Vrij, hoekig, toestel, vind, het heel, erg, mooi uitziend is wat. Strakker dan de meeste, smartphones van tegenwoordig qua ontwerp heeft die twee verschilletjes, ten opzichte van de iphone 12 mini dat is dat de much klein. Beetje kleiner is geworden en dat cameras, nu schuim zitten, verder, ziet hij, dat, hetzelfde uit en dat, hoekig, ontwerp, ziet, er, weliswaar heel, mooi, uit, heeft, wel, twee, kleine nadeeltjes een is dat. Het toestel is met. Zijn 77 het mm erg, dun maar omdat die dikte wel over de hele lengte van het toestel is voelt hij wat, dikker, aan relatief gezien en andere. Kant is dat. Je niet een, soort van afronding rond het scherm map, waar, je je hand, makkelijk overheen tilt dus, hij, voelt, ook, iets groter dan die eigenlijk is als. Je hoeken van het scherm wilt bereiken dat zijn twee kleine dingetjes vinden is gewoon heel, mooi, ontwerp, smartphone heeft een scherm van 54. Inch en daarmee is het gewoon de kleinste high end smartphone die. Er is op dit moment: ook dat, kun, je natuurlijk zeker prettig vinden of je kan niet prettig vinden maar dan moet, je voor de gewone hij van 13 gaan met ontwerp is verder ook lekker stevig hij is ip68 waterdicht hij heeft ceramics, hield, glas dat, wil zeggen Dat het glas steviger is en beter bestand tegen vallen ik ga het niet uitproberen maar, als, je hem laat vallen is de kans dat het scherm breekt gewoon kleiner dan bij andere toestellen ook omdat die aluminium, rand van de rand de eerst nog voor zit voordat het Scherm geraakt wordt ook dat is gewoon, prettig toestel is een, aantal kleuren, verkrijgen, waar, deze zwarte is een.

Witte is een, roze variant, een, blauwe variant en een, rode variant, dus, voor, ieder, wat, wils en ja. Het ontwerp is gewoon echt top zit wel een vrij grote nors in het scherm het voor face uit die, gezichtsherkenning die wel, erg, goed, werkt trouwens mijn werkt alleen niet, bent mondkapje op dat, jammer nou dat, kan, je als, je een apple watch, heb, oplossen maar. Dat is natuurlijk, wel irritant, dat, je daar een apple watch, voor, nodig hebt en ja dus qua ontgrendeling is het misschien in deze tijd niet helemaal top maar als, je geen mondkapje op web dan werk te vrezen die wel, ontzettend, goed, het scherm van het toestel is Dus 54 in schroot het is een. Zogenaamd super retina iets, dr scherm zoals apple dat, noemt, komt, neer, op, ongeveer, full hd plus het is gewoon heel, mooi, scherm, zijn, amoled, scherm het is helder, het is scherp, het is mooi qua kleuren dus relatief realistisch voor een. Oled scherm en ja, wat dan, je voorkeur in is dat, is persoonlijk maar in ieder, geval, ziet, het, er, wel, goed, uit, een, nadeel van scherm is dat. De verversingssnelheid niet hoog is het, is een 60 herk scherm en voor een telefoon van 800 euro is dat. Gewoon wel matig eigenlijk alle andere, telefoons van dit, geld hebben wel, een 90 of 120 het scherm wat, er, gewoon, veel, vloeiender, uit, ziet dus dat is het enige jouw van de prestaties van uw toestel zijn ontzettend goed zitten apple a15, bionic chipset in een van de Snelste smartphone chips van dit moment: 4 gigabyte, werkgeheugen dus dat, op, zich, niet zoveel maar on us werkt aan, prima mee dus ook daar, hoef, je geen zorgen, om te, maken hij heeft, standaard 128 gigabyte, opslag ruimte maar, je kan ook kiezen voor, 256 gigabyte of 512 Gigabyte dus ook dat is allemaal prima en ja, qua prestaties is het.

Echt gewoon een toptoestel en doet hij niet onder voor andere grotere smartphones de software van dit toestel is aos natuurlijk aires 15 is de nieuwste versie en die. Draait hier dan ook op aan ja is niet: zo heel, veel spannends over te vertellen de applicaties zijn wat meer functionaliteit gekregen sommige standaard applicaties, zit wat meer privacy functies in allemaal van dat, soort dingetjes maar het is en blijft gewoon googled aos werkt heel, goed hebben Ondersteund zijn smartphones, ongeveer, vijf jaar en dat is gewoon het meeste wat, je kunt krijgen het is op. Dat is een. Voordeel en op software vlak ja of je ipad of android wil dat is natuurlijk een, persoonlijk, ding, maar, verder scoort hij ontzettend goed en is hebt niks op aan te merken achterop de iphone 13 mini zitten, twee cameras, een 12, megapixel hoofd camera en een, 12 megapixel Grotere camera die hoofdcamera. Dat is de sensor van de apple, iphone 12 promax van vorig jaar en dat is een. Grotere sensor dan eerder in de standaard modellen voor een, iphone zat dat is natuurlijk fijn, als, je in het donker fotos maakt bovendien 19 sensor shift beeldstabilisatie gekregen waardoor die beelden, ook, stabieler, hout erop dat is fijn in het donker en ja. Al met al is het. Gewoon een van de beste smartphone cameras de fotos zijn niet het meest detail. Rijke 12 megapixel sensor is anno 2021 niet heel, erg veel meer maar fotos en wel super consistent en eigenlijk in alle omstandigheden maakt.

U mooie fotos met het toestel dat, wat, mij, betreft verreweg, het belangrijkste ook de film functie behoort tot de top van de markt, nou sowieso door die groeien, sensoren, maar, ook de beeldverwerking in videos van apple en ook de microfoon. Voor videos is heel, erg, goed op de fotos, heb ik wel klein dingetje aan te merken en dat is dat, ze soms, een beetje over verscherpt zijn m dat, ze soms, wat, mij, betreft, iets te veel contrast, hebben de beeld, verrijking van een, samsung bijvoorbeeld, vind ik, Wat dat betreft dat, prettiger, omdat, het iets minder heftig is ook een, persoonlijk, ding, maar dat een, kleine aanmerking verder is echt een top camera de batterij van dit toestel is gegroeid tegenover de iphone 12 familie het is nu. Een 2438 miliaan per uur batterij nog steeds niet bijzonder groot de batterijduur is ook niet. Super goed met normaal gebruik, kom, ik, er, zon, anderhalve, dag mee door met veel smartphones is dat, 2 dagen dus daarin scoort hij wel wat, minder maar aan de andere. Kant is aan de halve, dag wel gewoon voldoende en ook als, je heel, intensief gebruikt dan zal, je nog de dachten mee doorkomen dus. We dat betreft is de batterij wel voldoende maar het is zeker niet een van zijn sterke punten opladen gaat niet echt snel met nog, geen, 20 watt ja, apple, die, doet, dat, gewoon, niet zo, goed, bovendien, kan niet wel draadloos opladen, maar ook, dat, gaat, niet snel, Op dus de laat functies zeg maar qua uitgebreidheid zijn prima in de batterij, is voldoende.

Maar ja, hij denkt er niet in uit en wat sneller opladen was op, zich, ook, fijn, geweest de apple, iphone, 13 mini is al met. Al een van de weinige, compacte high end smartphones, het enige manier dat, echt, werkt, behalve natuurlijk het kleine scherm is dat de batterij prestaties wat minder zijn dan van de meeste grote toestellen aan de andere kant. We zijn ze nog steeds voldoende dus dat is echt heel, goed gedaan door apple en toestel, kost 800 euro en is daarmee voor een high end smartphone niet eens zo heel, erg, duur, maar doet, het wel op de meeste, vlak ontzettend goed heeft, een, prachtige, camera hij Is super snel heeft, een, mooi, scherm fijne software met lange, ondersteuning een, mooi ontwerp, het ook het relatieve stevig is eigenlijk zijn er, maar, een, paar, kleine, minpuntjes van deze apple, iphone 13 mini namelijk een, dat, hij, vrij, grote, neus heeft in het, scherm twee, dat hij Niet echt snel kunnen opladen en drie dat het scherm niet zo vloeiend is die.

https://www.youtube.com/watch?v=yOfij5zyUEE