Even vijf highlights uit de lijst zal bespreken en daarna de volledige lijst met je doornemen het goedkoopste toestel dat, we uitlichten is de real wie gt master edition die kost 160 euro en voor dat geld is het een hele complete en goede smartphone met een, flink nadeel En laat m er echt mee beginnen dat is het update, beleid het bed leidt van wiel meer is gewoon niet goed hoe ze beloven in ieder geval een en producten breed en 2 jaar beveiligingsupdates nadat ze ook wel echt minimum dit toestel is inmiddels, ongeveer, een, half Jaar oud en dat betekent dat, hij nog android 12 krijgt en dat, je nog anderhalf jaar beveiligingsupdates krijgt en ja dan is het hopen dat priori misschien tegen die tijd zijn upgrade blijkt wat, veranderd heeft maar daar kun, je in ieder geval niet vanuit gaan, als, je Dat niet zo, erg, vindt dan is het wel een telefoon die echt heel, goed, scoort, op, andere, vlakken voor, ze 260 euro heeft die pot, een, snelle, snapdragon 778 chipset heeft een, behoorlijk, mooi amoled scherm en hij heeft ook, zelfs, een, woordelijk, goede, 64 megapixel camera ligt, Nog fotocamera naast, het ontwerp van de telefoon is hoe. Briljant afgewerkt en helemaal van plastic maar het is wel in twee versies verkrijgbaar en dat is leuk, er is een. Versie de normale versie die heeft een, glanzend plastic achterkant, dat, lijkt, een, beetje, op glas en er is de traveller edition and the traveler edition die.

Heeft een achterkant die lijkt een, beetje, op, koffer, heeft een, soort van leerlook en dat schoon is wel. Leuk dat die, keuze er is tussen heeft een, 340 100 millioen per uur batterij die prima presteert en vooral heel. Erg snel kan opladen met 65 watt, dat is fijn de software de real milieu. Hij is prima en het. Toestel is overal. Gewoon heel, erg, goed behalve dus dat update, blijkt het volgende toestel dat ik wil bespreken is de samsung galaxy s. 20 fan edition die staat weer nieuw in de lijst en ik zou voor de 4g, versie gaan 5g versie is op. Zich ook interessant, maar er zijn toestellen die in die, prijsrange gewoon net op beter zijn maar de 4g, versie kost 430 euro in is voor dat. Geld ontzettend compleet en goed telefoon heeft bijvoorbeeld een van de beste cameras die, je kunt, krijgen voor dat geld hij is volledig, waterdicht hij is deels van plastic, gemaakt maar het frame is van metaal dus in die, zin is heel, vrij, luxe, ontworpen, heeft, een heel, mooie Oled scherm hij heeft, prima prestaties te zitten snapper ik en 865 chipset in die, is inmiddels. Al wat, ouder toestel is ook al wat, ouder maar hij presteert, nog steeds, prima de telefoon is dus al wat, ouder maar omdat het update, blijft van samsung die zo. Goed is kan, die, nog, wel, een, tijdje, mee, hij krijgt drie jaar intro templates en vier jaar beveiligingsupdates is inmiddels anderhalf jaar, oud dus daar kun, je wel wat van aftrekken maar dan nog steeds is het in deze klasse.

Prima en daarmee is de samsung galaxy s. 20 fan edition gewoon echt een, hele goede, en complete telefoon nadeel van de 4g. Versie is natuurlijk. Dat die geen 5g ondersteunt maar, als, je dat niet zo erg vindt dan heb, je voor 430 euro wel een van de meest, complete en goede toestellen, die je kunt bedenken en als, je dan wel vijf geen wilt dan kom, je rond de 500, 550 euro uit. En voor dat, geld kun, je ook, the galaxy s 20 ven edition 5g versie kopen maar ook de oneplus 9 en die is wat. Mij betreft, net wat, beter, op, dus leger is het basis. Topmodel van man plus van afgelopen jaar heeft een, snapdragon 888 chipset bijvoorbeeld dus daarmee is hier gewoon heel, erg, snel, heeft, een, mooie, oled scherm, het ontwerp is ook, mooi niet super luxe want de glazen, achterkant is gebleven. Maar het frame is niet. Meer van aluminium, maar van plastic de camera is dezelfde camera als in de band plus 8 pro van het jaar daarvoor en die. Presteert eigenlijk prima ook in het donker maakt hij, nog, mooie, fotos, ook, heeft, hij, geen, optische beeldstabilisatie dus daarmee is niet. Ideaal maar wel gewoon nog steeds heel, goed, voor, dit, geld de telefoon, kan draadloos, opladen, hij, heeft, een accu die niet, briljant is maar, wel goed genoeg de software is de oxygen. Osn die was heel. Erg fijn met de en rood 12 upgrade die in nederland. Ibsen aangekomen is mijn, toestel heeft, ook, nog, niet maar hij zouden moeten zijn in nederland is die.

Software wel iets minder, fijn geworden, het, schijnt, een, beetje, buggy te zijn, maar goed het is ook geen drama het is nog steeds wel, fijne software om mee te werken in het update, beleid van oneplus is goed verder kan in de batterij van de toestellen, erg snel Opladen want dus, 9 is niet: officieel waterdicht, maar, hij, heeft, wel, dezelfde, bescherming, tegen water, als de bal plus 9 pro die. Wel officieel waterdicht is als. We oneplus mogen geloven in ieder geval dus zij kan in ieder geval tegen wat spettertjes en en meest voor 530. Euro wat hij op dit moment kost gewoon een, hele, complete telefoon, die ik, jou, zeker, aanraden dan n van de beste, android smartphones, wat mij, betreft van dit moment. Dat is de google pixel 6 en de google. Pixel 6 is niet. Officieel in nederland, uitgekomen daardoor is die. Wat duurder in ons land, maar, ik, kan ook melden dat die, prijs wel flink gezakt is de afgelopen maanden in het, buitenland kost die officieel 650 euro in nederland busty verkrijgbaar voor 800 euro wat flink duurder is maar. Nog steeds een goede deal was sta, inmiddels ligt die prijs op, 700 10 euro en dat is gewoon een, hele, nette, prijs, voor dit toestel eigenlijk hij is waterdicht hij heeft een, super goede camera in van de beste cameras die in een, smartphone, kan krijgen, hij, heeft Een mooi ontwerp dat en wat eigenzinnige achterkant heeft hij is voorzien van de schone, google android software natuurlijk met de goed update beleid het is wel een, klein, beetje, buggy ja, op de een of andere manier heeft, google, dat niet zo goed voor elkaar met dit toestel Maakt moet ook zeggen toen ik het toestel, reviewde, heb, ik er niet echt last van gehad de telefoon heeft alles erop en eraan hij kan draadloos laden hij is gewoon heel, erg, goed heel, erg, uitgebreid hij is super snel enige is dat.

Hij geen zoen camera heeft nou dat is in high end smartphone ja, wel iets dat, ik, meestal, wel verwacht, als, je daarmee kunt leven dan is dit eigenlijk een hele, complete en goede smartphone voor niet al te, veel geld en omdat het een. Google smartphone is ben. Je ook nog eens verzekerd van hele lange en snelle updates dan de laatste smartphone die ik wil uitlichten deze maand. Dat is de samsung, galaxy z, flip 3, en the galaxy z phillip iii die is altijd verkrijgbaar kwam, uit, voor 1000 euro wat op zich gezien het en vouwbare smartphone is en daarmee echt nog een, stukje techniek uit de toekomst is zou. Je kunnen zeggen al best een, aardige, prijs, zoals maar het toestel had ook wel wat, nadelen waardoor ik hem niet echt kan aanraden inmiddels kost die 780 euro en dat vind ik een, veel betere, prijs van het, toestel het is nog. Steeds geen smartphone die ik zomaar, aan iedereen zou aanraden want voor 780 euro kun, je ook bijvoorbeeld die pixels esko van samsung galaxy s, 21 binnenkort zelfs voor iets meer de galaxy s, 22 waarschijnlijk en dat, zijn wel toestellen die bijvoorbeeld qua camera en qua batterij gewoon Beter scoren dat, zijn, ook meteen de twee, nadelen eigenlijk van deze, galaxy z, flip 3 de batterij is gewoon best wel matig dat is het. Grootste nadeel de camera is op zich niet slecht maar het is ook niet, echt een, high end cameras, wil, je natuurlijk, wel echt een high end prijs betaald voor doen dit toestel maar, verder, heeft, hij, bijvoorbeeld, wel, een, mooie, luxe ontwerp is gewoon waterdicht en hij heeft Een heel, mooi scherm, heeft, dus, een, vouwbaar, scherm, om hij, heeft een, normaal, scherm formaat, als die, opengevouwen is als.

Je hem dicht fout dan wordt die veel kleiner en kan die bijvoorbeeld makkelijker, je broekzak en dat is natuurlijk gewoon handig en moet ik zeggen dat ik er zelf niet super veel waarde aan hecht omdat ik gewoon mannen jeans draag en die hebben vrij grote broek, zakken Maar als, je bijvoorbeeld een, vrouw ben is dat er een heel, ander verhaal en het, is wel gewoon, ook, natuurlijk, een heel, tof, stukje techniek en een toffe gadgets wat dat betreft en als, je ofwel hele kleine broekzakken hebt en daardoor zon kleine telefoon fijn vindt of Je gewoon een toffe gadgets wil dan is deze samsung, galaxy z, flip 3 wel een, goede uitgebreide en op dit moment, dus ook, nog relatief betaalbare smartphone en daarmee voor de juiste, doelgroep zeker naar dat waren de highlights van de koopwijzer van februari, 2022 dan bespreek ik Natuurlijk ook graag nog, even de volledige lijst met je en die begint deze maand bij de samsung galaxy aan, 0 3 s voor onder, 30 euro de samsung galaxy aandeel 3s is niet de snelste, smartphone maar, echt wel een heel, goed update beleid een, prima prijs kwaliteitverhouding En een, gigantische batterij volgende in lijst is de real mee 8 en die. Kost 190 euro der heel, nu 8 is een. Mooie smartphone met een, goede chipset en een, goede batterij die het vooral moet, hebben van zijn amoled scherm wat minder is dat de camera en wat sterke beeldverwerking heeft dan voor 220 euro de goedkoopste 5g smartphone die ik zou aanraden de samsung galaxy, a 22 geen de Samsung galaxy, a 22 5g is een.

Smartphone die het vooral moet hebben van zijn 5g ondersteuning en lange. Softwareondersteuning verder is de telefoon niet heel, spannend, maar, wel, prima alleen de camera die valt een, beetje tegen, voor 230 euro koop, je een supersnelle smartphone namelijk de xiaomi. Poco x 3, pro de poco x, 3 pro heeft een mooi en vloeiend scherm hij is waterafstotend en heeft stereo speakers en hij presteert echt ontzettend goed met de cameras, die zijn net niet helemaal top dan voor 260 euro de real meer gt master edition de chemie Gt master edition, presteert goed, heeft een, prima camera en kan super snel opladen alleen update beleid van riel nee das niet zo best voor 280 euro koop, je de xiaomi elft een light nieuw edition en dat zeker een, aanrader xli 11 light nieuw edition is een heel Mooi ontworpen smartphone met een prima camera en software met een heel, goed update, beleid alleen niet zo ver zelf dat is niet: mijn favoriet dan voor 350 euro de samsung galaxy 2, 50s de samsung galaxy, a 52s heeft een, prachtig oled, scherm een heel, uitgebreide, featureset, lange, Softwareondersteuning alleen het ontwerp is een. Beetje plastic, ie, een, andere, hele, goede middenklasse is de oneplus. Noord 2 voor 370 euro de bank is nooit. 2 is een. Telefoon met fijne software, maar bovenal hele, goede prestaties en een, uitstekende camera voor, zijn, klasse ja, het enige jammere is dat. Hij niet volledig officieel waterdicht is van 430 euro koop, je de samsung galaxy s.

20 fan edition 4g versie en dat is ook zeker een, aanrader de galaxy s, 20 fan edition 4g versie is een. Hele uitgebreide smartphone met bont en supergoed camera scherm en waterdicht ontwerp alleen, hij heeft, geen, 5g, dan voor 530 euro de oneplus 9 de boompjes 9. Is een complete betaalbare, hi een smartphone met fijne software hele goede prestaties maar, wel een, wat, minder, luxe ontwerp en voor zon 650 euro koop, je de apple iphone 12 mini de iphone. 12 mini is ontzettend compleet waterdicht luxe en bovenal compact alleen hij heeft niet de beste batterij voor 700 10 euro krijg, je een van mijn, favoriete android smartphones van dit moment namelijk de google pixel 6 de google pixel 6 heeft een, mooi ontwerp een, geweldige camera en Ontzettend lange ondersteuning alleen hij, heeft, helaas, geen, zoet, camera dan voor, 780 euro een, hele bijzondere gadget namelijk de samsung, galaxy z, flip 3samsung, galaxy z, flip 3 is een. Uniek concept met, een, waterdicht, ontwerp, een heel, mooi, scherm, alleen de batterij. Die is matig en veracht 120 euro de duurste smartphone in de lijst deze maand de apple iphone 13 de iphone 13 is een.

https://www.youtube.com/watch?v=6v61zcRrkKg