U dit is geen unboxing want ik, hebben het statief al minstens, een, half jaar maar dan dat, dus wel zeggen dat, ik, jou alle voor en nadelen hiervan heel, goed, kan zeggen eerst en vooral dit statief is van rollei en het noemt het rollen traveller smartphone, statief Waarom heb ik dit specifieke statief gekocht in china we zijn een, aantal redenen voor en ik ga het ativ ook in gebruik laten zien zodat, je goed weet wat ik hiermee bedoel eerst en vooral het statief is geschikt voor gsms en heeft een, kopje eraf, kan halen Wat wil dit zeggen dat is heel. Gemakkelijk van horizontaal en verticaal zomer kan switchen die kop, kan, je ook monteren op andere statieven dus eigenlijk die kop alleen al was voor mij het goud waard want dankzij die, kop kan ik ook met mijn andere foto statieven meisjes hem opzetten klik, op van het, statief Zelf kan je dus ook kantelen ik kan het horizontaal of verticaal wie zomer en je hebt ook deze hendel waarmee, je eigenlijk heel, gemakkelijk goed, kan positioneren zoals, jij, wilt, bij, ons, heb, je hier, ook een, waterpas, bovenaan, op, een, stad, liefst zitten was super. Handig is als: ik wil, weten dat, jouw videos en recht opgenomen worden ik gebruik, dit, zal, vooral, als ik, fotos te nemen of videos; gaan even die horizontaal zijn, bewust ik al kan, het altijd, zelf, nog, een, beetje, krom, er, achteraf, maar, ik, vind, dat, wel heel, Mooi dat dat, erop zit want dat, is zeker niet standaard bij, kleinere staat hier bovenaan op het statief heb, je dan ook nog een, draaiknop, je waarmee, je het bovenste stuk van het, statief kan losmaken en met dit hendeltje naar boven laten komen, waar, hendeltje, zorgt, ervoor, Dat het makkelijker en modder iaat ik al het, ook groen aantrekken maar zoals, je ziet daar komt er, toch, wel, een, dertigtal, centi, niet uit, als, je dat, loslaat zonder, dag en onze vergrendelen dan schuift het gewoon, naar, beneden ziet gaan knop is erg.

Bedoeld om dit vast te houden en vast te zetten het hendeltje is voor het gemak van het omhoog en naar beneden zetten ja, dat zijn, dood, ze, ook, blokkeren door, simpelweg, terug, naar, beneden de statief is voor mij vooral handig omdat, het een, driepoot, statieven, driepoot, statieven, Zijn algemeen stabieler dan statieven die dat niet hebben ik heb ook liefste driepoot zo hoog mogelijk dit, statief ben je dus eigenlijk heel, stabiel gebruiken zelfs vanaf de laagste hoogte en de motor kunnen in drie stappen moment. Worden de totale werkhoogte van het statief is 128 centimeter. Dat is echt nie slecht de meeste statieven gaan ook niet zo hoog voor mij, kan ik, je dus al zittend, op ooghoogte meewerken en heb ik mij bijna geen enkel, ander, smartphone statief, tot nu toe al gehad dan hebben. We eigenlijk bijna alles over lopen van het, statief behalve, dit kleine ding hier wat is dat, er af, halen dit is eigenlijk. Een kleine afstandsbediening die met, bluetooth, kan gebruiken komt met een, batterijtje de in heeft eigenlijk twee knopjes de bovenste knop is voor moest, je dit dus connecten met een smartphone en de onderste. Knop voor met een gsa, zoals, je het bloed kan ik er aanzet, kan je door, simpelweg op drie motieven fotos nemen of video ingang. Stop super handig want dan moet, je niet constant over en weer lopen naar, je gsm om iets in gang te zetten vlieg dit statief is best wel degelijk een, best wel stevig ik gebruik dit enkel voor, mijn gsm maar, ik ben redelijk, zeker dat, als, je een, Kleine camcorder hebt dat, je die hier ook, zonder, problemen, op, kan aansluiten en het statief kan gebruiken want het, is eigenlijk veel, degelijker dan het, gemiddelde smartphone starnieuws dat te krijgen is als.

Je het stad die verkoopt krijg, je dus eigenlijk het statief, op, zich door, een. Boot die er, op, zit, uiteraard, ook, het kopstuk met, dus het koppelstuk voor gsms en het plaatje dan eigenlijk een switch spleet is wat, het gemakkelijker, maakt, om dingen, erop te zetten dus dat, heeft, ook een, kleine, clickers waarmee, je die er gemakkelijk op en af kan Halen als je dit statief koopt komt er ook nog een, zakje, bij maaien, netjes ik dan op belgi, persoonlijk, heb, ik, al zakje, al lang, ergens verloren, gedaan, wat, ik, gebruik, wat, ik meestal was ik heb mijn, pakje, ik, heb, een, tas, waar, ik, langs de zijkant. Hem aanhang en 18a alles eigenlijk bedoeld is om. Hierin te blijven die wiimote klikt heel, mooi vast in het hangertje de kop zit helemaal gast op de bovenkant desnoods kan je de kop er ook af halen moet, je niet zo verder vinden om het in een, stuk mee te nemen, maar, ik, vind, het persoonlijk heel, Handig een van de laatste dingen over het statief ook zeker nog wil zeggen dat, je met dit hendeltje door, het los te draaien, eigenlijk, ook, veel, gemakkelijker ben shots, kan maken dus, naar boven en naar beneden dus ik, kan simpelweg, dit hen, op zijn losdraaien en dan Zal, je zien een, veel zachtere bewegingen op en neer kan maken maar het vergt wel, klein, beetje oefening, als, je hele mooie zag dat pensions, wil maken en om het terug vast te, zetten draai hem het simpelweg terug en zo ziet het er, dus, uit, als hij Helemaal in je plat is de boten zijn helemaal terug ingetrokken ingeklapt de wiimote zet terug in remote houder ik heb hier de bovenkant ook gewoon naar binnen geschoven, het enige dat, nu, nog uitsteekt is eigenlijk, die gsm houder die, kan er, ook, makkelijker, af, klik, er moest Dat nodig zijn zelf staat met tripod eigenlijk, meestal op de grond naast mijn andere, try, pots, omdat, ik hem ook vaak gebruik dus een, klap, ik, hem, simpelweg, oven en zet ik hem neer zo blijft, je heel mooi en stabiel staan waarom praat, ik, specifiek, dit, statief, Aan eerst en vooral het is een heel, betrouwbaar, stevig, statief, ik, heb hier, al mee, buiten gefilmd, op, gras op steentjes op te helpen, enz doordat, je de benen allemaal in de hoogte, kan voorstellen, kan, je dus ook zorgen dat jouw, try, pots, stabiel, staat, op een, Trapje kan zorgen dat de twee achterste polder langer zin, laag inkomen dat de voorste ietsje korter is door de waterpas die er in zit ben je ook altijd zeker dat jouw, video oprecht opgenomen wordt en niet dat het wat, schuin, staat, wat, ik, persoonlijk, ook heel, fijn, Mens is al: je dus ook mooie pensions, ermee kan maken, je kan dus gewoon heel, soepel links en rechts boven onder bewegingen maken en doe, je nooit uiteraard is een.

Hele mooie extra leader, bij zit die heel. Erg handig is zeker als, je alles zelf doet voor wie raad ik deze, tripod aan, eigenlijk, voor iedereen die fotos of videos. Van zichzelf, al nemen met een, smartphone het is echt. Super makkelijk in gebruik heel, makkelijk, op te stellen, ik ben vooral fan dat, hij zowel klein, als heel, groots gebruikbaar is en dat hij stabiel blijft staan, je kan deze het verbod op verschillende plekken terugvinden de prijs varieert tussen de 30 en de 50, euro naar gelang Waar, je hem zou kopen in de beschrijving van deze, video en ik, je naar bol.com waar hij momenteel punt, goedkoopst te vinden, staat op het moment. Dat ik, deze, video opneem, ik ben persoonlijk heel, nadat, ik, dit, statief gekochte is een. Van de betere statieven die ik heb en daarom maak ik deze video voor jou om dat te delen heb, je nog vragen over de in statief of is er iets, anders van jij graag een review over laat het dan zeker weten in de comments. Laat het ook gerust weten in de comments, als jij, een, goed gs, een, stad, die, hebt welke dat is en waarom die. Zo goed is geef.

https://www.youtube.com/watch?v=DHnepjfzABM