Sering unik USB mix show us the mythical microphone kompeten profesional microphone, didisain untuk games, streamers dan juga podcast, the YouTubers pun, termasuk jugalah, so inilah D, punya gambar, aja, oke dan kita, lihat tepi kanan eh di belakangnya punya unit shellsmart LED indicator. Selectable make USB Genius kontrol dan paling penting dia punya best to adalah magnetic the text: tebel jadi ternyata pot, ukuran boleh, cabut, cabut, Sebab, Dia adalah magnetic detestable Oke untuk dia punya pulpen adalah cardioid, Apollo peten sotamak, masa 03.00 anboxing dulu SR MB 2000 ini Jobs, bright Kita Heart apa, yang ada, dalam, kota, srmd, 2006 Oke, so kita ada, satu kotak, putih, kemudian, kita ada, satu orang, akan dapat, satu packaging, yang didalamnya, ada, Spike Golden tiket dan juga use manual, gas, coret, coret, pendapat, dia, punya, microphone itself, oke, itu saja, untuk, dalam, kotaknya, Kita tepi dulu reksogati Inilah kita, punya microphone, SR, MB 2000cc belum tuh kita, lihat, dulu, apa, yang ada, dalam, kotak, berwarna, putih ini, Oke, sini, ada, kabel Oke, so kurangkan dapat, dua, jenis, kabel, yang pertama, adalah, Kabel, yang biasa, USB Pepsi tua, USB type dan kurang, ke, Dapat website Uye USB type c sosok ramah gunakan microphone, ide smartphone, kalo, boleh, gunakan, kabel, adaptor, tab, sinilah, oret, Oke, kemudian, kita, lihat, kita, punya microphone, srmd 2000 iso, dia punya, desain, yang sangat, sangat premium eksklusif, berwarna, hitam, Oke, dia, kecil, saja, tapi, berat, guys, Oke ini, Dia punya base magnetik di table, sekarang boleh cabut boleh boleh Letakkan macamnya, ataupun, kurang, boleh, sambungkan microphone, nih, menggunakan, oke, yang amacam, nih oke kurang boleh sambungkan dia macamnya, Oke, untuk, sambungkan, macam, tu, korang, akan, diberikan, yang nih, oke, kurang, jelas, masukkan, dia, oke, dan boleh, sambungkan, Oright macam nih, guys yesda, so boleh jadi, istrimu 10 jadi gemes, boleh, jadi podcast, the oret oret kita lihat gak punya, desain material, warna, hitam, semuanya dan dia, punya microphone, diperbuat, daripada, plastik, kejunya, tapak, nih, yang Kukuh, dan juga, diperbuat, daripada, plastik, berat, dalamnya, mungkin, besi, ya, Kiri kanan adalah besi Rekso microphonic orang, boleh, buat, macam, ni dan di bahagian, atas kurang boleh lihat, tulisan ceremony, gas, brand ceremony, kemudian imagene pun, ada, brand ceremony, dan ada lampu indikator di sini, oke kemudian image by ah info info yang ringkas ceremony, expert MB, 2006 boleh Lihat di bahagian, belakang nih white di sini, ada mic dan juga USB Oke, not yang keduanya, adalah, untuk news dan juga naikkan bolehlah, oke dan korang, akan, dapat, ataupun, USB Pepsi, dan juga, satu pot, untuk three point: five: audio Jack Lah, terus, daripada, microphonic, orang, boleh, monitored Oke untuk mikrofonnya sangat mudah, untuk, orang gunakan, just plug n play lah oke oret kita akan tes terlebih, dahulu, menggunakan, smartphone, saya, akan, gunakan, kabel, USB type c ini, dan kita, lihat, serta, dengar, macam, mana, quality, audio yang dihasilkan, dapat dasar, MB 2000 ini, guys, kurang jas Masukkan kabel dan kita akan sambungkan di Saya, punya Smartphone, ah Ride so bila kita sudah sambungkan dengan kurang punya di B, nih oke dengan device, otomotif nagan nampak, Lampu ini, kita, nih, hidup, berwarna, hijau, Oke, semakin, kuat, kurang, cakap, semakin, tinggilah, warna, hijau, nih, Lampu, ini, kita, Nih Oke terima kasih saya akan, test audio daripada saya punya Smartphone, Huawei p20 dia punya, bilin, mic di Smartphone, ilah red, so Oke ini, adalah quality, audio daripada bilin Mike Huawei p20 ini, adalah, quality, audio daripada Berlin, mitte 20 kemudian saya akan, sambung, kita punya di bisnis.

Microphone sampai2018 er Monik, oret, Hai, assalamualaikum, Oke, guys, kali ini, saya, menggunakan microphone, daripada ceremony, SR mb2030 yang kurang dengan Sekarangnya, adalah quality, audio daripada bismillah SR MB 2004 teknik 123 tes Max 1, 2, 3 Assalamualaikum saya menggunakan microphone, daripada ceremony, Esar MB, 2009 rekaman, bidar, pada, Smartphone Iyes sangat sangat berbeda, guys daripada Berlin mix, bittwenty ini dan bila, sambungkan, srmd 2006 korek jadi, kepada, orang, yang mahu stream, game melalui, smartphone, Yes, korang, boleh, jadikan microphone, ini, sebagai, seorang, punya, Miku, utama, berbanding, orang, gunakan wireless microphone, kadang kadang, dia, akan, putus, tapi, bila, Kurang Sambungkan dengan microphone, srmd 2000 bright cuma, letak, macam media terlalu, rendah oke, bye, Klis, korang, boleh, gunakan, yang Ami microphone, Ami kurang bulet Cut macemnya Oke korang boleh buat, podcast, kurang, boleh, krim game dan juga boleh, buat, poten, konten, yang menarik, untuk, orang, punya channel YouTube, Guys, retso sangat sangat, simple, plug n play dan kurang juga boleh gunakan di laptop dan juga, PC menggunakan, nilai, SBY, tpe2, USB type c forextimeidn dulu microphone, nih, untuk, kita, bandingkan, Audy, Oke, Cholid, yang kurang, dengan, sekarang, adalah, daripada wireless microphone, yang saya, guna, orang, sekali, lagi, Ini adalah quality, audio udah, pada wireless microphone, dan kita dengar, sekali, lagi, kita, anut, dia, oke, sekarang news, kita, anut microphone, guys red, so ini, adalah, quality, audio daripada ceremony, USB microphone, SR MB 2010 lagi ini, adalah quality, audio yang dihasilkan, daripada SR, MB, 2009, ini kacau.

https://www.youtube.com/watch?v=ibYuzzHP7-w