Vertel ik, je er alles over eerst maar, het ontwerp het is een. Ontwerp met een, stokje zoals, je kunt zien ze zijn niet super licht en ook niet super klein, ik heb dit soort oordopjes zker lichter en kleiner gezien maar ze zijn, nog, steeds, comfortabel, om te, dragen kan schoon lang in houden, zonder problemen dus dat is prima ze Zijn die p55 waterbestendig betekent dat, je niet mee moet gaan zwemmen maar, dat, je er wel, prima mee een, rondje door de regen, kunt hardlopen of sowieso workouts doen dat, je een, beetje zweet dat is allemaal, geen probleem, ze, zijn, hoogglans plastic, ik, vind, er, een, klein, Beetje goedkoop uit zien maar, ze, zijn, ook, redelijk goedkoop dus zo erg is dat niet ze zijn in het wit en het zwart verkrijgbaar de oordopjes zitten qua ontwerp eigenlijk gewoon prima in elkaar dus wel een dingetje en dat is dat. Ze er verkeerd om in het doosje zitten, het zou, logisch, zijn, als, je hem zo vast hebt dat, je hem dan zo in het doosjes doet dat is niet. Zo, je moet hem omdraaien en dan andersom in het doosje doen dus ofwel van achter ofwel is het van voor doet omdat, je met je hand. Omdraaien was bij de originele oneplus budget ook zo ik weet niet waarom ze dat gedaan hebben het is ook geen drama maar met een, beetje irritant en dan de geluidskwaliteit hoe klinken, deze, oortjes ja, gewoon, prima eigenlijk ze zijn redelijk bas.

Heavy dat is natuurlijk voor elektronische muziek, popmuziek fijn ze zijn niet heel, ruimtelijk de hoge tonen komen ook niet super goed tot hun recht dus ja. Het is zeker, ook geen, wonder qua muziek kwaliteit maar ze zijn wel gewoon fijn om te luisteren en ze doen het. Prima en ik denk dat, er maar heel, weinig mensen zijn die dit niet goed genoeg vinden voor de gebruiks kees van deze draadloze oortjes de actieve ruisonderdrukking die is aanwezig dat, zijn, kreten tegenover de budget hij is niet. Super goed hij kan in verschillende niveaus sterkste onderdrukking, wat, minder, sterk, onderdrukking, je kan ook een, geert vloer modus dus, dat hij, geluid van buiten opneemt en in de orgie af speelt dat op zich handig en het verschil tussen de sterkste en de minst. Sterke modus is niet: zo heel, erg, duidelijk aanwezig en je hoort wel dat er wat onderdrukt wordt maar het is ook zeker niet van het, niveau van de beste draadloze oortjes met geluidsonderdrukking dus het is meer, een functie die, leuk is om, erop te hebben en niet. Zozeer iets waar is echt om, het kopen dan de functionaliteit zit en draag sensor in de oortjes en die, werkt echt, prima dus als je in doet dan gaat, je muziek verder, als, je uit doet dan wordt de muziek gepauzeerd ze worden bediend met touch bediening en Hier aan de zijkanten en dat is op zich van je kan ook redelijk wat in instelling heb een kind, ik, het, twee, keer, tikken, drie, keer, tikken lang, ingedrukt houden en dan links, rechts dus, daarmee, heb, je vrij veel flexibiliteit, je kan bijvoorbeeld bleek, pauze doen, je Kan naam is doorspoelen: je kan de ruisonderdrukking aanpassen, je kan switchen tussen apparaten maar wat, je niet kan en dat vind ik wel heel jammer is het volume, aanpassen dat, wat, mij, betreft eigenlijk de meest relevante bedieningsopties en die zit er dus niet op en dat is Gewoon jammer hij liep er met android telefoons dat werkt niet altijd heel, erg, goed dus dat is jammer, hij kan maar met een, apparaten, tegelijk verbonden zijn maar, kan wel relatief makkelijk tussen apparaten switchen de oortjes, hebben een, lage, latency, dus, dat, wil, zeggen, dat, als, je Filmpjes kijkt dat het gewoon prima overkomt en dat er geen vertraging in de spraak zit ze zijn ook redelijk goed, om te bellen het stokje is relatief lang, het microfoontje, zit, daarmee, vrij, dicht bij, je oor en dat is gewoon prettig en ze klinken niet verkeerd dus Functioneel is het allemaal.

Prima het is niet. Mega uitgebreid dat hij geen volumeregeling heeft dat, vind, ik jammer maar, los daarvan scoren ze, goed, zit, ook een, app bij die vindt niet zo heel, erg goed de hemelen die app heet ie nou die gebruik, je als, je geen oneplus telefoon heb, je belleman plus telefoon Hebt er zit een, soort van app ingebouwd en dan kun, je naar, je bluetooth instellingen en dan druk, je bij die oortjes op hoofdtelefoon en dan kom, je in een, soort van app die, hetzelfde doet, er, echt, hij kun, je ruisonderdrukking instelling kan firmware update, ik kan Wat bedienings dingen instellen maar daar houdt het ook mee op de batterij van deze oortjes is eigenlijk prima hij gaat, we vijf uur mee op een lading en heeft zon vier en half ladingen in het doosje zitten ik was afgelopen weekend, een weekendje skin en ik heb Ze mee gehad zonder verder ooit op te laden en in de trein heen veel gebruikt in de trein terug veel gebruikt onderweg, nog, een, beetje, dat, gaat, gewoon, prima op een lading en dat is we dan treft heel, netjes opladen gaat via de usb c poort met Flash charge zoals oneplus dat noemt en dat, wil zeggen dat, je in 10 minuutjes opladen, vijf, uur, speeltijd, daarbij, kan krijgen volgens van plus dat is natuurlijk gewoon heel, netjes, uiteindelijk, zijn, deze, oneplus bits zw, prima gorgeous voor een, prijs ze, kosten 80 euro en voor die 80 euro heb, je oordopjes die goed klinken een, prima batterij hebben actieve ruisonderdrukking hebben die weliswaar die, super goed is maar, toch fijn dat die, erop zit, ze zijn comfortabel en eigenlijk is er niet.

Zo heel, erg veel op aan te merken ze zijn ook niet heel, spannends blinken nergens echt in uit twee kleine, minpuntjes, vind, ik, dat, er, geen, volumeregeling, op zit en dat ze dus verkeerd om in het doosje zitten waardoor, ze net wat, minder makkelijk, handelbaar, zijn, als, Je met die, twee, kleine, dingetjes, kunt, leveren dan heb, je voor 80 euro gewoon een heel, prima zet, je oortjes wat mij zeker de moeite waard lijkt ik ben smartphone, dominique bedankt voor het kijken van deze, video ik, hoop dat, je er wat, aan, gehad hebt vergeet De video niet te liken als: je hem leuk vond abonneer, je op mijn kanaal mocht, je dat nog niet gedaan hebben en mocht, je nog vragen hebben dan kunt.

https://www.youtube.com/watch?v=cXYcdI7cORk