Man dominique en dit is de oneplus team, pro Muziek de bank christien, pro ziet er vanaf de voorkant ongeveer hetzelfde uit, als zijn voorganger de one plus 9 pro een licht gebogen scherm een, kleine punt rol in de bovenkant en relatief dunne scherm van de is gewoon Eigenlijk zoals, je een, smartphone tegenwoordig verwacht aan de achterkant is die. Duidelijk veranderd en heeft oneplus wel een klein, beetje afgekeken bij samsung samsung heeft, natuurlijk camera module, aan de zijkant waarom, plus heeft dat ook gedaan alleen hem, iets, verder, doorgetrokken, waardoor, het een heel, opvallend blok is aan de achterkant van de telefoon, wat, je ervan vindt laat Kan jou maar ik vind het persoonlijk, wel mooi de telefoon heeft verder een, beetje, iets raars en dat is dat de bovenkant plat afgewerkt is en de rest van de randen rond afgewerkt zijn, als ik geen drama maar, ik vond, er net een, beetje, gek, uitzien, post Daarvan is die: mooi, afgewerkt, heeft, een, aluminium frame en mat, glazen achterkant in 2, kleuren dit is emmer world for esther een. Donkergroene kleur met een, beetje een glinstering erin is ook een volk en ik black dat zijn zwarte kleur beetje sandstone achtig in beide gevallen zijn, ze, anti vingerafdruk en ik heb er inderdaad geen vingerafdrukken op gezien dus dat, heeft van plus goed voor elkaar, wat, oneplus, wat Minder goed voor elkaar heeft is dat het toestel niet zo heel, sterk blijkt te zijn in buigtest mijn eigen niet vrij snel, kapot, op, het punt, hier, onder de camera bubble, ga je een de praktijk, iets van merken misschien dat jullie heel, ongelukkig, op, gaat, zitten, maar, Denk dat het verder niet zo heel, erg, veel, uitmaakt de telefoon is verder voorzien van blast.

Al goede stereo speakers, heeft geen audio jack hij is ip68 waterbestendig. Dat is fijn hij heeft de vingerafdrukscanner in het scherm, je goed werkt en gezichtsherkenning via de selfiecamera en het laatste wat hij ook heeft is de bekende. Mute switch van land plus die zit hier aan de zijkant andys op zich fijn maar ik moet ook zeggen dat die, omdat, hij een, beetje uit steekt in ieder geval in mijn, zak een, paar, keer per ongeluk van de stille, strand af, is gegaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom ben ik ook niet onverdeeld positief over de mute switch het scherm van dit toestel is een 67 inch quad hd amoled scherm en l dpo2 display omdat ze nooit zeggen en lt pio is natuurlijk techniek waarbij de verversingssnelheid van Scherm variabel is gemaakt dat, geldt, dus, voor deze ook maar die twee punt, nul, wil zeggen dat die tot een, hertz kan een, hertz wilde, zeggen dat, hij, een, keer per seconde ververst wordt. En als we dus alleen maar tekst op het scherm staat bijvoorbeeld die niet. Beweegt dan wordt die verversingssnelheid heel, erg teruggeschroefd en dat heeft weer positieve invloed op de batterijduur van het toestel en scherm staat standaard in full hd plus modus hij, kan dus tot quad hd plus daar merk, je wel wat verschil tussen maar het is ook niet een. Wereld van verschil en full hd dat, spaart natuurlijk wat batterij er is een heel, erg, mooi, scherm, heeft, een, piek, helderheid van dertienhonderd niets het is een, amoled, scherm, dus, hij, heeft, een heel, erg, hoog, contrast, kleuren zijn, ook heel, mooi de witbalans is goed hij heeft Eventueel een, oog comfort, modus waarbij hij de wit, blauw is altijd een, beetje aangepast wordt aan het omgevingslicht onder zo comfortabel mogelijk uit te zien het scherm is gewoon.

Een van de mooiste schermen die je kent uit een smartphone is heel, weinig op, aan te merken dat, doet, gewoon, plus gewoon erg goed weer met dit toestel heeft verbeterde automatische helderheid met behulp van artificial intelligence, die bijvoorbeeld, ook, aanpast, op de content, op het scherm en Op jouw gebruikers als, je soms zelf wat helderder zet dan zal iemand onthouden ik heb er niet echt iets van gemerkt, maar denk dat dat, ook, precies, het punt is de helderheid van het. Toestel is wel gewoon meestal, goed dan geldt dat, voor, wel, meer, telefoons, natuurlijk dus of het echt een voordeel is in klas te zeggen maar het is in ieder geval wel zo dat de helderheid netjes geregeld wordt dit, toestel, wordt, aangedreven door de snapdragon age and one Chipset de nieuwste chip van qualcomm en ook de beste high end chip die in die, gewoon android, smartphones beschikbaar is hij presteert gewoon heel, erg, goed, zei, je draait snelheid rijdt, soepel, hij, wordt, soms, een heel klein, beetje warm die. Chip is wel een, beetje, een, heethoofd, oneplus, heeft wel de koeling zelfs verbetert de zit en grafeen koelsysteem in dat. Groter is dan ooit dus sla, maar misschien ook maar goed dat dat, erin zit de telefoon, heeft 8 of 12 gigabyte werkgeheugen en hij heeft een, nieuwe oplossing voor gamers en die heet cheap air frame, stabilizer als, het goed heb die moet, er, voor, zorgen dat, als De framerate soms een, beetje omlaag gaat dat dat, minder, schokkerig, gaat, dus stel dat die van 100 hertz naar 10 hard zou gaan dan gaat hij niet, abrupt van 100 naar team, maar dan wordt dat een, beetje uitgesmeerd en daardoor zij daar, minder van moeten, merken sinds Afgelopen zomer heeft oneplus de code van oxygen, osn van polo is van op, al grotendeels samengebracht het gerucht ging, daardoor zelfs, even dat dit, toestel op coloro s, zou draaien en china is dat.

Het geval maar in europa niet en dat gaat ook niet gebeuren volgens, one plus one bliss is zelfs al met. Optioneel is 13 bezig hebben ze me verzekerd dus na die, meurs die komt er niet aan maar de is duidelijk wel wat, invloed van dat koller os te merken software is niet. Meer zo dicht bij de standaard van android, als ook sugino s, eerst was het, is allemaal wat, ruimer, opgezet, ik, vind hem nog steeds mooi uitzien, moet, wel, zeggen dat bijvoorbeeld de agenda widget op het homescreen daar, zit heel, veel, witruimte omheen en dat, ziet, er, misschien Mooi uit maar het is wel een, klein, beetje zonde van de ruimte in mijn ogen ik vind nog steeds fijne en mooie software maar het is niet. Meer de strakke bijna schone android ervaring die oneplus ooit boot moet, ook zeggen dat die, uit samenbrengen van die. Codebase is was eigenlijk bedoeld, om, ervoor te zorgen dat, je sneller en beter updates, zou kunnen krijgen met het update, beleid op papier van uw toestel zit het wel goed hij krijgt drie jaar en product reeds en vier jaar beveiligingsupdates maar in de praktijk heeft in ieder. Geval het afgelopen, jaar uitgewezen dat dat niet altijd, even soepel gaat de oneplus 9 die heeft nu net in nederland, android 12 gekregen die update, is al twee keer eerder uitgerold en weer terug getrokken omdat die de buggy was op dit toestel heb ik ook gemerkt dat Toen ik hem kreeg was die.

Een beetje buggy de is inmiddels een update, geweest gek genoeg met een, chinese changelog, dus dat, mogen, ze, ook, nog wel, even fixen maar dat ja, die update, is er, geweest die, heeft, het, toestel, wel, stabieler, gemaakt ik heb me sindsdien geen last meer van gehad, maar Woonplus stond natuurlijk ooit bekend om zijn super goede software ervaring en goede en snelle update en en de oneplus 9 serie is dat in dit geval niet helemaal het geval gebleken en mijn eerste aanraking met dit toestel biedt niet bepaald reden, om te denken dat bob list Of nu opeens een, wel heel, goed, voor, elkaar, heeft, dus, dat, betreft ben ik, toch klein beetje huiverig over de software, dat grote, vormen camera hij, landt op de achterkant, staat trots, hasselblad opgeschreven en het is het tweede generatie, als, tabblad camera systeem van oneplus of dat. Goed presteert daar kom ik zo op, terug maar, het tweede, generatie, deel, daarvan, nog, wel, een, beetje, wat, op, af te dingen de hoofdcamera is hetzelfde als, vorig jaar de zoe. Camera is nog steeds, een, 8 megapixel camera met 33 keer zoom en ook het zelfde als vorig jaar en de grote. Camera is nog steeds, een, 50 megapixel groot, uw camera niet dezelfde, als, vorig, jaar, maar, wel, eigenlijk, slechter dan vorig jaar de sensor. Zelf die is iets. Minder dan de sensor die woonplus vorig jaar voor de grote elkaar maar gebruikt heeft daar staat tegenover dat in grotere beeldhoek heeft van 150, graden daardoor kun, je nog meer op de foto.

Krijgen dat is leuk en heeft een, fisheye modus ook. Dat is leuk en die. Grote camera die, presteert, wel gegroeid en maakt mooie fotos maar het is dus eigenlijk een, stapje, terug tegenover vorig jaar de hoofdcamera, zijn 8 may 48. Megapixel camera die standaard 12 megapixel fotos schiet en want daar vooral te merken is dat de beeldverwerking wel schop is gegaan. Vorig jaar maakte de lamp is 9 pro nog wel eens een fotos die erg over thatcher. Eet het waren dus met, wat, heftige kleuren want is heeft er dit jaar heel, duidelijk voor gekozen, om de kleuren, wat natuurlijker te maken met, merken bijvoorbeeld heel, erg in fotos met een, heldere, blauwe, lucht daar wordt die ligt niet super blauw, maar aan redelijk, subtiel helder Blauw dat ziet er op zich mooi en realistisch uit ik moet, ook zeggen dat de camera, soms iets te fletse, foto, smaakt, soms, er, wel net wat, meer contrast in wat me ook buis opvalt is dat de witbalans gewoon over rol een klein beetje blauwig afgesteld is Dus niet zo dat die consistent de beste foto gemaakt die in een, smartphone kunt, krijgen ja, daarin doen, toestellen, als een, iphone 13 of een, pixel 6 het gewoon wel beter maar hij, kan wel hele mooie fotos maken fotos en wel detail, fotos zijn ook in het Donker goed maar dan moet, je wel een, beetje stil staan, als je in een, dorp fotos maakt met closeup objecten of wat meer bewegende objecten dan gaat het wel iets, minder, goed dan bij, sommige, andere, smartphones maar over het algemeen maakt, hij, wel, hele mooie fotos want Deze heeft nog wat, snufjes, aan de cameras, toegevoegd bijvoorbeeld de oneplus billion dollar solution, dan zeggen dat die 10 bits, fotos, kan maken, aan toen, ze, heeft ook een team wit, scherm dus daar kun, je dat, mooi op, weergeven, veel, andere, apparaten, hebben, geen team dit.

Scherm is daar kun, je dan niet mooi op weergeven, dus ja, wat dat, betreft, heb, je niet zo heel, erg veel aan die functie, moet ook zeggen dat ik niet en grote verschillen hebt gezien heeft ook master styles, waar, je in de stijl van drie, hasselblad fotografie, Kan fotograferen als echt geen filter, aldus, oneplus maar, hij, zit, wel onder de knop, je filters en het lijkt ook verdacht, veel, op, een, filter, wel, een, mooie, filter trouwens het is leuk om, even mee te spelen, maar blijft een, filter de telefoon, kan daarnaast fotos maken. In rol plus met een, uitgebreide promo dus rol plus is een. Soort van rol formaat waar, je de voordelen van computational fotografie heb en dus ook de voordelen van rol waarbij veel meer data wordt opgeslagen en je veel meer kunt nabewerken achteraf dat is fijn de telefoon. Heeft verder een 32 megapixel selfie camera die op, zich, detail, selfies maakt, maar, wel, een, beetje een flats. Kant is en hij kan filmen in maximaal 8 k, dat, zou, ik niet aanraden want dat, is ten eerste niet heel, stabiel ten tweede levert het, je hele grote films, tanden op, hij, kan ook veel meer 4k en dat zou ik, je meer aanraden en dat ziet Er ook mooi uit niet de beste, film camera op de markt, maar hij maakt, wel, mooie, filmpjes, een van de grote bottlenecks van de oneplus 9, pro van vorig jaar was de batterij en die, heeft lamp plus gelukkig aangepakt er zit nu, een 5000 miliaan per uur Batterij in de oneplus team pro die: scoort gewoon, goed, hij, kan heel, makkelijk de dag door met intensief, gebruik ik kom er met mijn gebruik krap twee dagen mee door en dat is een.

Stuk, beter dan bijvoorbeeld samsung galaxy s 22 het is niet. De beste batterij die ik ooit gehad heb maar hij scoort wel duidelijk bovengemiddeld en ruim voldoende bovendien kan die lekker snel opladen met 80 watt omdat ze wat meer dan de 65 watt van vorig jaar bij de praktijk er zit ie net zo snel vol want de Batterij is ook groter geworden hij kan opladen in ongeveer een, half uur van 0, tot 100 procent en dat is heel. Erg netjes en hij kan ook met 50 watt draadloos laden en ook dat is heel, erg, netjes de basis, versie van deze woonplus team, pro kost 899 euro dan krijg, je 8 gigabyte werkgeheugen en 128 gigabyte, opslagruimte betaal, je 999 euro dan krijg, je 12 gigabyte werkgeheugen En 256 gigabyte, opslag ruimte daarmee is die niet goedkoop maar, voor een high en telefoon van dit kaliber nog wel relatief betaalbaar bovendien is de telefoon aan allround heel, erg, goed oneplus zegt ik heb. We hebben een, goede holland, high een, smartphone proberen neer te zetten met dit toestel en dat is gelukt heeft geen echte nadelen mij ziet er mooi, uit, heeft, een, top scherm hij heeft goede, prestaties, hij, heeft, een, fijne software hele, goede, camera goede, batterij ja, wat dat, Betreft gewoon eigenlijk, niks, mis, mee maar tegelijk is het niet de meest spannende telefoon en ook een, telefoon waar echte man plus fans, misschien een, beetje teleurgesteld in zullen zijn de ook stationair software die komt, steeds dichterbij de koller, os software van opa ik vind nog steeds Fijne software maar daarmee mist die wel een, beetje, eigen smoel bovendien is 900 euro natuurlijk nog steeds best wel veel geld en even oneplus zich natuurlijk een, beetje de markt in gevochten, als soort, bedrijf echter dat, zei, ze echt, niet meer en ja, ik kan voorstellen dat.

Als je echt een diehard oneplus fan was dat.

https://www.youtube.com/watch?v=Fowv0GxLYIA