Goed update, beleid ik ben smartphone dominique en dit is de shelly 11 light nieuw edition die, zijn 270 euro kost Muziek het ontwerp van de elf light nieuwe edition. Vind ik in de basis is erg. Mooi hij is super. Dun 68 mm de achterkant is van glas in dit geval blauw hij is er in nog een, aantal kleuren, aan mooi afgewerkt en ook het camera heiland vind ik mooi op die achterkant, verwerkt, vreemdgaan plastic en m de zijn, ook vooral in dat frame, wel een, paar Dingetjes aan te merken op het ontwerp hij bestaat uit wat, teveel laagjes wat, mij betreft heb, je eerst het blauwe glanzende frame dan heb, je nog een, soort van hobbeltje en daar plicht dan willen zwart framepje bovenop waar het scherm in zit, wat komt klein beetje rommelig. Over daarnaast is het scherm redelijk stevig afgerond dat is op zich niet erg maar de selfiecamera die ja, voelt daar een, beetje vreemd in omdat hij een, veel, kleinere, afronding, heeft, zijn dan op, kleine, puntjes maar, het ontwerp, komt, daardoor, wel klein beetje rommelig over erg. Positief is dat, die p53 spatwaterbestendig is hij. Heeft een vingerafdrukscanner in de zijkant in power knop die erg, goed werkt en hij heeft een, relatief, goede duwel speakers de zeker voor, je doet en het toestel is het scherm van de elf light nieuw edition is een. 655 inch amoled scherm, vesting site van 90 hertz en heel, veel meer valt, het eigenlijk ook niet over te zeggen het is gewoon, een, mooi scherm hij is kleurrijk, contrast is natuurlijk, oneindig want het, is een.

Oled scherm hij is vloeiend ziet er allemaal, prima uit maar het is ook niet heel. Erg bijzonder het is gewoon een, prima scherm in deze klas de prestaties daar valt wat meer over te zeggen om de telefoon heeft een, snapdragon 778 g chipset dat is een snelle en moderne 5g chip, althans hij is inmiddels. Al wat, ouder maar nog steeds relatief, modern en in deze klasse en van beste tips, die. Je kunt krijgen hij presteert ook gewoon goed mijn werk snel ook met het laden van applicaties etcetra, dat is allemaal. Prima nou is verkrijgbaar met 6 gigabyte of 8 gigabyte werkgeheugen en gek genoeg zitten maar ongeveer een, tientje, verschil tussen die twee versies dus, als het zo klein is zou ik altijd voor de 8 gigabyte werkgeheugen versie gaan mocht dat verschil in de toekomst, aan groter, worden 6 gigabyte val voor veel gebruikers ook voldoende zijn dus, frome ook, niet om daarvoor te gaan, maar ja, op dit moment. Dus 8 gigabyte voor niet echt veel extra en dat is ook lekker ruim zeker onder de 300 euro de software van dit toestel is my 12 en een. Half over android 11 op dit moment dat, komt, omdat, het, toestel, een, tijdje uit is hij, afgelopen zomer uitgekomen het is een. Budgetsmartphone is kan xiaomi ook, niet kwalijk nemen dat, hij nog geen update heeft gehad wat ik wel erg goed vind is het update, beleid om zou wie heeft bij de introductie van dit toestel beloofd drie jaar android druk, reeds en vier jaar beveiligingsupdates te bieden is ergens Een website van shell, mezelf waarop staat dat het toestel twee jaar android greats en drie jaar beveiligingsupdates krijgt wat is de uiteindelijk wordt durf, je niet helemaal te beloven ik heb het paulina gevraagd en helaas heb ik daar nog geen, antwoord, op, gekregen, maar zelfs, als het 2 plus 3 jaar is, is het voor een, telefoon van 300 euro niet verkeerd, als het riep is 4 jaar is dan is het echt een, duidelijk, voordeel van je toestel daar houdt de voordelen qua software helaas wel een, beetje op, mimei software ik heb het al Vaker gezegd het is gewoon een, beetje rommelig dat is nog een, ding dat, wordt, ook steeds beter moet ik ook wel zeggen en er zitten wel lekker veel functies in maar, het valt me ook, op dat de software gewoon een, beetje puppy is aan, bijvoorbeeld de dark Boot die zit erop dat is natuurlijk, fijn maar, werkt, gewoon, niet zo heel, erg, lekker, als, bijvoorbeeld, youtube, studio, open als, een, applicatie die niet, voor de donkere modus geoptimaliseerd is wat, doet xli dan die maakt gewoon alles, wat wit, is zwart waardoor, je bijvoorbeeld in de Onderbalk zwarte knopjes op een, zwarte, achtergrond krijgt dat is natuurlijk niet te lezen, geldt dat, voor, meer applicaties iets, anders wat ik heb meegemaakt is dat.

Het toestel opeens de gps, gewoon niet meer goed pakte dat echt, bij zijn ageren overal heen schoot met waar ik was opnieuw, opstarten heeft dat, wel, opgelost maar dat soort buks die zitten gewoon relatief veel in de software en dat vind ik jammer, wat, ik, ook, jammer Vind is dat er relatief, veel, bloatware op het toestel staat, om denk, aan tikt op aliexpress amazon, linkedin puppy, staat er allemaal, standaard op en hoewel op zich niet eens hele verkeerde, applicaties, zijn ja, moet, je gewoon die keuze, eigenlijk zelf, kunnen maken, als, je toestel koopt En dat kan bij dit toestel dus helaas niet ik was wel verwijderen maar het is toch nog steeds, een, beetje, rommelig cameras, achter op, dit, toestel, zijn, er, 64 megapixel hoofdcamera, een, 8, megapixel grote, camera een, 5, megapixel, delen, macro camera dat. We zeggen een camera die, geoptimaliseerd is voor heel, dicht, bij, fotos maken, en ook een, kleine, zoomniveau heeft die is op, zich leuk, maar, heeft geen goede kwaliteit dat is jammer. Grote camera is ook behoorlijk slecht moet ik zeggen de fotos hebben veel te hoog contrast, waardoor zwarte, vlakken op de foto ontstaan van dingen die in het echt grijs zijn bovendien, zijn ze niet heel. Erg scherp en detail, rijk hoofd camera die, is een. Stuk beter dan dat gelukkig maar ik moet ook zeggen dat ik de relatief hoge verwachtingen van had en die mijn klein beetje tegenvalt fotos zijn bij goed licht op zich mooi hoewel ik, wel, moet zeggen dat de kleuren soms wat de extreem zijn of soms juist want De grauwig zijn daarnaast valt me een beetje tegen, hoe snel, fotos, bewogen zijn, als het licht minder wordt en heb bijvoorbeeld als hier binnen een, foto maken van de plant die hier op de schouw.

Staat hij is kans dat hij niet goed er uitkomt en bewoog. Er is gewoon best wel groot ja. Dat is natuurlijk wel iets, wat, je vaker ziet bij telefoons in deze klasse, sami voor, oogst, redelijk op de camera en het reviews van andere waren vrij positief over dus ik had verwacht dat hij eigenlijk tot de top zou horen van zijn klasse qua camera. Dat is gewoon niet, helemaal waar dus camera is voldoende maar ook niet heel, veel meer dan dat, wat, mij betreft videofunctie geldt trouwens ongeveer hetzelfde voor de selfiecamera die valt me zeker gezien de hoofd, camera mee die maakt eigenlijk best wel, prima selfies wat wel jammer vind Is dat die standaard een, soort van in god, veeg effect over je gezicht gegooid waardoor puistjes brood minder zichtbaar zijn dat dat erop zit is natuurlijk prima maar dat, dat, standaard, aanstaat dat, vind, ik jou war want je krijgt gewoon niet een heel, natuurlijke foto de door En ja, als, je het vergeet uit te zetten of je bouwt niet weet dat het aan de staat is dat. Natuurlijk gewoon, wel jammer de batterij van dit toestel is een. 4250 milliampere uur batterij hij kan met 33 wat opladen en das heel, snel voor een, telefoon onder de 300. Euro de batterij zelf is niet. Super groot is natuurlijk ook een, hele, dunne, smartphone maar hij presteert gewoon, prima en komen makkelijk, dag mee door met mijn, niet zo intensief gebruik het werk thuis werken kom ik, er, twee, dagen, mee door, hij scoort, daarmee, ongeveer gemiddeld en het is zeker niet.

Een van zijn sterke punten maar het is ook zeker niet verkeerd de xiaomi 11 light nieuw edition is een, telefoon die erg goed en ook van heel, uitgebreid is voor. De 270 euro die die, kost, hij, ondersteunt, 5g hij heeft een, onderwerp dat er, mooi uitziet en ep 53 spatwaterbestendig is best goede deal speakers, heeft hij, snel, heeft, een, mooi, scherm, hij, heeft, uitgebreide software met een. Lange update beleid en daarmee is het eigenlijk een, hele. Prima smartphone zou, je zeggen hij stond dan ook op de eerste plaats in mijn, top 5 onder de 300 euro en moet ook zeggen dat, ik, daar, op basis van mijn, praktijkervaring een, klein, beetje, terug, gekomen ben het is zeker geen slechte, telefoon, sterker nog het is Nog steeds een van de beste telefoons in deze klasse maar, je moet ook zeggen dat de vrij buggy software me een, beetje, tegenvalt hen, ook de camera, daar had ik wat, meer van verwacht en zijn geen dingen die heel, erg zijn en zeker die. Camera is nog. Steeds zeker gemiddeld of misschien zelfs niet beter dan dat, voor, zijn, klasse maar het is ook niet de perfecte budget smartphone die het op papier wel lijkt dat, vind, ik wel jammer wanneer is dit dan wel de ideale budgetsmartphone van jou. Dat is vooral als, je niet de topprioriteit hecht aan de camera en als, je het vooral niet zo heel. Erg, erg, vind dat software een klein beetje buggy is software wordt het wel heel lang, ondersteund dat is fijn en die.

Weet gaan die, busstrook, nogal, een, beest, uit, wat, u zal, inmiddels wel, half jaar oud is en dat is nog niet. Echt gebeurd is maar. Het is dus wel een, hele, complete en goede smartphone en voor 270 euro ondanks de baby software nog steeds een, koopt, ik ben smartphone man dominique bedankt voor, het kijken van deze, video vergeet video niet te liken als, je hem leuk vond laat.

https://www.youtube.com/watch?v=7td1YLfK9Co