S. 22 is net aangekondigd en in deze review, vertel ik, je daar vast het een en ander s 22 plus aan richt zich op mensen die houden van een, mooie smartphone die veel met camera bezig zijn en die niet grootste power, user zijn, maar, wel, een, toestel, willen, Waar, je echt alles mee kan eerst maar, even het ontwerp dat is vernieuwd tegenover de s21 serie maar heeft. U nog, steeds het nodige van weg naar dit is de roze. Versie hij is er verder ook in het wit in het groen en in het zwart de achterkant is van grill. A classf ik dus plus het frame is van extra stevig, aluminium moet wel zeggen ik vind hem een beetje scherp aanvoelen en de camera bubble die, er nog steeds over hetzelfde uitziet, als bij de s21, serie zit nu niet meer in het frame, verwerkt dat, vindt, jou, Maar dat vond ik er wel echt heel, mooi uitzien, en hij heeft een 66 inch scherm met een, wat grotere screen to body asio en is daarmee net iets kleiner dan de s, 21 plus dat scherm is gewoon heel. Erg, mooi het is een. Amoled scherm met een, verhoogde pieken helderheid van 1750, nuts en verversing snelheid van honderdtwintig er is natuurlijk. Het ontwerp is weer volledig laat de echte, tent van kan draadloos opladen dus wat dat betreft is hij. Super compleet dan de cameras van deze is 22 plus ga er. In mijn review van de s22, iets dieper op in dus check, die zeker ook, even aan in het.

Kort het is een. 50 megapixels hoofdcamera een 12 megapixel fotocamera en en 10 megapixel drie keer zoom camera. Je hoofd camera is groter geworden tegenover de s21 serie en kan daarmee dus meer licht opvangen en als het goed is betere fotos maken in het donker zijn camera is nu echt een, zoen, camera geworden. Dat is fijn en eerst fotos die, ik meegemaakt, heb, zien, er, gewoon, goed, uit, telefoon ja, heeft kortom, gewoon een, upgrade gehad in cameras en dat is fijn want ze waren al erg, goed en nu dus, nog, een, stukje, beter dan de rest van dit toestel met Is eigenlijk en high end smartphone zoals je die anno 2022 mag verwachten heeft een, exynos 2200 pset dat is een. Vernieuwde chip, op vier nanometer daarmee extra efficint de batterij meet 45 honderd miljoen per uur. Dat is iets, kleiner dan die van de s, 21 plus maar samsung zegt dat door, efficintieverbeteringen hij, minstens net zo, goed moet scoren hij is niet. Van stuk groter dan die van de en 22 en dat lijkt me ook een, grote, reden, om misschien, wel voor dit toestel te gaan de telefoon voelt super snel hij draait op de wanneer wij software van samsung over android 12 en het voelt echt gewoon heel netjes. En snel aan het update, beleid verbetert samsung biedt nu vier jaar android upgrade en vijf jaar beveiligingsupdate als natuurlijk ook heel, erg netjes de laat functie van het toestel is nog steeds wel, wat, aan de trage kant, dat vind, ik, jammer maar, los daarvan is het een.

Hele goede compleet, smartphone voorlopige conclusie van dit toestel is dan ook. Dat het, denk, ik, een, ontzettend interessante smartphone is hij, is wel. Aan de prijzige kant met een, vanafprijs van 1050.

https://www.youtube.com/watch?v=66UHF0Pz35Y