21 fijn edition is de opvolger van de s20 fan edition. Maar dan een, beetje vertraagd heeft met de chip. Tekorten te maken daarom is je begin dit. Jaar uitgekomen toen was in je met. Zijn 750 euro behoorlijk prijzig maar nu kost die nog maar 570 euro en is te veel betere deal en in deze review leg, ik, je uit bij de galaxy s. 21 foundation is een, soort van eenvoudige versie van de s21. Ontdaan van de overbodige luxe want dans voor veel mensen overbodige luxe en dat begint bij het ontwerp het ontwerp schoon net wat, simpeler hij, heeft, helemaal plastic achterkant is 21, had natuurlijk ook een plastic achterkant maar daar was het. Camera eiland nog, wel van de aluminium afwerking was gewoon net wat mooier net wat luxer dit toestel is wat. Dat betreft wat, simpeler, maar, nog, steeds helemaal, prima heeft nog steeds een, aluminium frame hij is nog, steeds ep 68 waterbestendig dat is iets belangrijks dat, wel, echt een high en trekjes van dit, toestel daarnaast heeft. U nog steeds een vingerafdrukscanner in het scherm maar het is een optische in plaats van een, ultrasone dat, wil, zeggen dat hij iets trager is en bijvoorbeeld iets minder goed werkt, als, je handen vochtig zijn ja, het zijn, erg, dat, soort, dingetjes, hij, heeft, nog steeds stereo Speakers die klinken niet super goed, maar, ze, zijn, er wel het is nog steeds een, dealtje, sim telefoon dus hij heeft gewoon, functioneel, eigenlijk, alles, op, ontwerpgebied maar het is net wat, minder luxe, wat, ik, wel heel, fijn vind is dat.

Samsung niet meer een, glimmend rondje rond de punch, rol heeft die in de s20 fan edition, wel zat dat, vond ik een, beetje storend en dit toestel heeft ook niet meer dus dat is zeker een, vooruitgang ja, wat, je wel weer ziet is dat. Het gat van die pension net iets groter is dan bij de s21 zijn echt dat soort dingetjes die dus iets, minder luxe zijn de kleuren zijn een, beetje pastel er is een. Groene er is een. Golven en er is een witte en een zwarte ik vond er kleuren van de s20 en edition zelf mooier maar dat is natuurlijk ook een, beetje, persoonlijke voorkeur in ieder, geval heeft, samsung, wat te kiezen dan het scherm het is een 64 inch, amoled, scherm, resolutie van Full hd plus het ziet er gewoon, erg mooi uit het is natuurlijk een, amoled, scherm, daarmee een, oneindige contrast de helderheid, prima heeft een verversing snelheid van 120. Hertz en is daarmee vloeiend niks op aan te merken maar ook hier merk, je dat bijvoorbeeld de piek helderheid wat lager is dan bij de s21 of s22 dat de kleuren gewoon net wat minder spetterend zijn en dat merk, je niet echt als, je de schermen niet Naast elkaar legt maar ook dat is iets waar, dit, toestel, gewoon net wat, minder luxe is wat. Gek genoeg wel beter is dan bij de s21 is de chipset zit in de toestel namelijk in europa snapdragon 888 chipset in plaats van de action, als 21 100.

In de s21, zat daarmee is team. Net want krachtiger. Dat is natuurlijk fijn zijn, het hele grote verschillen dat denk niet maar over de prestaties hij presteert gewoon heel, erg, goed, voor een high end smartphone is de standaard, ai een chip van vorig jaar en er zijn dit jaar wel nieuwere toestellen, betere, toestellen, maar, prestaties, zijn, Nog steeds heel, erg, goed heeft, standaard 6 gigabyte werkgeheugen hij is dat. Met 8 gigabyte, verkrijgbaar maar ook die 6 gigabyte, ver werkgeheugen versie zal voor de meeste mensen ruim voldoende presteren over de software van uw toestel kan ik kort zijn hij draait op de banjo a4. Over android 12 januari is natuurlijk de software van samsung vrij uitgebreid redelijk stevig aangepast maar ik vind het wel mooie software het is ook heel. Erg uitgebreid en dat is fijn zit wel net iets te veel functionaliteit in voor bigsby de eigen, assistent van samsung ja die, is gewoon irritant, maar, jij, bron, niet heel, erg veel last van als, je het gewoon niet gebruikt maar die echt in uitblinkt is een. Ondersteuning hij krijgt namelijk er vier, jaar, android rat race en vijf jaar beveiligingsupdates en daar meeste ondersteuning het westen, wat, je kunt krijgen in een, android smartphone daarmee doet die niet onder voor bijvoorbeeld de s22. Serie en dat is gewoon heel, erg, fijn, dus, je kan in ieder geval qua software en veiligheidsupdates lekker lang met dit, toestel, doen, achter, op, dit toestel zitten, drie cameras, namelijk een, 12, megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel camera met drie, keer seizoen en een 12 megapixel groothoek Camera en die cameras die presteren, gewoon heel, erg goed en consistent.

We hebben mooie kleuren ze zijn, detail rijk in bijna alle omstandigheden maakte toestel, gewoon, mooie, fotos, ik heb hem ook naast de s21, en de s22, gelegd en je merkt wel dat, als het donkerder, wordt ja, dan wordt, deze camera gewoon net wat, minder, goed dan die S21 en s22 vooral dan de s22 maar bij goede lichtomstandigheden merk eigenlijk geen verschillen de fotos hebben, we soms zijn net wat de sterk hdr effect dat vind, ik jammer dat had gewoon ietsje, natuurlijker, gekund, maar, zijn, kleine dingetjes de zon camera die, valt niks tegen die Is gek genoeg zelfs, wat, beter dan de zon, camera van de s22, lijkt het grote camera die is ook gewoon goed en fijn dat die erop zit zeker in de hoekjes wordt hij wel iets eerder, wat, zachter dan bij de echt, top toestellen maar zijn echt allemaal Hele kleine verschillen en uiteindelijk is het camerasysteem van deze galaxy s, 21 fan edition net niet het beste wat, je kan krijgen maar wel gewoon goed en consistent en voor bijna iedereen ruim voldoende de telefoon heeft een 4k filmfunctie ziet, er ook mooi uit en de selfiecamera Is een 32 megapixel camera en die maakt niet de mooiste selfies ooit maar wel selfies die gewoon prima bruikbaar zijn veel detail, hebben mooie kleuren hebben en hoe hangt gewoon goed zijn nog een, duidelijk, hi een functie die dit toestel wel heeft en die lang niet op Alle wat goedkopere high end smartphone zit is draadloos laden, hij kan draadloos laden met 15 wat, hij, kan ook omgekeerd draadloos laden, waarmee, je bijvoorbeeld draadloos laakbare oordopjes door, het toestel, kan laten opladen de bedraad laadfunctie laten met 25 watt.

Dat is niet. Zo snel en bovendien wordt er geen lader meegeleverd dat is jammer maar dat is op, zich ook, niet een, hele essentile functie en als ik mag kiezen tussen super snel laden of draadloos laden dan heb ik, toch, een, lichte, voorkeur, voor, draadloos laden de telefoon heeft een; 45: 100 millioen per uur batterij en je zou zeggen dat dat redelijk voldoende is maar. Je wordt die toch een, beetje gaan door de snapdragon 888 chip is een. Chip die erom, bekend, staat, om vrij, warm te worden en daarmee ook vrij veel energie te verbruiken en dat merk, je wel in een, toestel dit op de badkuip prestatie slecht zijn maar hij is wel duidelijk slechter dan de s20 fan edition. Kom er met intensief gebruik wel echt makkelijk, dag mee door met mij, gebruiken, kom ik er ongeveer anderhalve, dag mee door, maar bij, veel, smartphones, kom ik met mijn, gebruik wel, zon 2 dagen door, dus hij, scoort, wel, gewoon, wat ondergemiddeld het is voldoende. Maar het is zeker niet een van zijn sterke punten de samsung galaxy s, 21 fijn edition van begin dit jaar, uit voor, zon 750 euro en viel daarmee een, beetje tussen de wal en het schip minst als de prijs wat gedaald tot zon 570 euro en dat Is eigenlijk een, ideale, prijs, voor, dit toestel en daarmee is het wat, mij, betreft, een schot in de roos ja, het is eigenlijk gewoon de beste online smartphone die je voor dat geld kunt krijgen en hij biedt de meeste dingen die een, echte high end smartphone ook Biedt denk bijvoorbeeld aan een, waterdichte, behuizing, draadloos, opladen, een heel, mooi, scherm een, prima camera systeem en geweldige software ondersteuning die echt het beste is wat.

Je kunt krijgen in een smartphone dat, zijn, wat, mij, betreft, voor veel mensen hele belangrijke punten en dat doet dit toestel gewoon heel, erg goed en levert op een, aantal, vlakken, ook wel wat in tegenover, zon echte high end smartphone hij is bijvoorbeeld wat, minder, luxe, ik, Kan niet super snel laden en ja, het kleine, dingetjes, zoals de vingerafdruk scanner die net wat minder is het scherm dat net of minder spetterend is en de cameras, die weliswaar goed, zijn maar in het donker iets minder, makkelijk, mee komen dat, zijn, echt dingetjes die hem Onderscheiden maar het zijn ook dingen die in de dagelijks gebruik voor veel, mensen, helemaal, niet op, zullen, vallen enige want wel echt wat minder is, is de batterij die, nog, steeds, wel, een, krappe, voldoende, maar ja die had ik liever wat, beter gezien maar dat is eigenlijk, Het enige echte minpuntje van dit toestel en verder is het vooral gewoon een, hele goede orang smartphone voor een, hele nette prijs die ik, je zonder enige twijfel zou aanraken ik ben zwart van mijn, dominique en dit was de samsung galaxy s. 21 fan edition ben benieuwd.

https://www.youtube.com/watch?v=m8XBxTT8eSw