I design infinix Note Brunei, cantik kabur belakang dia jenis, glossy cuma di ada, dua jenis servis dua jenis corak adegan belakang yang pertama, atas, dunia, jenis, clean nampak, macam mirror finishing dan di bahagian, bawah dia, macam 3D, finishing lah atas Deni, macam, Diaz, ADC, Bonjol, ancem, bergembira, Berkumpul in terms of input output Generation, dan juga interface cc, belah kanan, ada Power, batin Eke, fingerprint scanner, dan ade, bodyrockers, atas, Duta di apa, apa, kiri, deads, simcard, three yang mana infinix, note n Pony supports dual sim card dan satu memory card, mereka, lele, Sisi, bawah, Ada ojek foil SPC dan juga speaker, fingerprint scanner, jenis sangat, sangat, responsif, letak, jejari, yang kita, dah register dia, akan, terus, Allah, Oi Stanley, unlock power, salah satu benda B, dekat infinix hot 6, pro ini, ialah, dia, punya, speaker, medium macam, saya, cerita masih include di atas Dan juga bawah audio the kuat kalau kita pegang secara, melintang orientation, melintang gitu, layan movie, eh, best gila audio datang, dari kiri dan kanan sohye dia punya, Screamy, jenis, IPS, dengan, branding infinity o display resolution dia, full SD, Plus imis yang kita nampak adegan screen dia memang Lawak cuma Espresso dia bukanlah 16 nisbah 9 gile di pelayan movie ataupun video di YouTube, ataupun netflix, kita akan, nampak, ada, blackbar, dekat, kanan, ataupun, kiri, tapi, kita, boleh zoom in kalau, dekat, YouTube dan juga, nevis, tuh, kita, boleh, zooming, untuk, Jadikan, Dia, full screen, cantik dan Yang best tentang screen infinix note employees, VCD tinggi, yaitu 90az memang follow ten 2022 tambah dengan Transition dan juga IP infinix qwerty jam, dia, memang, Lawah, oke oke, Guys ini, beberapa, contoh, gambar, yang saya, snap, guna, kamera, infinix, note 6, pro to be honest, dengan anda, awal, Awal saye pegang, Smartphone Ini, saya, tak expect yang ini, es yang mampu, dihasilkan oleh infinix, note, n phonic, Cantik walaupun dia punya apel kamera utama, itu 64, megapiksel tapi Bile site serius, saye Suke, gile, dengan image, yang mampu, infinix, note, n procapture, compare dengan daily driver, saya Yaitu Samsung Galaxy Z, vol 3 min ke mode infinix hot 6, pro ini, saya, bagi, tahu, tadi, 64 megapiksel tapi, Saye, tak, Race yang.

I miss cantik ini, terhasil disebabkan dipunyai, Mrs semacam matte charity, infinix, proses, gambar, tuh, itu yang lagi, penting sebab, masih, saya, caption, gambar image, yang kita, nampak dekat screen ketika, itu, tak, cantik sangat, Oh tapi, Bile, gambar, ndak, siap, diproses Hut, Anda, nilai, sendiri, Langsung, juga, dengan, Dia punya naimun anakmu do9 goodtime ambil gambar, dugaan, sekeliling, saya, gelap, gile, Deni, macam, saya, begitu, tadi ini, yang kita, nampak adegan, smartphoneku, penuh, dengan noise, tapi Bile, dia, siap, siap, blender, siap, proses, gambar, memang, lawala, oke, Guys, untuk, video, pula, eunmin, kamera, infinix, note dan kroni, Mampu records Foke dengan 30fps, seperti, yang Anda, dapat tengok, sekarang quality. I miss the baggies Ayesha lepas tu warnanya pun, lawa, cuma dicetak, Stable goyang, goyang gitu kalau nak guna Foke nak taknak lepasan dari kok, video tuh, memang, kene, buat, pos, editing, buang di punya, baibre kebuang dipunyai, tempat, tempat, yang begado, guna cat pun, takde, masalah, simpel, Jenny, Ini pula perbedaan antara, abstrak, Stadion dan juga of recording quality drop jadi full sb30 vs wanita IIMS Quraisy get kalau nak, compare dengan, Foke tadi tapi memang, Stable kalau, nak buat, video sinematik Chun gile buat, Say Bye company semacam, yang Saya, tunjuk, kepada, Anda ini, bezel, dia, Memang obs gile kalau, Jeng, mabuk, kendaraan, tengok, video yang, tak, retak, Stadion, ini, tak, onje, punya, stedemon, nih, muntah, Beb, yes, memang, ada, part yang, dia, crop untuk, dibuat, sebelah, z, strike 12 yaitu dia punya performs infinix, note, n polyguna, chipset gaming, dari MediaTek, helio, j95, memori 8G lepas tu storage, 128 GB saya, tes, dengan, tiga game standard, yaitu, pubg mobile mobile Legends, dan juga, gengsi, infeksi, untuk mobile Legends by default, dua video ialah Hai setting tapi saya tes dengan, auto setting pun, takde, masalah pabji mobile pula di recommended domain, dengan SD meninggalnya Yo gengsi, MP3 direkomen, untuk Mimi, diem, diem, saya, main gangsing impact dengan medium Sayu, perasaan, ada, banyak, legging Society, sukarde, punya, grafik, elu, baru, oke, Sketch Up apapun, Silet akik gameklip, pada, akhir, minggu, nanti, untuk, Anda, nilai, sendiri performance, dia, macam, mana, lah, sekali, tentang, Betri, yang Manyun Metri untuk infinix, Note 6 pro ini, besar, 5000 mi5w dan yang paling, sd mi, dengan 33 WordPress charger Oke, sebagai, kesimpulan, untuk, review infinix, note 6 pro nih mungkin ada diantara, Anda, fikir saya jam terlihat, gile untuk, promote infinix, note 6 pro ini, saya, akui, meletus, Sebab saya yakin yang ini, adalah, sebuah, produk, yang berkualiti tinggi memang, Be On My expectation, god hanya, tak Sangke yang bawah, 1005c kita Agan, dapat, sebuah, smartphone, yang kompleks, PKS, punya, kita, tak, xpedia, mampu, lawan, Flash yang, mahal, dengan, sesuai, dengan, aku yang dioper, kepada, kita ini Seriously: berbalut gile untuk kita bayar 799.

000 Indonesia, infinix manusia ada bagitau, saya yang yang mereka, jual dengan shopee sekarang adalah stok terakhir saya cek lagi sebelum Sayuri kok di dunia di dalam, 222 junit saja, habis j220 2yoon, itu mereka, daftarkan, nulis, noh, Kalau, Anda, berminat, untuk di Smartphone Ini Anda saya sediakan link, untuk anda, beli dalam, ruangan description, boks, biru, itu sahaja, dari, saya, terima, kasih, penonton, Kalau, Anda, suka, dengan, video ini, jangan, lupa, untuk tersebut, Alejandro produk, sampai jumpa, nariza, biar, heboh, jumpa, lagi, Musik, hai, hai, Musik, hai, hai, Musik, hai, hai, Musik hai hai Musik hai, hai, Musik, downloadbox.

https://www.youtube.com/watch?v=S0czKylddyk