Noord cornish in twee die vanaf van 360. Euro verkrijgbaar is Muziek, het ontwerp van de oneplus nooit chord is in twee is helemaal van plastic. Maar het is op zich, wel, netjes, afgewerkt de rand heeft een beetje metallic look de achterkant is heel, glanzend hij, heeft een, klein, beetje een, grote, rand aan de onderkant van het, scherm maar ik vind niet heel, storend de camera bubble van dit, toestel vind ik wel Opvallend die loopt geleidelijk, omhoog, gaan zitten op zich, best mooi uit, het lijkt erg op die van de opbouw finepix 3, pro van vorig jaar op, plus en op. Oh die: zijn afgelopen, jaar, officieel, samen gegaan en daar zie, je steeds meer aan element van terugkomen, zoals dus, deze camera bubble, toen zij, heeft, trouwens, geen mute, switch, die, veel, duurdere, oneplus, toestellen, wel, hebben, heeft, wel, een 3 en als mm jack dat is fijn. Speaker is een, mono speakertje die, werkt, ok, maar is niet. Heel. Erg goed is in de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt en die. Werkt erg, goed, voor, een, middenklasse, telefoon dus dat is fijn. Dat de gezichtsherkenning met. Selfie camera is prima het scherm van dit toestel is een 64 inch. Full hd, plus amoled scherm met verversingssnelheid van 90. Hertz daarmee is het vrij doorsnee, voor, deze, klas, het ziet, er heel, erg mooi uit contrast is hoog, kleurweergave is goed de witbalans had ietsje beter gekund maar is ook gewoon prima het scherm is helder.

Kortom er is echt, weinig op aan te merken het is geen. 120 het scherm maar het verschil tussen 90 en 120 grens vind ik toch niet zo groot hij is nog. Steeds vloeiend en het is een. Prima scherm maar ook niet heel, bijzonder de prestaties van dit toestel zijn op zich, prima de zitten mediatek die mensen die 900 chipset in en in nederland wordt die geleverd met 8 gigabyte, werkgeheugen bestaat ook een versie met 6 gigabyte maar die komt in ieder geval vooralsnog Niet naar nederland en die, daar meest i900 chipset is prima maar. Hij is ook zeker niet de snelste in deze klasse hij, zijn veel smartphones volk met de snapdragon, 778 g chipset die is net wat krachtiger de de bank, les noord 2 zelf bijvoorbeeld die is op. Dit moment zelfs ongeveer net zo duur, als, dit, toestel heeft een, mediatek die mes, die twaalfhonderd chipset die zijn, stukje krachtiger en daarmee zijn de prestaties van dit, toestel gewoon, ok, hij, draait, op fijn in het dagelijks gebruik maar het is zeker niet een van zijn sterke Punten en dat is iets dat, bij, woonplus, eigen, traditioneel wel het geval was en daarmee merk, je ook weer dat dit toestel wat mij betreft meer richting een, op uw telefoon dan richting een, echte woonplus gaat software van dit toestel is ook sugino s11 punt drie. Dat is software gebaseerd op, android 11 en dat vind ik wel jammer want en wordt 12 is inmiddels al bijna, een, half jaar uit oneplus stond wederom bekend, om zijn snelle en goede software ervaring goede updates, nou ja en als, je dan een, half jaar na dato Nog een telefoon op en brood 11 uitbrengt dan vind ik dat hij, niet zo heel, erg goed, bij passen en dit beleid van het toestel is prima je krijgt 2 android upgrades drie jaar beveiligingsupdates was vrij standaard in het middensegment de telefoon heeft wel gewoon hele fijne Software ervaring die ook stationair software is nu, meer gebaseerd op polo is van op.

Oh nou bij en voor 12 de upgrade die dit dus terecht zal dat, nog meer zijn maar, je moet ook zeggen dat het nog steeds de gewoon strak uitziet fijn werkt veel opties heeft en daarmee gewoon hele. Prima software is dus ja de oneplus identiteit verdwijnt ook hier langzaam maar het moet ook, gewoon zeggen dat het, hele fijne software is en dat er wat dat, betreft heel. Weinigen watermerk is de cameras, van dit toestel zijn en 64 megapixel hoofdcamera een 8 megapixel grote camera en nog een 2 megapixel macro camera die, laatste, mag, vergeten de grote. Camera is natuurlijk fijn dat, hij, erop zit want daarmee kun, je gewoon een, iets ander perspectief van fotos krijgen en dat vind ik altijd heel, tof kwalitatief is die niet. Super goed, maar wel voldoende de hoofdcamera. Dat is een. 64 megapixel camera die standaard 16 megapixel fotos maakt en dat is eigenlijk een, hele, doorsnee, middenklasse, camera, je merkt gewoon dat het niet de beste hardware is dat de lens niet. Super goed is de software, die compenseert, daar, grotendeels voor en dat betekent dat fotos te een, klein, beetje schilderachtig uitzien wat details verliezen en dat is eigenlijk wat de meeste middenklasse smaak volgens doen, als het donkerder wordt dan zijn fotos niet heel, erg snel, bewogen dat, vind, Ik wel fijn want plus kiest er meer voor om wat, meer ruis in de fotos te laten maar de sluitertijd wel kort te houden en dat heeft wat, mij, betreft een goed effect want daardoor, zijn, fotos gewoon niet al te, snel bewogen, wel een, beetje, grijzig, maar, Ik heb liever, een, ruige, foto dan een foto die heel.

Erg bewogen is camera, is kortom gewoon, een, prima middenklasse camera ja, rick gemiddeld in deze, klasse zeker niet de beste in de klasse, maar wel voldoende de batterij van de lamp is noord. Koorden zijn twee is een: 45 100 millioen per uur batterij presteert goed ik kan er met mijn gebruik ongeveer twee dagen mee doorkomen dat is redelijk, gemiddeld nou dat is op zich prima wat, echt zijn sterke punt is is de laadfunctie. Hij kan namelijk met 65 watt laden en dat betekent dat die in ongeveer een, half uur helemaal vol zit dat is gewoon echt toppen dat is een van de snelste laat functies op een, smartphone hij zelfs de samsung galaxy s, 22 serie bijvoorbeeld laten, niet zo, snel, Nou dat is echt een, voordeel van het, toestel debat rijprestaties zelf zijn gewoon goed en daarmee is het hele batterij verhaal, erg, netjes oneplus staat, voor een, snelle, ervaring, mooi scherm fijne software en goede updates en de noord series ja die, is eigenlijk bedoeld, om dat, naar Een goedkope prijs punt te krijgen toestellen als de originele, noord maar ook de noord gorge van vorig jaar en de noor, twee van vorig jaar die deden dat, eigenlijk heel, erg goed en ik had dan ook hoge verwachtingen voor deze noord gorge en 2 maar moet ook Zeggen dat dit toestel eigenlijk heel, goed, laat, zien, dat, oneplus, steeds, dichter, naar, op, ook kruipt en steeds minder, oneplus, wordt, dat, wil, niet zeggen dat het een, slechte smartphone is integendeel, het is gewoon een.

Prima middenklasser maar het is vooral ook een heel, erg niet bijzondere, middenklasser ja de snelle ervaring die biedt hij niet echt die mediatek de mens die 900 chip is prima maar zeker niet de snelste schip in deze klasse het mooie, scherm, maar ja, dat doet, hij, op, Zich wel maar dat, doen, eigenlijk, alle telefoons tegenwoordig in dit segment de software die is nog wel erg, goed dat, vind, ik fijn hoewel die ook steeds dichter tegen de op okolloh s, aan scheurt, en steeds minder de schone, en bekende ervaring van oneplus is en het Update beleid ja, dat is gewoon: ok, voor, deze, klasse maar twee jaar android, reeds en drie jaar beveiligingsupdates vind ik nou niet echt heel, erg, briljant, zeker niet als, je bedenkt dat, dit toestel een, half jaar na dato, nog op android 11 draait en daarmee is het. Dna van oneplus eigenlijk grotendeels uit dit toestel verdwenen wat, blijft, er nog wel over van dat, woonplus dna dat is denk ik vooral de hele snelle laadfunctie dat is super fijn maar zelfs die is meer, richting op, oohh, gegaan, het heet, het namelijk altijd warm charge, inmiddels Heeft het super vroeg en dat is de naam die, op, oudere, altijd, aan, gaf zo dat, geeft, wel aan dat deze lamp is noord korea, shion, gewoon een. Prima middenklasse telefoon is maar niet meer het oneplus dna waar die moorplein ooit voor bedacht was heel, erg, behelst ja en wat vind ik er dan, even los van het oneplus verhaal van ja.

Het is gewoon een. Prima middenklasse smartphone hij is wel wat, aan de dure. Kant met zijn 360 euro voor hetzelfde geld krijg, je bijvoorbeeld een woonplus, noord 2 die is iets ouder maar, wel duidelijk beter dan dit toestel, je kan voor dat, geld, ook een, samsung galaxy a 250 s, kopen bijvoorbeeld die veel betere update, beleid heeft die ook net Zo snel is ongeveer een, betere, camera heeft en ook de motorola x 20 is een. Goed alternatief, voor, dit geld en daarmee is de oneplus. Nooit koorden zijn, twee, gewone, vrij, doorsnee middenklasse die iets, te duur is die, zeker niet een, afrader is maar, ook zeker niet de duidelijke aanrader is die.

https://www.youtube.com/watch?v=gSL451fjHM8