4 is er maar liefst, vier, varianten verkrijgbaar namelijk de gewone, en de classic versie die onderscheiden zich door de rand. Rond het scherm ik heb, je de gewone versie die heeft gewoon af vlakscherm de classic versie heeft een, opstaande draaiende, rand omheen, je kunt gebruiken om de smartwatch te bedienen dat sowieso heel handig en verder ziet het er wat klassieker en in mijn ogen ook, wat, mooier Uit beiden hebben ook nog eens 2 formaten deze gewone is er in 40 en 44 mm en de classic is er. In 42, en 46 mm tel daarbij op dat, je nog eens praten verschillende kleuren heb en allerlei verschillende bandjes erbij kunt bestellen en dat vond samsung genoeg, voor, een, heuse design, studio, op de website van samsung, kun, je je eigen galaxy watch; 4 samenstellen dat, vind, ik Heel leuk gedaan en daar kun, je dus ook meteen alle keuzes en kleuren en mogelijkheden en beetje zien dat is wat. Mij betreft alvast of de prijzen die variren natuur perversie een beetje die gaan van de 230 euro tot de 350. Euro ongeveer functioneel krijg, je daar hetzelfde horloge voor daarover zometeen meer is nog wel, even wat meer functioneel over het ontwerp heeft standaard horlogebandjes dus met een. Snelsluiting die kun, je makkelijk zelf vervangen hij is gemaakt van roestvrij staal hij is waterdicht dus, je kunt gewoon mee gaan zwemmen en zo ja, wat dat, betreft, vind, het ontwerp allemaal heel goed in elkaar, ik vind, deze, gewone variant, klein, beetje, saai, ontworpen, maar, op zich Is die: wel degelijk en zeker, als, je een, leuk bandje aan hangt dan is het nog steeds, wel, mooi, horloge de classic die heeft dus dat, opstaande, rand, je als een, soort kroontje en dat vind ik er nog, wat, mooier, uitzien maar al met al wat, mij Betreft een heel, geslaagd ontwerp want ik wel moet zeggen ik heb hier de gewone versie van 44 mm met de siliconen bandje en ik heb niet hele dikke polsen en voor mij is dit bandje gewoon te ruim, dus ja, hij zit, altijd een, klein, beetje, mosterd, hartslagmeter, Doet het daardoor ook niet altijd helemaal goed, je kunt natuurlijk eenvoudig oplossen door, dan aan de band, je aan te zetten maar beetje jammer, vind ik, het wel dan het bedieningsgemak dat, zit, wel, goed, bij, dit, horloge, dat, wel, moet, zeggen dat die, nogal uitgebreid is en Daarmee, je soms een, beetje verdwaald kan raken in de menustructuren dat geldt, voor alle uitgebreide smartwatches eigenlijk hij draait op wordpress van google.

Dat is dus een, verschil tegenover de vorige galaxy watjes die op, het samsungs eigen tyson draaide dan zou, je zeggen dat is een, helemaal nieuwe, look en feel. Dat is deels. Wel waar maar het valt ook, wel, weer mee, het hoofdmenu, wat, je krijgt, als, je naar boven swiped vanaf de onderkant van het scherm dat ziet er, anders uit dit keer maar de quick settings, bijvoorbeeld zien er nog steeds, ongeveer, hetzelfde, uit, je hebt nog steeds, aan De ene kant langs homescreen, je meldingen en aan de andere kant, allerlei widgets, dus, wat dat, betreft valt, het ook, wel mee, hoe grote verschillen zijn met apparaat, heeft een, mooi, helder touchscreen, het zijn, oled, scherm dat, zit, wel goed en op de processor, en 11. Giga. Dual core processor die: je snel, genoeg, om, het horloge prettig te laten draaien maar wel veel veranderd is door. Dat nieuwe besturingssysteem is bij de smartwatch functionaliteiten van dit horloge die zijn namelijk echt super goed en uitgebreid de galaxy watch, hier draait dus op wes en dat betekent dat, je toegang hebt tot de google play store horloges en dat betekent dat, je gewoon heel, erg veel Verschillende soorten applicaties op, het horloge, kunt, zetten, los daarvan, is die. Ook standaard al vrij, uitgebreid, je hebt bijvoorbeeld outlook de standaard opstaan, google maps, staat erop, je hebt natuurlijk ook, wat functies om time is te zetten om, uw, horloge, tof, om, je telefoon te vinden, je kan de camera, gewoon, je telefoon bedienen hij is standaard.

Uitgerust met wifi, dus hij heeft, niet perse, je telefoon nodig, om verbonden te zijn met internet, je kunt zelfs ook een, lt een, versie, kopen dus dan heeft hij echt zelf, losstaande 4g. Dat is allemaal prima en zit uitgebreid en goed in elkaar samsung pay, staat er, standaard, op, maar werkt helaas niet in nederland. Dat is wel een, beetje jammer maar gelukkig kun, je op dit toestel ook google play installeren dat, hij, je gewoon uit de play store en dat. Werkt wel in nederland niet met alle banken en alle betaalpassen maar, je kunt, als, je een, google p compatibel bank hebt toch wel betalen met horloge moet, wel zeggen dat, google, p, vereist dat, je er een, pincode opzet en dat is misschien wel, veiliger maar in de Rest van het, gebruik van het, horloge wel een, beetje irritant maar mogelijkheden te over dus ik ben er, blij mee dat, je nu met dit horloge wel kunt betalen want met de galaxy s3 kon dat niet en hij is gewoon een, stukje uitgebreider en meer gestandardiseerd geworden. En dat is ook heel, fijn dit, horloge werkt met alle soorten smartphones, dus ook met iphones moet wel zeggen dat bij samsung telefoons de functies, wat uitgebreider zijn, om zo, keer bijvoorbeeld de bedtijd stand aanzetten, als, je samsung smartphone hebt dan zal die synchroniseren met de bed. Eindstand op, je telefoon ook uitgebreide functies zoals de ecg functie die kun, je alleen maar gebruiken met een, galaxy smartphone, dus ja met de samsung, smartphone doet ie het het, beste, maar, je kunt hem dus met alle smartphones, gebruiken die is er, geen functie is meteen een.

Mooi bruggetje naar de fitness functies die zijn super uitgebreid, hij kan bloeddruk meten maar dat is in nederland helaas niet beschikbaar hij, kan dus wel een, ecg een, hartfilmpje maken hij, kan ook, je lichaamssamenstelling meten dus ik vond, je vetpercentage de spier percentage, ook, hoeveel, calorien, je Verbrandt zonder dat, je iets doet hoe betrouwbaar zon meting is, is altijd een, beetje de vraag bij zon smartwatch en lastig te verifiren het zal zeker, niet 100 betrouwbaar zijn maar het geeft, wel een, leuke indicatie en ook de gewone, fitness functies, zijn heel, uitgebreid, er, kan Natuurlijk, je hartslagmeter dat doet die standaard bloed zuurstof spiegel kan die meten, je kan natuurlijk, je hardloopt twee rondjes trekken de zit gps op, je kan ook muziek ter opzetten via spotify of gewoon, los muziek er opzetten die kun, je tijdens hardlopen of welke sport, je dan Ook doet via je bluetooth, oortjes of zelfs via het speakertje franjo loge, laten, horen, samsung helft dat is de app waar. Al je sport in samenkomt is ook heel, uitgebreid ook, als, je bijvoorbeeld hardloopt kan niet alleen de snelheid en dat soort dingen trekken maar kijk die ook naar hoe gebalanceerd, je stappen zijn hoeveel, je op de grond, bent en hoeveel je in de lucht hangt tijdens het Hardlopen ook daar geldt ik weet niet hoe betrouwbaar zon meting is maar hij kan echt meer dan de meeste sporthorloges en de gps die lijkt in ieder geval betrouwbaar genoeg, als, je geen topsporter bent dan aan het horloge heeft wel wat kuurtjes en bijvoorbeeld trein hardlopen ging De hele tijd mijn muziek automatisch, harder of zachter als, ik weer een km gehad had dat is een.

Beetje irritant het stoppen van een training, ik ook niet super overzichtelijk, je kan hij moet dat eerst naar de zijkant vegen en dan kan, je op stoppen drukken het is niet. Meteen van de knopjes van het, horloge of zo goed het zijn kleine puntjes voor een, horloge, dat, verder, wel, echt, uitstekende, fitness functies heeft en daar uitgebreider in is dan ja. Eigenlijk alle smartwatches die ik tot nu toe gezien heb de samsung. Galaxy watch 4 is dan ook een, erg uitgebreid en goed horloge maar dat heeft wel een keerzijde en die. Keerzijde is de batterijduur hij houdt het afhankelijk van je gebruik zon anderhalve, dag tot drie dagen vol dat is gewoon niet zo heel, erg, veel dus natuurlijk wel genoeg, als, je hem gewoon elke avond op laat mij dan kun, je je slaap weer niet trekken in bed. Je kan hem ook tussendoor opladen het gaat niet super snel, maar ook zeker, niet heel, langzaam, maar, je moet. U dus, wel altijd, aan, denken, om, weer een, apparaat op te laden en voor mij persoonlijk is dat. Een reden om niet voor dit horloge te gaan dat is natuurlijk een, persoonlijk, ding, oplader, ga trouwens via qi, draadloos of via de meegeleverde lader dat, zijn, magnetisch blokje dus dat, werkt, wel heel, erg, fijn, je kan eventueel ook aan de achterkant van je smartphone opladen, als Je smartphone reverse wireless charging, heeft zo dat, betreft, vind, het, allemaal, wel, snor maar de batterijduur ja.

Die is gewoon niet zo heel, erg goed de samsung galaxy watch. 4 is een van de meest uitgebreide android smartwatches en toch niet super duur en daarmee wat mij betreft de beste keuze voor iedereen die een heel, uitgebreid horloge wil en niet zo veel om de batterijduur geeft die. Batterijduur is echt een, minpunt, verder, doet, ik eigenlijk, niet zo heel, erg veel fout zijn wel wat kleine dingetjes bijvoorbeeld aan dat de muziek steeds, harder of zachter gratis en kilometer gelopen heb dat, zal een, keertje, opgelost, worden, ook, tolosa bandje dat net te groot is hiervan. Voor mijn pols feit dat, het, stoppen van een training, niet super makkinga, zijn allemaal kleine, dingetjes, maar, verder ja, staat tegenover, dat, je toegang hebt tot de volledige. Google play store, ondanks dat, samsung pay, niet, werkt wel, google, p kan gebruiken en ja. Het is gewoon echt een heel, uitgebreid, horloge, heb, vanaf 220 euro en dat is wat.

https://www.youtube.com/watch?v=hC4wb1xw-4Q