Moto g 200 die 449 euro kost en waarmee motorola moto g tot het extreme post Muziek ontwerp van de moto g 200 is helemaal van plastic, hij, heeft, een plastic, achterkant met een, camera bubble, die, ietsjes, schuin, oploopt, vindt, er, wel, leuk, uitzien verder is het een. Vrij no nonsens telefoon heeft een, relatief, grote, randen, rond, het scherm zijn niet super grote maar voor de telefoon van 450 euro kan het zeker kleiner scherm zelfs ook erg groot 68 inch daarmee is gewoon echt een, forse, telefoon, hij, spatwaterbestendig niet officieel met een, ebay rating Maar hij kan dus wel, wat, hebben, aqua water, echt, geen, audio jack hij, heeft een, usb c port op de onderkant de vingerafdrukscanner zit op de zijkant die werkt prima dus de telefoon, het functioneel gewoon, prima ontworpen maar het is zeker ook niet een, hele, spannende telefoon, Het is gewoon echt een, no nonsens toestel qua ontwerp daarmee past die goed in de moto g lijn maar is die. Voor zon 450 euro ook wel een, beetje aan de simpele kant, het scherm van de moto g 200 is een 68 inch, scherm, ik, zei het al even is de full hd plus resolutie en verversing snelheid van 144 hertz dat betekent dat scherm super vloeiend is dat. Is heel erg, fijn het is in lcd scherm geen oled scherm en daarmee is die in deze klasse vrij uniek het is geen lelijk scherm zeker niets de kleuren zijn mooi zijn kan helder genoeg maar, als, je naar zijn oled scherm legt dan merk, je wel dat Net wat fletser is en ook de kijkhoek van het.

Scherm is net niet, zo goed, als van de meest andere telefoons dus het is een, scherm dat gewoon, prima is functioneel, is maar. Het is zeker niet. Een van de mooiste schermen die je kunt krijgen in deze klasse onder de motorkap van dit, toestel ligt, een, snapdragon, 800, 88 plus chipset dat is, is op dit moment nog de snelst verkrijgbare chip in de android market en dat is natuurlijk heel, erg, netjes, voor, zon Middenklasse telefoon en dat, geeft ook meteen aan dat een, chipset niet mee eens is om. Je echt mee te onderscheiden vorige was natuurlijk zo dat een high en telefoon altijd een high een chip had en middenklasse telefoons altijd trager waren dit is echt duidelijke middenklasse telefoon maar dan dus wel met de snelste chipset die je kunt krijgen op de smartphonemarkt, heeft 8 Gigabyte werkgeheugen dat is net op minder dan de top maar wel ruim voldoende en prestaties zijn ook in de praktijk, gewoon heel, goed dus, wat dat betreft en scoort de moto g 200 echt ontzettend goed hij heeft, geen sd kaart slot hoe het 28 gigabyte, opslag ruimte Nou dat is niet. Super ruim maar zal voor de meeste mensen voldoende zijn hij is verkrijgbaar met 256 gigabyte, tenminste uit bestaat met 256 gigabyte, maar ik heb die in ieder geval vooralsnog niet in nederland op de markt gezien de software van de moto g 200 is de bekende. Motorola software die ik heel, erg, fijn vind het lijkt sterk op de standaard van android maar met een, paar handige toevoegingen die zijn samengebracht in de moto, app waar, je meteen ook soort van tour, kan nemen van wat er allemaal mogelijk is twee van mijn favorieten zijn Schudden om de zaklamp aan te zetten en zo draaien om de camera, op te starten dat, gewoon heel, erg handig en werkt ook goed, los daarvan lijkt, het echter, vooral, op, standaard van android, je hebt ook, ready for and ready for, is wel leuk het is een.

Soort desktop achtige ervaring met je smartphone er wordt geen kabeltje voor meegeleverd mee moeten met een, geschikte, usb c kabel aansluiten aan een externe, monitor en dan kun, je ook gewoon een toetsenbord en een muis eraan koppelen die gebruiken en heb, je dus echt een, soort van Computerervaring in je smartphone is het leuk dat het, kan dat zeker en je kan hem voor een, gamecontroller op aansluiten en deme op groot scherm is het heel, nuttig, nou ja, dat ligt vooral in je eigen workflow voor de meeste mensen zal dat niet zo, zijn, maar, Kan me voorstellen dat, dat, voor, sommige, mensen, ook wel zo is het update, beleid dat willen minpuntje van deze telefoon hij heeft in android kreet en twee jaar beveiligingsupdates dat sowieso, niet veel voor een telefoon in de middenklasse, bovendien draait hij nu, nog op, android, 11. Dat betekent dat, hij alleen een upgrade krijgt naar android 12 en 3. 12 is inmiddels. Al een, tijdje uit dus eigenlijk tegen de tijd dat dit toestel uptodate is heeft hij ook meteen ze laatste update gehad en dat is gewoon heel. Erg jammer want aan 450 euro is natuurlijk niet. Niks van een smartphone en dan verwacht ik tegenwoordig wel wat meer achter op deze telefoon zitten drie cameras die, we indrukwekkend uitzien het is een. Honderd 8 megapixel hoofdcamera een, groot uw camera en een, 2 megapixel diepte sensor die, laatste, mag, je meteen vergeten die, grote, hoe, camera ja, die is wel, fijn dat, hij, erop zit want een.

Grote, camera is gewoon, handig maar kwalitatief is hij niet. Zo heel, erg goed en die, hoofd camera die, klinkt heel indrukwekkend met zon, honderd 8 megapixel maar moet zeggen dat, het vooral bij dat, megapixel, offensief op papier blijft, je zou zeggen dat zo groot sensor in ieder, geval scherpe en detail, rijke fotos kan maken nee dat Valt al best wel tegen bij dit toestel details, zien er, vaak, een, beetje, uitgesmeerd uit was bijvoorbeeld een, muur zou hebben met structuur erin dan wordt het al snel, een, grote, baas, verder zijn de kleuren, ook niet zo heel, mooi, ze, zijn, vaak, wat de groenig naar De komt de foto heel grauw en gewoon niet zo lekker over en ook in het donker maakt die geen hele goede fotos fotos zijn gewoon relatief snel bewogen en ja, het totaalplaatje van die camera valt me gewoon, echt, een, beetje, tegen, voor, 450 euro zeker omdat hij Op papier wel indrukwekkend lijkt maar in de praktijk, dat dus, niet echt is dezelfde, camera is een, 16 megapixel camera in op die is niet. Briljant batterij van dit toestel is 5000 mediaan per uur groot dat gewoon lekker ruim en dat betekent dat, je er makkelijk de dag mee door. Komt met mijn gebruiken kom ik er ruim twee dagen mee door en dat is bovengemiddeld en dat. Vind ik gewoon heel, erg, goed oplader gaat met 33 wat nou als niet super snel, maar ook zeker niet traag dus dat is gewoon, gemiddeld draadloos opladen kan die niet, maar ik dat, verwacht, ik ook zeker niet in deze.

Klasse is de batterij zit gewoon helemaal goed de motorola moto g lijn is historisch gezien een, lijn van no nonsens smartphones met goede, specificaties voor niet zoveel geld de motorola moto g 200 is een, soort, extreme versie van dat concept, heeft een, snapdragon, 800, 88 plus chipset. En is daarmee een van de snelste, smartphones van dit moment is met, die prestaties, zit, het, wel, goed verder is de software fijn en no nonsens de batterij van het toestel is goed. Dus in die in is de basis, is prima. In orde en voor 450 euro is het. Weliswaar geen, goedkope, smartphone, maar, willen smartphone die voor hoe krachtig die is niet. Zoveel kost toch moet, je ook niet al te, veel aan te imponeren door die, specificaties, op papier want die, snel chips en ja die is leuk en die. Presteert ook echt heel, goed, maar, doet, ook vermoeden dat de telefoon misschien wat meer is dan een. Doorsnee middenklasse smartphone die 100 8 megapixelcamera klinkt indrukwekkend en doet dat misschien ook, vermoeden maar in die. Jent is dit toch op de meeste vlakken echt wel een, eenvoudige, middenklasse smartphone die camera, prestaties ja die zijn, niet heel, erg goed, het scherm is weliswaar. Vloeiend maar is zeker niet een van de mooiere scherm in deze klasse het ontwerp ziet er, prima uit maar is ook niet heel leuks en ook niet heel, uitgebreid voor dit geld en dat geldt eigenlijk voor de meeste vlakken van deze telefoon naar de software die is Heel fijn maar de update, beleid behoorlijk slecht dus het is echt een telefoon die je moet kopen om de prestaties ben je gewoon naar de snelste telefoon met de schone software ervaring voor niet zoveel geld op zoek dan is de moto g 200 een, prima keuze maar Wil, je een goede online smartphone voor rond de 400, 450 euro nou dan zijn er echt wel betere, opties, verkrijgbaar, denk, bijvoorbeeld, aan, een boom plus noord wegen samsung galaxy.

A 250 s of iets in die richting die zijn gewoon, overal wel weten ik ben smartphone van dominique en bedank jou voor het kijken van deze, video ik, hoop dat, je er wat aan gehad hebt mocht, je nou nog vragen hebben over de moto g 200. Laat het even weten in de reacties onder deze video geef video niet te liken als, je hem leuk vond en abonneer, je op mijn kanaal mocht, je dat nog niet gedaan hebben dan zal ik jou ook.

https://www.youtube.com/watch?v=RAAJbUe9Wz8