Alleen uitgerust met de krachtigste snapdragon processor van qualcomm, maar heeft ook een high en camerasystemen on board at zijn. Samenwerking met als een, blad hebben gemaakt en een bijzondere behuizing of de finepix s5 pro zich met, deze specificaties, kan meten met de grote jongens dat zie, je in deze video zodra, je de op of pijn is fijn oppakt hoe, je meteen het, je het luxe smartphone E hand heb de keramische behuizing is erg, glad maar komt hij rent over de manier waarop het camera. Al gevormd is zorgde gelukkig voor door de smartphone goed en stevig in je hand, blijft liggen, alleen, bij, het oppakken site met, meer kracht moeten zetten met je vingers het scherm heeft een, resolutie van 1440, keer 3216 pixels en een dynamische refresh rate van 100, 20 hertz Het viel ons op door de kleurweergave van dit scherm verrassend goed is maar dat, krijg, je helaas wel een, mindere helderheid voor terug het scherm is verder voorzien van gorilla glass, victis waardoor, het ook, nog, eens, tegen een, stootje, kan de ip68 rating zorgt ervoor dat het Apparaten waterdicht is op hol heeft in samenwerking met hasselblad flink uitgepakt met het camerasysteem van de finepix s5 pro de fabrikant heeft voor zowel de hoofdcamera, als de grote hoe camera dezelfde 50 megapixel sensor, gebruikt maar door, het, kwaliteitsverschil, tussen de twee cameras, kleine, zou, moeten, zijn, Daarnaast is de telefoon, uitgerust met een 13 megapixel telefoto camera en een 32 megapixel selfiecamera de microscoop camera die, nog wel te vinden was in de voorloper heeft het veld moeten ruimen op, los echt dit gedaan te hebben omdat het meer, ruimte wilde, gebruiken voor de grotere, Accu ook heeft het bedrijf om, die zal de reden bezuinig op de tw camera slechts twee keer optische zoom en geen beeldstabilisatie voor, het aansturen van de cameras in de beeldverwerking, hey de bedrijf een, eigen, neuro processing unit ontworpen genaamd marys zulke x, deze chip, zorgt onder, Andere voor minder ruis een, betere, kleur reproductie en een snellere verwerking van de fotos als we kijken naar die fotos komt het toestel inderdaad mee met de grote jongens en werd het in sommige gevallen zelfs voorbij te streven de fotos zijn in de meeste.

Gevallen nut had gedetailleerde dan die van de concurrentie en de kleurweergave is inderdaad. Wat realistischer met de nacht fotos heeft het toestel wel wat meer moeite en geef niet zo helder weer, als, andere smartphones, maar, bij, krijg, je wel meer detail, foto Muziek goed de finepix s5. Pro is uitgerust met de snapdragon achtig en een processor de nieuwste high en processen van klokken deze chip is een, ware krachtpatser en dat merk, je aan alles apps lopen vloeiend en zelfs met de zwaarste games, heeft het toestel, geen, moeite, er, gaan, al een, tijdje geruchten, Dat deze chip, behoorlijk wat energie verstookt en het ziet er naar uit dat, deze, berichten waar zijn ondanks de grote, 5000 mini en per uur accu weet het toestel nauwelijks boven het gemiddelde uit te komen gelukkig, kan de smartphone zeer snel worden opgeladen dankzij de meegeleverde, 80 Bart adapter mooi, pluspunt aangezien andere vlag is gebouw, is tegenwoordig niet eens meer, een, opladen meeleveren de finepix s5 pro draait op android 12 met een, eigen kollerijweg schil dit systeem is zeer veelzijdig en er zijn erg, veel instelmogelijkheden om het systeem naar, je eigen hand, te Zetten het besturingssysteem, wordt wel geleverd met wat, meer bloatware dan andere top smartphones en niet alle overbodige apps kunnen worden verwijderd de smartphone wordt wel snel warm bij, licht, gebruik voor de temperatuur oplopen en als er een, zware applicatie of game wordt gestart wordt de telefoon pas Echt goed warm ondanks de hoge temperaturen heeft de smartphone gelukkig niet zo veel last van marteling, het koelsysteem b de warmte blijkbaar goed af te voeren Muziek Muziek op de vraag of de finepix 5 pro goed mee kunnen komen met andere, vlaggenschepen, kunnen, wij, dus ja, antwoordde De stekende dat, je dit toestel blindelings kunt aanschaffen daarvoor zou, je de plus en minpunten, even tegenover elkaar moeten zetten het scherm van de x 5.

Pro is op het gebied van kleurweergave een van de beste die. We ooit, hebben gezien de processor is een. Echte krachtpatser het opladen gaat zeer snel en de behuizing, voelt zeer luxe aan daarnaast maakt het toestel gemiddeld gezien de beste fotos al kan. Je met sommige concurrenten wel, wat, verder inzoomen aan de andere kant, krijg, je bij deze smartphone wel, wat, meer, bloatware dan bij de andere telefoons in dit. Prijssegment is het scherm minder helder dan de concurrentie en is de processor een heethoofd, wat prijs betreft is een.

https://www.youtube.com/watch?v=w8eXCFoe07c