Euro dit is de oppo find x5 light. Muziek, hey Muziek, het, bijzondere, bij, het, ontwerp van dit, toestel zit, hem vooral in de achterkant die is in een, soort hemel thema de zijn twee kleuren star ii, black en startrails blue dit is de blauwe zoals, je natuurlijk al zien, hij heeft een, soort, blauw, paarse Gloed met stripjes te, indi, soort van ja de staart van een, vallende ster zijn, je hebt wel wat fantasie voor nodig maar het ziet er wel, erg mooi uit ik vind, het echt heel, tof, ik, hou, wel van dit, soort, opvallende, smartphones, als, je dat niet van Houdt dan is de dus ook een, zwarte versie maar ik vind het wel tof en hij onderscheidt zich terecht mee de keerzijde van het verhaal is dat de rest van het, ontwerp, voor een, telefoon van 500 euro eigenlijk beetje goedkoop overkomt dat, begint, aan de voorkant, waar Een best wel dikke kin, onder, het, scherm, zit ja, een, klein, randje onder, het scherm is er natuurlijk altijd, maar, meestal bij telefoons in deze prijsklasse is dat. Had je toch wel wat, kleiner dan bij dit toestel dat komt, niet zo heel, erg luxe over het is die. Helemaal van plastic gemaakt dus geen metalen frame, geen glazen achterkant geen luxe materialen hij is ook niet waterdicht niet eens officieel waterbestendig dus misschien dat, ie, wel, tegen een, beetje, kan maar op poten daar in ieder geval geen garanties over en hij lijkt niet extra uw scherm Te zijn verder is het ontwerp wel, voorzien van een, audio jack dat is fijn hij heeft, een, vingerafdrukscanner hier in het scherm die werkt gewoon fijn en snel daarnaast heeft hij ook gezegd herkenning via de selfiecamera en ja, werkt het allemaal.

Prima het is een duo, sim telefoon, dus het is niet. Echt iets mis mee en de achterkant vink hier acht of maar het totaalplaatje ontwerp is toch niet zo luxe, als ik dat had gehoopt voor een, telefoon van 500 euro wat daar trouwens ook aan bijdraagt zijn de speakers, heeft een, mono, speaker, hier, op de onderkant en Geen stereo speakers, zoals, je meestal in deze klasse ziet het scherm is een 64 inch, groot amoled scherm met de verversingssnelheid van 90. Hertz het is gewoon mooi scherm, kleuren, zijn mooi hij is helder genoeg het contrast is oneindig, levendig, ziet, er, goed, uit maar het is ook niet heel, erg bijzonder en die verversingssnelheid van 90 hertz is voldoende het ziet, er, gewoon vloeiend uit daardoor maar het is ook. Weer niet zo goed, als, je zou hopen voor 500 euro dat is dus ook waar, scherm, ik een, klein, beetje een, thema, bij, dit toestel dan de prestaties in het, toestel ligt een mediatek die mens die 900 chip. Dat is een. 5G chip maar niet een, hele krachtige 5g chip en eerder een chip die ik, zou verwachten in telefoons van rond de 300, euro betekent dat dat die. Traag is nee 8 zeker niet heeft 8 gigabyte, werkgeheugen zoals lekker ruim en hij werkt gewoon soepel en fijn. In de dagelijkse praktijk dus het is niet: zo dat de prestaties niet goed zijn, je zal er ook geen last van hebben, dat het toestel wat minder krachtig is dan veel andere telefoons in deze klasse maar, als, je bijvoorbeeld heel, veel wilt multitasken, zware games, veel spelers, Waren applicaties ultra je dan is dit niet de krachtigste smartphone die, je kunt krijgen voor dit geldt dus dat is wel iets om, rekening, mee te houden maar voor de normale gebruiker zijn de prestatie van dit, toestel zeer zeker een, ruim, voldoende dan de software.

Dat is conroe s van op, oh nou, dat, zoals, op, alle, op, uw telefoons het is versie 12 maar laat, je niet door, die 12 misleiden want hij, draait, nog, steeds, op, android 11 rest van de find x5 lijn draait wel android 12 maar dit toestel dus Niet en dat vind ik jammer want en 312 is al ruim een, half jaar uit en van telefoon 500 euro die nu uitkomt zou, je dan gewoon verwachten dat hij, daar wel op draait de andere. Kant is dat. Het update, beleid wel goed is op. Al beloofd drie jaar android grace en vier jaar beveiligingsupdates voor de finepix, 5 lijn en dat geldt niet alleen voor de dure toestellen maar ook voor deze goedkopere van x5, light heb ik me laten verzekeren door, op, ok, dus dat is erg. Netjes en verder is de software, gewoon heel, fijn, het ziet er wat, mij betreft mooi uit het werkt vloeiend, het heeft lekker, veel extra functies, dus ja, wat dat betreft is echt heel, weinig, op, aan te merken, moet wel zeggen zit behoorlijk, wat bloatware in het zijn Geen ja en van je niks aan heb het gaat bijvoorbeeld, om tikt, op netflix, amazon, linkedin dat soort, applicaties hij staarde gewoon, behoorlijk veel, oog van voorgenstalleerd en ja, het zijn, wel, applicaties die film is gebruiken. Natuurlijk maar, je zal zeker niet al die, applicaties gebruiken, aan, je kan ze verwijderen maar ik had liever gehad dat het gewoon omgekeerd is dat.

Je gewoon is het leert wat, je nodig hebt en niet dat, er allemaal troep op staat, als, je hem uit de doos gehaald de cameras, zijn en vrij opvallend onderdeel van de achterkant met twee grote lenzen en een klein lesje de kleine. Lensje is de dieptes en zo niet mag, je meteen vergeten want de heb, je niks aan die twee grote lens en natuurlijk wel eentje is de hoofd. Camera die, ander is de groothoek. Camera van 8 megapixel fotocamera die kwalitatieve niet. Super goed is maar wel fijn, dat, hij, erop zit want het, is wel leuk, om, gewoon dat, andere, perspectief, op dingen te kunnen, krijgen hoofd camera die, valt niks tegen het is een, 64 megapixel camera die, volgt, op, rooster, troepen is door. Artificial intelligence, voorbij de portretmodus die daardoor mooie goed uitgesneden portretten zou moeten kunnen maken ik portretmodus werkt, prima maar ik vind hem zeker ook niet bijzonder maar de camera, maakt wel verder gewoon over het algemeen mooie detail. Fotos met goede kleuren ook in het donker doet ie, het behoorlijk, aardig fotos. We zijn niet super snel bewogen hoewel de zeker wel eens een, bewogen plaatje tussen zitten, als, je bij slechtere lichtomstandigheden fotografeert maar de prestaties in het donker zijn gewoon, prima en wat ik ook ongeveer van deze prijsklasse verwacht daarmee is dit gewoon een goede camera die fijn In gebruik is maar moet ook zeggen voor een, telefoon van 500, euro zit zeker niet de beste camera die, je kunt, krijgen bijvoorbeeld een, iphone essay 2020 of van samsung galaxy s.

20 fan edition, die, doen, het, echt, wel beter de batterij is een. 45 100 milligram per uur batterij en die. Presteert zowel qua uithoudingsvermogen als qua laadsnelheid bovengemiddeld hij kan met 65 watt laden dat, moet op ook super hoek en dat betekent dat, hij, binnen, een, half uurtje vol zit das heel, erg, fijn, hij, kan niet draadloos laden, maar, hij, kan wel heel, snel bedraad laden en Dat zeker ook wat waard de prestaties zijn gewoon, goed ik kan er met normaal gebruik, krap, twee, dagen, mee doorkomen, wat bovengemiddeld is met, heel erg in thief, gebruikt komen, nog, steeds, ieder, geval, makkelijk de dag door, dus dat, doet, dit toestel, prima de opbouw, finepix 5. Light is de goedkoopste telg van de fight x5 lijn hij is in daad een stuk goedkoper hij kost de helft van de gewone find x5 en de pro is nog duurder maar eigenlijk behalve de naam heeft hij ook niet zo heel, erg veel met, die vangt x5 Lijn te maken focus van de fight x5 lijn ligt op camera en design nou the top toestellen uit de lijn zijn luxe en bijzonder ontworpen hebben hele goede cameras die, samenwerking met, hasselblad, dit, toestel, heeft, ook, wel, een, bijzondere, ontwerpen door die, achterkant, maar, eigenlijk, geenszins, een, Luxe ontwerp voor, zijn geld de camera is prima maar helemaal niet bijzonder dus die focuspunten val een, beetje weg, wat er overblijft is een. Prima middenklasse smartphone hij werkt fijn hij werd soepel heeft fijne software goed update beleid de cameras, zijn dus, prima het scherm is prima de telefoon heeft een.

Prima presterend batterij kan snel opladen dus wat dat betreft is er heel, erg, weinig, mis, mee maar hij is tegelijk. Ook wel heel, erg, duur, voor een telefoon die dat, kan hij kost 500 euro te vergelijking de oneplus noord cornish en twee kost 350 euro en is eigenlijk in essentie ongeveer dezelfde smartphone dan moet wel zeggen dat op, overal lijkt te focussen op abonnementen met dit toestel Ik heb hem in combinatie met een abonnement. Over 240 euro gevonden dat is minder dan de helft van die 500 euro die je er los voor betaald en dan wordt het een, hele interessante deal dus als. Je hem in combinatie met een, abonnement, voor, nou zeg onder de 300. Euro gaan krijgen dan is dit een, hele, goede, fijne, middenklasse, smartphone voor die 500 euro die die, nu kost is het.

https://www.youtube.com/watch?v=wFphri2_6Ms