Expecting punya quality speaker, Duh, sampai, dengan, iPhone penting so far: dalam banyak, banyak, smartphone, speaker yang, saya, pernah, tes, iPhone, penting, punya, speaker, memang, cenggini, apa, aduh, gile, God Oke kalau, kita, tengok, dari, segi, screen pula, Redmi, Note 8 nishrin, dia, Iyalah, enam, poin, 43, inci resolusi, India, full SD Plus lepas tu dia datang dengan represif 90hz Oke kita bergidik setting kita pergi Calibre kita boleh pilih sama Adit enak bun s90es yang Smurf, ataupun kita nak guna yang biasa, 60 Hazmi untuk, Tahun 2022 mestilah kita, guna, 90az cuma Kenapa dibagi option untuk kita, Pilih 60 resmi adalah untuk, Tambahkan, lagi, jangkeh, ayat, better idea, Metri untuk, Redmi, Note, 8 iyelah, 5000, mi5, our sangat laju dan yang best dia datang, dengan, fast charging, sayur tray case Smartphone Ini, dari, kosong, Hai, 100, diambil masih, hanya, 50, milik, mungkin, bagi, anda, 50, ini, Tuh adalah satu jam, kemas yang panjang, tapi, anda, keingat, dia, punya, Batri capacity, ialah 5000, mi5, where balikbanda cerita, dia punya sekeliling yang, best lagi dekat, dia punya, screen bukan saja, byhh, bukan, saja, Pakai, moreskrim, yang quality, warnet, itu cantik, tapi, dia, punya, ini, ialah, sering, bunyi, Mungkin ramai orang bikin gini, ini, adalah, untuk, bune, bawah, cahaya, matahari, dia, terang, Sugito, boleh, nampak, apa, yang aja, dengan skill, ini, wis, Betul, tapi, kalau, kita, fikir, secara optical secara, biologi, Mana, ada, orang, bune, smartphone, bawah, matahari, lampu, Lamongan, so adik Ganis to tak berguna, 1000. Nisto adegan gini untuk tali, orang, beli, jawabannya, tak, untuk nih, Memang, betul, untuk, banyak, Paling, senang, untuk, kita, jual, nih, tinggi ini, adalah, dengan, ayat, boleh, boleh, bawah, cahaya, matahari, tapi, sebenarnya, nih, yang tinggi, akan, hasilkan, kontras, Cu yang biji, secara, automatik, makin, banyak, warna, yang mampu, Ditunjukkan mampu ditonjolkan oleh, weyn oo, tile benih, desai, dari, segi quality display grafiknya memang, cantik, gila, oke, untuk MW, pula ini, dia, beberapa, gambar, yang saya, Snapdragon, Redmi, Note 8 dipinjemin kemarau, ialah 50 megapiksel lepas tu, dia, ada, acra, white 8, megapiksel dia, the macro 2 megapiksel Dan Depkeu mree2 megapiksel quality, ke media bagi, saya cantik, kalau, anda, tengok gambar, normal lepas, luanda tengok, juga, gambar, makruh, warna, yang dia, mampu keluarkan, tuh, nampak, natural Le tapi untuk gambar atau white di punya, warnet tuh ke, arah, kebiruan dan sedikit, pudar, uraian, dada, tengok, dari, Garing quality gambar yang saya, tangkap, memang, cantik, gile, Alaska, Nisa, enak, cerita, tentang performance, Redmi, Note, 8 yang manis, Smartphone Ini, dia, guna, 680 sini Snapdragon 680 nih dia, adalah, lte4g, prosesor, dengan, IAI, performancenya, bagi, saya, sangat, bagus, untuk, smartphone entry level, ataupun with label; gitulah kalau Guna untuk kalau kita punya, Smartphone Ini, untuk, Scroll meja, sosial, lepas, tu, kite nak, guna untuk, save internet memang, laju Smurf takde masalah, langsung, geng, geng, tiktoknya, ganggeng, Tik, Tok, jangan di salah dan saya tes, Smartphone Ini, dengan, beberapa game yang, populer di kalangan, rakyat, Malaysia, macam Mobile Legends menseting setting grafik Mobile Genie, takde masalah, untuk, kita, seantero, lepas, tootime input; tak, the takdir begitu kata legging legging Attack The Smurfs gile lepas Husein game saya, tes, dengan, pubg mobile is default, Grafika dia, Iyalah, Smurf, dengan archives, itu kita, boleh set ke Hai SD Taklim xbaboon tadi agim terakhir, Sayyid, tes, dengan, Ningsih impact yang aneh game terakhir, inilah yang buat, sayur asem, Redmi, Note 8 Ini, Tak, layak, dipanggil, sebagai, King untuk, smartphone budget, Tahun, 2022 untuk mobile Legends dan juga pabji mobile atau, sudah, oke, sangat, sangat, tapi, untuk, Yim, pek, Nih default setting yang diletakkan pada kita ialah Lolo grafik, setting tapi kalau saya main dengan Lu grafik grafik, setting kita akan nampak Ade legging sayur rendah kain peles grafik setting still Ade legging saya letak gameplaynya pada akhir video nanti, untuk Anda nilai sendiri performs the Macam mane Obrol pada Price Tag: 799 kita, tak, menafikan, yang Xiaomi, keluarkan, sebuah, smartphone, yang murni, juga dianggap sebagai kilo, produk bayangkan, dengan 7992 anda akan, dapat, sebuah, smartphone, yang bersaiz, besar 64 3inci emulated scream live 90hz, Snapdragon, 680 lepas tubetri D5000 mini m, Freddy punya, tas sampling, 180hz; Anda: tak perlu bimbang, dari, segi sensitivity, dong, kalau, anda, guna, untuk, surfing media sosial, Anda, guna, untuk, ambil, gambar, Anda, guna, untuk, main game macam mobile Legends lepas do pubg mobile dan juga, free fire, Insyaallah takde, masalah, untuk, anda, guna, Redmi, Note 8 Ini, tapi, kalau, anda Main game yang grafik dibanding macam, contoh, gangsing, infeksi, ataupun, Anda, anak gunadya untuk, like video Saya, memang, tak, recoment, anda, untuk, beli, Xiaomi, Redmi, Note 8 Ini, itu saja, dari, saya, Jelly Bean, unibis monstero, Lively, DJ, mereka, bagi, kepada, saye, dia, punya HP; a finger record yang; Terbaru V one finger sleep, media, sangat, sangat, responsif, memang, besok, untuk, profesional mobile gamer, namun tidur saja dari, saya, cuma, kasih, telah, menonton, Assalamualaikum, warahmatullahi, wabarakatuh, merah, ciblek, hai, hai, hai, hai, Musik, hai, hai, Musik, Tepuk, tangan, hai, hai, hai, hai, Musik, Hai, Jeju, Nenek, mana; telepon.

https://www.youtube.com/watch?v=jr8XNQyajHc