Deze serie bestaat uit drie smartphones die wevoor, jullie uitlichten in deze video. We nemen, je mee langs alle, gave features en toffe vernieuwingen. Dit zijn de nieuwe pronkstukken van Samsung. De S22 de S22 en de S22, Ultra. Alle Drie behoren ze tot dezelfde S22 serie maar er zitten zeker wel verschillen tussen de telefoons., Allereerst kijken, we naar de formaten. Wat direct opvalt is dat de S22 en de Plus afgeronde hoeken hebben terwijl de Ultra juist een hoekig design, heeft dat, doet, denken aan de Samsung. Galaxy Note. Verder valt de grootte van het, scherm op. De S22, heeft een 61 inch, scherm., Bij de Plus is die. Ietsjes groter namelijk 66 inch. Maar dan is er nog de baas boven baas en dat is de Ultra. Met een 68 inch, heeft dit model een, groot scherm., Bij de Ultra is ook te zien dat de camera bump isverdwenen. Het geeft direct een. Andere look in vergelijking met de voorgaande modellen. Het frame van de S22 is sterk en kan wel tegen een, stootje. Daarnaast zijn het scherm en het achterpaneel goed beschermdmet Gorilla, Glass, Victus, Dat, zorgt, voor, een, betere, val en krasbestendigheid. Verder is de telefoon. Waterbestendig. Nu is het niet: handig om, er, mee te gaan, zwemmen maar een regenbui is geen probleem. Zowel de S22, als de Plus beschikken over een FHD display. Dat, wil zeggen dat, alle content, waar, je voorbij scrolt scherp vertoond wordt. Door, het heldere, scherm, heb, je zelfs Bij fel zonlicht nog goed, zicht op het scherm.

Met eenrefresh rate van 120, Hz geniet, je daarnaast ook nog eens van snelle en vloeiende bewegingen, als, je bijvoorbeeld door, je social media heen scrolt. Bij de Ultra geniet, je van een, nog scherper beeld. De QHD, resolutie geeft. Je ogen de kost Films, kijken op de Ultra, is dan ook een feestje. Het display beschikt namelijk over 1750 nits wat betekend dat, je altijd een, helder beeld hebt. Daarnaast houdt het display blauw licht tegen waardoor, je geniet van een, aangename kijkervaring. Alle modellen, zijn, ook, nog, Voorzien van desnelste Samsung processor van dit moment. De Exynos 2200 4nm zorgt voor zeer snelle en uitmuntende prestaties. Of je nou zware apps moet gebruiken, voor, werk of de hele, nacht door, gamet, deze, processor, garandeert, een, soepele, ervaring. Ja en dan de camera. Dat is natuurlijk wel een, belangrijk puntje want hier leg, je tenslotte een, stukje van je leven mee vast. Nou. We kunnen je verzekeren met de S22 schiet, je geweldige plaatjes De camera, op de achterkant bij de S22 en de Plus hebben een, resolutievan 50MP. Bij de Ultra ligt dat een, stukje hoger maar liefst 108MP., Je kunt, je dan wel voorstellen dat, je dan echt haarscherpe fotos Maakt. Dat wordt allemaal nog makkelijker voor jegemaakt met de toegevoegde technologien vanSamsung. Met Night Mode, maak, je bijvoorbeeld ook goed fotos bij weinig licht en met Pet, Portraits schiet, je ook heel, makkelijk goede, fotos van jouw, huisdieren. Een, andere, techniek waar. We ook al kennismee, maakte bij de vorige series is SpaceZoom.

: Hiermee krijg, je objecten van een, afstand ook scherp op, je foto of video. Daar waar, je bij de S22, en de Plus tot 30 keer kan inzoomen, kan dat bij de Ultra tot wel 100 keer Niet Alleen de camera, op de achterkant zorgt voor fantastische, plaatjes, maar, ook de front camera geeft verbluffenderesultaten. Jouw selfies en vlogs worden daardoor, nog, beter., Vooral bij de S22, Ultra geniet, je dankzij 40MP van scherpe selfies. De resolutie van de front camera bij de S22 en de Plus, Is 10MP. De S22 heeft dus een, groot scherm eneen goede camera. Daar wil, je natuurlijk wel lang van kunnen genieten. Dat is geen probleem voor de S22 want door, zijn lange accuduur en snelle oplaadtijd kom, je gemakkelijk de hele, dag door. Is de smartphone dan toch een. Keertje leeg Dan laad, je hem heel, eenvoudig op met de handige oplader. De S22, laad, je supersnel op met een 25 watt Super Fast Charger waarmee de telefoon binnen 30 minuten op50 zit. De Plus en de Ultra laden op met een 45 watt Super Fast Charger. Waarmee, je binnen 20 minuten de accu weer op 50 hebt. Dit is dan ook de snelste oplader die Samsung opdit moment heeft.. Let wel op dat, er alleen een, USB C kabel wordt geleverd en de opladerzelf niet meer. Dat is tegenwoordig standaard. Bij de vorige series, moest, je hem nog apart aanschaffen maar bij de S22, serie zit hij er nu standaard bij.. We hebben het overde zogeheten S, Pen.

Belangrijk, om te weten is dat. Deze alleen aanwezig is bij de Ultra variant van deze serie. Wat, we nog kennen van de Galaxy Note. Serie is een. Speciaal ingebouwdS Pen, slot waar, je de pen, eenvoudig kan bewaren., Met de S. Pen bedien, je de telefoon nog makkelijker. Hij voelt aan, als een, echte pen en ligt lekker in de hand., Jemaakt hiermee aantekeningen of je tikt makkelijk door websites, heen. Ook gebruik, je hem van een, afstand voor, het maken van fotos. Met n druk, opde knop, maak, je Een foto en met twee keer drukken switch, je tussen de camera, voor of achter. Zo maak, je eenvoudig familiefotos, Even samenvattend. Een, mooi, scherm een, goede camera handige bediening en een, fantastische accuduur., Daar, komt dan nog, bij kijken dat die. Uiterst betrouwbaar is en wel tegen een. Stootje kan. De Galaxy S22 is geschikt voor de meest uiteenlopende taken zoals gamen vloggen of fotograferen. Of je nou kiest voor de S22 de Plus of de Ultra, je geniet altijd van goede prestaties Overigens zijn. We ook erg benieuwd naarjouw mening Welke telefoon zou jij halen de S22 de Plus of de Ultra Laathet ons weten in de reacties Wil, je nu altijd op de hoogte zijn van de nieuwste producten en adviezen Abonneer dan op ons kanaal en zet, je meldingen aan. Dan Weetje het direct als, er een, nieuwe, video van Expert voor, je klaar staat.

https://www.youtube.com/watch?v=3MLZ_gGGig4