zijn echt wel cameras die dat, beter, doen, tegenwoordig, maar ja, dat zal, je waarschijnlijk bijna nooit merken want als, je telefoons, als, je fotos ook telefoon bekijkt social media, zet of zelfs gewoon op, je computerscherm bekijkt zonder erop in te zoomen maakt Dat niet zo heel, erg veel uit fotos zijn soms ook, wat, blauwig, maar daar heeft, het plot op gevonden, je kan namelijk in dit toestel voor, het eerst, soort, uitgebreide, kleuren filters, toepassen waarmee, je de look van de fotos verandert dus het is niet.

Echt een filter als in dat, je gewoon dezelfde foto heb met een, laagje eroverheen maar apple pas echt aan de voorkant de look van de foto aan kunt kiezen tussen bijvoorbeeld wat warmer of juist wat, koeler, meer contrasten dat, soort dingen en dat, vind, ik, wel, een, Toffe functie de grote camera is dus ook kwalitatief beter geworden ze nog steeds niet de beste grote k. Maar is natuurlijk. Wel heel fijn dat die erop zit en hij maakt mooie fotos in het donker merk wel dat, ie, echt duidelijk slechter is dan een. Hoofd camera maar, bij ligt maar die echt mooie plaatjes zon camera is niet: aanwezig daarvoor moet, je bij de pro modellen zijn dus op zich jammer voor mijn telefoon van 900, euro maar aan de andere kant die grote camera en gewone camera zijn toch de meest. Gebruikte cameras filmpjes die de iphone 13 maakt zijn ook heel, erg mooi en ook de selfiecamera is prima kortom het camera gebeuren van deze iphone is ontzettend goed zoals, je natuurlijk van apple gewend bent maar nog weer een, stapje beter dan vorig jaar en daar ben ik. Erg over te spreken de batterij van deze iphone 13 is een 3240 mia per uur batterij klinkt niet als veel, als, je android smartphones, gewend bent misschien maar is wel een, stuk meer dan de iphone 12 van vorig jaar en dat merk, je ook echt bij mij Gebruik tegenwoordig met veel thuiswerken gaat deze telefoon ruim twee dagen mee gemiddeld is ongeveer 2 dagen dus daar zit ie gewoon boven hij doet, het ook, duidelijk beter dan de iphone 12 en het toestel is wat.

Mij betreft gewoon echt op qua batterij opladen gaat draadloos of bedraad en draadloos is met. Mac 7 als, je het wil zijn draadloze lader die. Je met de magneet, je aan de achterkant kan magneten en de bladen, dat gaat, op, zich natuurlijk, prima maar het is niet. Heel, erg snel de bedrijven lader die kan met, ongeveer 23 wat opladen staat in schril contrast met de 60 watt die toch, steeds meer high en telefoons tegenwoordig halen apple beweert, dat, je in een, half uur ongeveer de helft, kan opladen dat, klopt, wel, ongeveer, er, zijn, Ook telefoons die binnen 20 minuten helemaal vol zitten dus dat is echt wel een, flink verschil is niet. Perse een drama, omdat de batterij te lang, volhoudt maar, voor een, telefoon van 900. Euro wederom is het ook niet heel, erg, sterk al met. Al is de apple. Iphone 13 niet een, hele spannende upgrade maar wel een, ontzettend goede smartphone hij valt vooral op door. Zijn grotere batterij is een. Snellere chipset en ze betere camera tegenover de iphone 12 het ontwerp is iets aangepast voor, tegenover, vorig jaar, maar, daar, merk, je niets van heel. Erg veel van bovenal is het nog steeds, een, hele, mooie smartphone die draadloos kan laden, waterdicht is super goede camera heeft, een heel, mooi, scherm heeft super snel is en alles erop en eraan heeft en dat voor 900 euro en daarmee is het. Gewoon wat mij, betreft een, hele goede deal moet wel zeggen dat de ook, dingen zijn die, die, echt, wel, mist, voor, die 900 euro tegenwoordig die grote bos in het, scherm is bijvoorbeeld, wel jammer dat de toestel niet heel, snel kan opladen, is jammer en ook die.

Verversing snelheid van verse, 60 hertz is voor een telefoon in deze klasse gewoon, echt, een, minpunt, aan de andere kant, het zijn, geen, dingen, waar, jij, als normale, gebruiker heel, veel. Last van zult hebben en wat dat, betreft weet apple goed de balans te vinden tussen functies die weliswaar leuk zijn, om te, hebben maar niet heel, erg nodig en en functies die, gewoon echt de basis van deze, telefoon heel, erg goed maken en al met.

https://www.youtube.com/watch?v=thYwiHP3X3Y