Bij apple is het frame. Ook van aluminium en het scherm ook van glas met een. Achterkant is ook. Van glas hij is wat. Strakker ontworpen en komt over het algemeen wat luxe rover bovendien is hij denk ik, wat, steviger hij zijn allebei waterdicht ip68 dus dan maakt niet zoveel uit maar de iphone 13 die heeft, een, ceramics shield, glas scherm en dat wil zeggen dat die beter, bestand, tegen, vallen Naar bovendien zit het scherm wat, beter ingebouwd in de behuizing door die ook, minder, klap, zal opvangen dus ik verwacht dat de iphone minder snel zal breken, als, je hem laat vallen voor de achterkant, geld natuurlijk dat die van samsung minder breekt want plastic, keek naar hem Al snel, dag las maar ja, uiteindelijk denk, ik, wel, dat de iphone gewoon het mooie ontwerp heeft verder is er nog een, groot, verschil, op ontwerpgebied en dat is dat de iphone. Vis uit die gezichtsherkenning heeft een, samsung een vingerafdrukscanner die ingebouwd zit in het scherm werkt die gezichtsherkenning, wat, mij, betreft, wat fijner in een, normale situatie maar nadeel daarvan is dat, het niet, werkt, als, je een, mondkapje op heb hoe lang. We die nog moeten, blijven, dragen, ik weet, het niet maar aan het betekent wel dat, ik nu bijvoorbeeld in de supermarkt, mijn iphone niet makkelijk, kan ontgrendelen en wat dat, betreft heeft een, vingerafdrukscanner natuurlijk ook zeker zijn voordelen de iphone 13 heeft een 61 inch super xtr Oled scherm dat is iets meer dan, full hd plus h.

Het is verder een heel, erg, mooi, scherm maar wel met de verversingssnelheid van maar, 60 hertz samsung die heeft een, full hd plus super amoled scherm met een diameter van 62 inch net ietsje, groter dus maar dat verschil is vrij verwaarloosbaar de iphone heeft een grotere lodge In het, scherm zitten, dus, een, groter, gaster, uit bij de samsung is dat. Een heel klein gaatje en de samsung heeft hem verversing snelheid van 120 hertz en wees het scherm gewoon echt merkbaar vloeiender dan het scherm van de iphone en dat is zeker een. Nadeel van de iphone 13 de witbalans van het scherm van de iphone 13 is wat, prettiger om, naar te kijken de kleuren van de samsung zijn de stuk spetterende er wel wat minder realistisch maar dat kun, je eventueel instellen in de instellingen, dus daaraan, mee, heb, je Ook gewoon veel meer tweak mogelijkheden dus qua kleurweergave zou ik zeggen en winter samsung het qua snelheid en vloeiendheid wist de samsung, het zeker, ook, enig, voordeel van de iphone is dat de witbalans wat prettige is een. Je ook truetone hebt waardoor de witbalans aangepast wordt aan het omgevingslicht op dat is fijn maar overal, zou, ik zeggen winter samsung galaxy s, 21 het met zijn, scherm de galaxy s 21 en de iphone, 13 hebben allebei chips, van de fabrikant, zelf de galaxy s, 21. Heeft een exynos 2106 set van samsung en iphone heeft een a15 bionic chip van apple die laatste die is wat, krachtiger maar, ik, moet, ook zeggen ik denk niet dat, je verschil in de praktijk heel, erg, gaat merken.

We zijn in een tijd aangekomen dat alle high end smartphone is gewoon heel, erg, snel, zijn, dat, geldt, ook, voor, deze twee toestellen het is een. Beetje stuivertje wisselen en welke sneller is in het dagelijks gebruik hij heeft natuurlijk ook mee te maken dat software van aos een software van android gewoon, anders geschreven is ik kan me wel voorstellen, dat de iphone lange snel blijft dat, als, je hem bijvoorbeeld vier, jaar gebruikt Dat de iphone dan nog een, stukje sneller, is dan de samsung maar dit moment. Maakt het niet zo heel, erg veel uit en zou ik niet een van de twee toestellen om de prestaties kopen masker binnen er moet aan, wijze dan zet de apple, iphone 13 en dan software, daar kan ik een, hele aparte video over maken heb, ik, ook gedaan. En vorig jaar vergelijking tussen apple ios, en android van google en ja, daarin vertel ik, je wat de verschillen zijn welke beter bij jou past check, die zeker ook, even linkje daarnaar in de beschrijving van deze, video ik moet zeggen elk systeem heeft zijn voor en nadelen Aos is wat soepeler in gebruik wat minder druk maar ook met minder mogelijkheden en de van uw iphone samsung, je hebt gewoon heel, veel mogelijkheden wat wel echt een voordeel is van de iphone 13 qua software is een. Ondersteuning apple ondersteunt, het toestel, zon, 5 jaar samsung doet, het ook niet verkeerd met drie jaar een, grote flits en vier jaar beveiligingsupdates maar die, eerste android breed is al geweest en er is ook.

Al bijna een, jaar beveiligingsupdate, om dus, maar dan treft heb, je met samsung echt wel minder ondersteuning dan met iphone de cameras, van deze, twee smartphones, ze, zijn, allemaal heel, erg, goed, aan, samsung, heeft. U drie en de iphone heeft er 2 dat sowieso voordeel van de samsung, samsung heeft, een 12 megapixel groot, uw, camera een, 12, megapixel hoofdcamera in 64, megapixel camera iphone, heeft, een, 12, megapixel fotocamera en een 12 megapixel hoofd camera en ingezonden fotos van de samsung, zien Er ook daadwerkelijk beter uit, dus, daar, heb, je wat extra flexibiliteit als we naar die andere twee, kamers, gaan, kijken dan is het niet heel, duidelijk, een, winnaar, aan te wijzen de iphone maakt in het donker betere, fotos daar kan die echt, langer gewoon, fotos scherp en Dit bij rijk houden hij is ook iets consistenter dus dat is zeker een, voordeel aan de andere kant, moet ik zeggen ik vind dat de fotos van de samsung de hoofd algemeen wat prettiger en natuurlijker uitzien fotos van de iphone die zijn, wat, meer verscherpt en hebben Ook meer contrast, daardoor zie, je die wel mooi functie uit maar ik vind het soms ook net iets te veel en daardoor komen de fotos een beetje ruw over de samsung die doet dat, iets genuanceerder en ietsje beter wat, mij betreft bij de iphone kun, je soort Van geavanceerde kleurfilters kiezen waarmee de look van de foto instelt is juist wat polair of juist wat warmer iphone heeft ook een, betere videocamera en een betere portretmodus dus overal moet ik zeggen dat de iphone wel de betere, camera heeft maar de samsung die maakt, wel wat Prettigere fotos soms, dus ja, het is ook zeker niet zo dat de iphone, naar mijlenver voorloopt op de samsung galaxy s, 21 samsung galaxy s, 21 heeft een 4000, pia en per uur batterij en de iphone 13 heeft een 3240 miliaan per uur batterij.

We zij zeggen dat de batterij van de samsung, veel beter is maar in de praktijk gaat de iphone gewoon duidelijk langer mee daar doe ik ruim twee dagen mee en met de samsung doe ik ruim een, dag dus dat echt best wel verschil daarin is de iphone. Gewoon veel beter qua laat functie maakt het niet zoveel uit te kunnen al bij, draadloos laden, ze kunnen, allebei bedraad laden niet heel. Erg snel met ongeveer 23 tot 25 watt ze worden ook allebei zonder lader geleverd dus dat, ook, iets, om rekening, mee te houden dus qua laat functie is gewoon allebei niet zo heel, sterk en ook niet een, groot verschil maar de qua batterijduur doet de iphone 13 Het duidelijk beter de samsung galaxy s, 21 draait al een, tijdje mee, maar, houdt, zich, toch, erg, goed, tegen de apple, iphone 13 en bovendien is hier: 100 euro goedkoper of cirkel van 770 euro tegenover 890 euro voor de iphone, maar ik, kan zeker niet zeggen dat Een van de twee percelen betere keuze is aan het grootste verschil tussen deze twee telefoons is dat de samsung op android draait en de apple ios, dat besturingssysteem, zou ik verreweg de meeste waarde aan hechten bij de keuze, tussen deze, twee, smartphones, verder, zijn, het allebei gewoon, Complete moderne en hele goede toestellen en als, je nou wilt weten welke waarin beter is de iphone, die heeft, wat, mij betreft het mooier ontwerp ik in ieder geval ook het wat steviger en luxere ontwerp het scherm, heeft, een, betere witbalans de telefoon is net wat.

Krachtiger de software die wordt in ieder geval lange, ondersteunt nog, even los van wat, je er verder van vindt de camera, maakt betere fotos in het donker en de videocamera is beter en ook de batterijen van de iphone 13 gaat daar de klang er mee wat zet De samsung galaxy s, 21 daar dan tegenover het ontwerp is iets hand. Samen met kleinere schermranden en niet zo groot notch heeft een vingerafdrukscanner en ook gezichtsherkenning omdat ik zes herkenning minder goed is maar, die keuze, vind, ik, wel, fijner, het scherm, heeft, mooiere kleuren en een. Hoge verversing snelheid en de software is wat. Uitgebreider de telefoon is daarnaast voorzien van een extra zuur camera wat natuurlijk prettig is en de camera. Maakt in veel gevallen ook fotos met een, iets, prettiger anouk wat mij betreft dus die heeft, zeker ook, wat, voor deeltjes wat ik pure de hardware, naast elkaar zou leggen zou ik zeggen de iphone. 13 is wel de betere van de twee maar de verschillen zijn zo klein en het is echt stuivertje wisselen, op, welk vlak welke beter is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=xOHERvwYrzk