Flip 6 het ontwerp van de flip 6 is je waarschijnlijk wel bekend, als, je al eerder een, jbl, speaker heb, gezien, lijkt, er, erg op hij is zoals ik al zei, vrij kleine zit en draagkoord, je aan de achterkant wat natuurlijk ook handig is kun. Je er gaan ophangen, je passen bijvoorbeeld ijzer in vier kleuren namelijk deze donkergrijze er, is een. Licht grijze en daar is ook een rode en een, groene blauwe, ga daarmee is een. Redelijk wat, keuze dat is natuurlijk, fijn verder is die. Erg stevig hij is waterdicht. Hij is de stof dicht en zoals, je kunt zien zitten er redelijk dikke rubberen randen overal dus zowel die niet. Officieel valbestendig is zou ik ook, niet bang, zijn, als, je hem een, keer laat vallen dan moet hij echt wel kunnen hebben de speaker, heeft een, aantal, knopjes, bovenop, namelijk, een, bleek, pauze, knop volume, knoppen en een knop met een, rondje hier die is voor de party Boost functie dan kom ik zo, meteen, op terug en op de achterkant, zit een, usb c poort en laadlampje en ook een, paar knop en bluetooth, knop, je dat is allemaal. Prima ik vind ontwerp toch al goed uitzien en hij, is dus lekker makkelijk mee te nemen en lekker klein en dat is echt een, grote kracht dan de geluidskwaliteit maar, je kan natuurlijk niet de wereld verwachten van een speakertje dat zo klein is maar ik moet zeggen Dat ik gezien, het, formaat, behoorlijk onder de indruk ben de bas die is iets te aanwezig misschien hij heeft hier aan de zijkant passieve radiatoren die ervoor zorgen dat hij was wat, beter uit, komt maar het is er allemaal een, beetje, extreem, geluk kun, je met een, Equalizer daar wel het nodige aan tweaken verder moet ik zeggen dat die lekker, hard, kan behoorlijk vol klinkt en ook behoorlijk ruimtelijk klinkt ik heb er naast de grote trajet beolink 20 die ik zelf heb gelegd en tot mijn verbazing die blink 20 gezegd of het week.

Zo groot maar tot mijn verbazing klik deze achtergrond beter en dat is niet in een, bepaald opzicht, hij, klinkt helderder de hoge tonen zijn mooier en de bas is ook. Beter dus dat, vind, ik echt heel, netjes dan de functionaliteit ik had het al. Even over party boost dat is die: functie van mijn knop hier bovenop daarmee kun, je meerdere jbl speakers die, die, functie, hebben, aan, elkaar, koppelen, aan 2 maar ook bijvoorbeeld 50 en daarmee kun, je dus een heel, aardig, feestje, bouwen, om zich, hebben, best wel veel, mensen Jbl speakers en is de kans dus zeker aanwezig dat, je vrienden heb die ook een, compatible spieken hebben er is natuurlijk best wel tof dat, je dan echt een, feestje van kan bouwen verder heeft de speaker, bluetooth, multipoint, wil, zeggen dat die met, twee apparaten, tegelijk, kan Verbinden heel handig als je bijvoorbeeld en je telefoon en hij laptop veel koppelen dan kun, je er naadloos tussen wisselen en hij heeft een app de jbl portable heb die doet niet zo heel, erg veel, je kan software update zit een equalizer in een. Kan party boost instellen maar de houdt er wel een beetje mee op aan verder zijn er, ook wel laten dingetjes die niet, zon top zijn ten eerste hij heeft geen microfoon is dat. Betekent dat, je niet handsfree kan bellen met deze, speaker zonder, dat, je je telefoon. In de buurt moet houden voor de input van het, geluid bovendien is die, niet helemaal, geschikt, voor videos, kijken dus, een, kleine lek in het, geluid dus, als, je een, filmpje kijkt met deze, speaker, aangesloten, op, je telefoon dat.

We zien dat de spraak altijd net een, beetje achter, loopt, bij, beeld, dat school jammer, wel heel netjes is de batterijduur. Die is zeker niet de beste, wat, je kunt krijgen in speaker, maar dat het logisch met dit formaat hij is wel ruim goed genoeg, je kan volgen, je even helder 12 uur mee doen daar haal, je in de praktijk team, misschien 11 uur van maar. Dat is gewoon echt prima betekent in ieder geval dat, je er een, hele, dag mee vooruit kunt en dat lijkt me ruim genoeg, en gezien het formaat van de speaker, erg netjes uiteindelijk is de jbl, flip 6 wat mij, betreft ontzettend goede bluetooth. Speaker is een klein, speakertje, dat, je zo overal mee naartoe neemt en dat is een. Grote kracht het geluid is gezien het formaat heel, erg, aardig, hij heeft wat functies die handig zijn zoals dat party boosten bloed of multipoint dus ja, wat dat betreft is er echt genoeg voor dit weekend. Je te zeggen de keerzijde is dat. Er ook een, aantal, dingetjes, een, beetje, mis, gaan, u heeft, dus geen microfoon dat is jammer zit een, kleine lek in dat, jammer en bovenal is die. Ook wat mij betreft gezien de geluidskwaliteit een, beetje prijzig hij kost 140 euro en ja, gezien wat, je daarvoor krijgt is dat. Zich geen gekke prijs maar, als, je geluidskwaliteit naar boven alles stelt dan kun, je 100 het euro wel wat beters krijgen, bijvoorbeeld een, wat, oudere betere, spieken van jbl, zelf of speakers van andere, merken maar dan heb, je wel wat grotere speakers en als die combinatie van Een kleine draagbare, er stevige speaker met toch een, hele, behoorlijk, geluidskwaliteit, wat voor jou is dan is die.

https://www.youtube.com/watch?v=dN6gJ82WSdY