22 is net aangekondigd ren ik mocht hem alvast bekijken, Muziek, Applaus Muziek de galaxy s. 22 is het basis model uit de s22 serie het toestel richt zich vooral op het ontwerp en op de cameras en richt zich dan ook op, een, doelgroep die, veel is op, social media actief is veel, onderweg is de wereld wil verkennen maar niet pers de grootste Power user is eerst maar, even het. Ontwerp dat is wat. Vernieuwd tegenover de s21 serie maar heeft nog duidelijk dezelfde designtaal aan op de achterkant, valt vooral het camera blok op dat is nu losgekoppeld van het frame. Bij de s21 was dat, een, stuk, aluminium dat, zijn, nu twee stukken vind ik jammer vind, je net iets minder mooi uitzien maar, het wel, fijn vind is dat. De achterkant nu van glas is bij. De s21 was dat plastic verder, zijn er twee te stellen redelijk aan elkaar gelijk deze is iets kleiner heeft een 61 inch scherm met ook in iets, grotere screent de body weight show dat, ziet, er gewoon heel, strak uit van de voorkant, moet wel zeggen dat ik, Het frame klein, beetje, scherp, vindt, aanvoelen dat, vindt net een, klein, nadeeltje, maar, goed, dat, zijn, kleine puntjes het is gewoon een, hele, mooie, smartphone hij is natuurlijk ip68 waterdicht hij is stevig, hij heeft, een, extra stevig, aluminium, gekregen, gorilla glass, fik, dus, plus op de achterkant. Nou noem maar op het is gewoon echt op en top een high end smartphone qua ontwerp dan de cameras die zijn, duidelijk, geupgrade tegenover de s21.

Serie het is nu een, 50 megapixel en hoofdcamera een 12 megapixel groot uw camera en een 10 megapixel camera met, drie keer, seizoen ook de s21 was toch nog een 12 megapixel hoog camera en was de zon camera en 64. Megapixel camera die 8 maar heel klein, zoombereik is een lens site en de rest. Digitaal zoomen dit is dus een, echte, zon, camera geworden de sensor is ook groter geworden ijs 23 procent groter waardoor die veel meer licht moet kunnen opvangen en dus ook in het donker betere fotos, maakt, heeft, optische, beeldstabilisatie, heeft ook in de software, wat een, mooie, nieuwe Functies meegekregen zoals een pet portretmodus en de portret nachtmodus die nu ook op de selfie camera werkt hoe de fotos de precies. Uitzien dat is nog even afwachten maar mijn eerste probeersel tjes hier de mij die zijn in ieder geval positief de video camera is ook verbeterd en dat zit hem vooral in de beeldstabilisatie zowel de optische beeldstabilisatie die een, breder bereik heeft gekregen als de digitale beeldstabilisatie die Vier keer zo goed is geworden volgens samsung, ook, daarvan, wat, precies van terechtkomt is even afwachten. Maar dat deze, smartphone, goede cameras, heeft daar, twijfel, ik, niet aan, dan nog, even de rest, van het, toestel de samsung galaxy s, 22 heeft dus een 61. Inch scherm en dat is een. Full hd, plus super amoled scherm met verversing snelheid van 120. Hertz het is iets verbeterd volgens samsung tegenover ze voorganger ziet er in ieder geval heel, erg, mooi, uit onder de motorkap ligt een, exynos 2200 pset dat zijn nieuwe chip die gebakjes, op, vier, nanometer daarmee wat efficinter is ik vind jammer dat de snapdragon chip niet naar.

Europa komt me dat is zoals samsung dat, altijd doet het werkgeheugen bedraagt 8 gigabyte meisje in twee verschillende opslag versies verkrijgbaar, namelijk 128 of 256 gigabyte hij is ontzettend. Snel ja, het voelt gewoon echt vloeiend en goed aan hij draait natuurlijk op de wang, uw iphone samsung met, update beleid is weer verbeterd samsung belooft nu vier jaar android upgrades en vijf jaar beveiligingsupdates of minimaal 5 jaar zelfs dus ook dat is heel, erg netjes en Ja wat dat betreft is het totaalplaatje van dit toestel gewoon heel, goed hij kan draadloze oplader en ook bedraad oplader natuurlijke dat bedraad, oplader gaat wel relatief, traag, voor een, high een smartphone met 25 watt. Dat is jammer en wat, ik ook jammer vind is dat. De batterij maar 37 100 millioen per uur meet dat is wat. Kleiner dan de s21, ns 21 was er niet echt briljant op dat, vlak naar zegt samsung wel dat is de efficintie verbeterd hebben en prestaties dus minstens net zo goed moeten zijn maar of dat zo is weet ik niet en al zouden ze net zo goed zijn. Als die van de s21, dan nog had het wel een stapje beter gekund daarvoor is de plus versie trouwens misschien een goede optie die heeft een 45 honderd miliaan per uur batterij maar de daar kom ik in een, aparte video, even op terug voorlopige conclusie over deze Samsung galaxy s, 22 is dat. Het weliswaar niet een, hele spannende upgrade is maar wel weer, gewoon, een heel, toestel de cameras, zijn echt op, vooruit, gegaan, dat, vind, ik heel, erg, fijn, het ontwerp is weliswaar wat, luxer omdat, het van glas is moet ook zeggen dat, ik het qua afwerking net iets Minder gestroomlijnd vindt voelen telefoon is natuurlijk super compleet weer hij heeft ook verbeterd update beleid gekregen daar ben ik heel, erg blij mee de batterij, daar moet wel een, beetje mijn vraagtekens bij en ik vind het jammer dat die exynos, versie weer in nederland komt maar, dat, Zijn de 2 puntjes die ik nu in ieder geval kon opmerken en volledig review, volgt natuurlijk, later deze galaxy s; 22 zal van een, 11 maart in nederland verkrijgbaar zijn, vanaf, 849 euro ik ben soort van dominique bedankt voor het kijken van deze, video mocht.

https://www.youtube.com/watch?v=evI62YTWvNk