Ik deze maand wil bespreken is nieuw in de lijst en dat is de real nu 8 and the real nu 8 die is al wat ouder en som niet een, hele spannende telefoon maar hij zat in prijs gedaald en andere toestellen in deze, klasse, zijn, juist wat In prijs gestegen en daarmee wordt dit een, hele, interessante, optie hij, kost 150 euro en voor dat geld krijg, je een telefoon die er, toch nog, opvallend, mooi, uitziet, voor, een, budgetsmartphone, eigenlijk heeft de mediatheek haley yoga 96 chip en relatieve, snelle 8 kernen ge, chipset, heeft, Een 50 megapixel camera en moet, je zeker niet alles van verwachten maar het is een. Relatief goede camera in deze, klasse, hij, ver, naast, een, full hd, scherm dat is al. Wat en het is ook. Een 120 het scherm dus hij is lekker vloeiend en ook. Dat is in deze klasse eigenlijk best wel uniek dus het zijn echt een, aantal dingen die deze, telefoon, meer een, telefoon van 200, euro zichtbaar maken dan de telefoon van 150, euro maar dan wel voor 350 euro heeft dat dan een, keerzijde ja, dat heeft, het, eigenlijk, Wel een dat, ze ondersteuning, real misdaad, niet bekend, om zijn, erg, goede ondersteuning het update, beleid van de fabrikant is maar matig op zijn best samsung doet dat bijvoorbeeld veel beter dus, als, je een, telefoon voor dit geld wil die veel, langer ondersteund, wordt, ook, een, beetje, Voor een, samsung, kiezen maar als die ondersteuning niet, je top prioriteit is en een telefoon die.

Relatieve snel is mooi, scherm heeft zelfs door, dat 120 gert scherm vloeiend aanvoelt en de ook, nog een, beetje, goed, uitziet, jouw, prioriteit zijn dan is dit. Voor 150 euro wel een, hele goede keuze de volgende uitblinker in lijst is de samsung galaxy. A 52s die staat al heel, vaak in mijn koopprijs zijn, vorige, maand, stond, hij er, even niet in omdat de galaxy s, 20 validation, bijna, even duur, was en die. Zoals stukje beter deze maand is de prijs van die. A 250 is gezakt naar 300 euro en voor dat geld is het. Echt een hele goede deal telefoon wordt lang, ondersteund hij, heeft, echt, alles erop en eraan hij, schoot ip68 waterdicht echt een, behoorlijk, goede, camera een, heel, mooi, scherm, versnellen, snap, trekkend, 778 g, chipset de batterij is niet de beste, maar scoort ruim voldoende hij kan niet draadloos Opladen dat zit enige qua echte functionaliteit die toestel misschien miste me voor 20 euro kunnen bijna geen enkele telefoons, draadloos, opladen dus, het totaal, blijft van dit toestel is echt. Super uitgebreid hij is wel helemaal van plastic dus het is niet de meest luxe telefoon maar als. Je het niet erg, vindt om op luxe wat in te geven en wel een super uitgebreide en lang, om, stenen, telefoon, wil, voor 300. Euro dan is dit een, hele, goede, keuze, het, volgende, toestel, dat, ik, graag, wil behandelen is de apple. Iphone 12 mini die is natuurlijk. Al wat, ouder de prijs is nog wat, verder gezakt deze maand tot 600 euro dat ze een array, dat, ik, hem, wil benoemen de andere reden is dat de apple iphone essay 2022 afgelopen maand is uitgekomen en dat.

Ik had verwacht dat dat, misschien wel een, nieuwe binnenkomer in de koopwijzer zou zijn maar dat, ik, eigenlijk, deze apple, iphone 12 mini de betere deal vind die essay 2022 die kost 520 euro deze kost dus 600 euro dat is 80 euro meer maar hij biedt eigenlijk Wel het nodige meer voor die 80 euro en ten eerste is het. Ontwerp veel moderner met kleinere schermranden ook een, iets kleiner scherm maar zoveel scheelt niet heeft vis uit die heeft een, uitgebreide of ik een betere camera met, op een, grote, camera daarnaast, heeft niet de apple a15 bionic chip maar de a14 maar die is nog, steeds ruim Snel genoeg hij blinkt niet uit in zijn batterij maar dat doet de iphone essay 2022 ook niet hij is volledig waterdicht zijkant draadloos opladen hij is gewoon heel, erg, mooi, echt, een, luxe, ontworpen smartphone en een heel, erg, goed, totaalplaatje eigenlijk voor die 600 euro daarbij moet. Je natuurlijk wel meenemen dat de vrij kleine smartphone is dat. Kun, je voorover nadeel vinden maar zeker, als, je van kleine smartphones houdt is dit een, hele, goede, keuze ja en daarmee is het wat, mij, betreft, misschien, wel de beste value for money, iphone op dit moment in ieder geval zeker een, aanrader voor die 600 euro en Wat mij betreft voor mij veel mensen de betere deal dan de iphone essay 2022 en ook als. Je hem vergelijkt met android telefoons voor dit geld dan heeft hij echt, best wel wat, voordelen, bijvoorbeeld luxe ontwerp maar ook de camera, kwaliteit van steeds heel, goed de snelheids.

Nog steeds heel, goed draadloos opladen hij is waterdicht nou dat, kan dus kunnen zeker niet alle telefoons in deze klasse en dat maakt hem een, hele interessante dan voor, 8, 130 euro een telefoon die alles, kan wat, je van een high end smartphone dit jaar, mag verwachten, Het is de samsung galaxy s 22 het nieuwe vlaggenschip van samsung en die. Je telefoon die blinkt vooral uit in zijn, complete totaalpakket, je en zijn compacte ontwerp heeft een 61 inch scherm en voor een, android smartphone, zeker van high end android smartphone is dat. Erg compact heeft helemaal symmetrische schermranden, om de voorkant, het ziet er ook heel, erg mooi uit en dat zorgt ervoor dat de scherm van de nog, wat kleiner zijn dan bij andere toestellen heeft hele en snel een, nieuwe chipset de exynos, 2200 een heel, goed, camerasysteem de Telefoon is daarnaast voorzien van een, luxe ontwerp dat kan draadloos laden is volledig waterdicht en setra. Het is gewoon echt, een eye een, smartphone, anno 2022 heeft een, echt nadeel dat de batterij, 37 100 millioen per uur batterij waarmee, je wel de dag door, komt maar heel, veel, meer dan dat is het niet en wat ik ook jammer vind is dat. Grote camera niet zo goed is als. Bij sommige andere telefoon of voor dit geld maar, los daarvan voor die 38 euro een hele goede uitgebreide smartphone waar, je lang, plezier van zult hebben want samsung ondersteunt, hem ook nog eens super lang, namelijk vier jaar android breed en 5 jaar beveiligingsupdates dan de laatste, aanrader Van deze maand dat is de oneplus 10 pro en de lampjes team.

Pro is misschien voor sommige, oneplus fans, een, beetje, een, tegenvaller ja, het is niet. Meer echt, een, rond, plus toestel in hart en nieren maar het is wel. Voor de 899 euro die kost een. Hele goede en uitgebreide high end smartphone veel telefoons van dit, kaliber zeker, als, je een groot scherm wil met een 68 inch, scherm die hebben een, prijs die rond 1000 euro of nog hoger ligt en dit toestel is dus duidelijk goedkoper dan dat, hij, heeft, eigenlijk alles, Wat, je ervan zijn high een, toestel mag verwachten hij heeft heel, goed, camerasysteem, maar, ziet, er, mooi, uit deluxe ontworpen hij is niet. Officieel ip68 waterdicht hij is wel officieus beschermt tegen water en volgens van plus heeft hij net zon goede bescherming gekregen als voorbeeld de oneplus 9 pro van vorig jaar die wel ip68 waterdicht was hij, heeft een heel, erg, mooi scherm, zijn 120 hetzelfde beeld twee scherm quad Hd plus resolutie is een. Gewoon echt superscherp de chipset is de snapdragon achter chen warm dus de nieuwste chip van qualcomm hij heeft de oxygen nos software, versie 12 en dat is software, die wat, dichter, bij de colores van op, los komen te liggen daarmee niet helemaal. In straatje van de gemiddelde de oneplus fan misschien maar nog steeds wel hele mooie software en ja, totaalplaatje van de boom plus 10. Pro is wat dat, betreft, wat, mij, betreft, nog steeds heel, erg goed en voor 900 euro is de telefoon zeker de moeite waard dat waren de vijf highlights van de koop wijze van deze maand dan nu tijd voor de volledige lijst en die.

Begint bij de will be 18 voor 150 euro de ryobi 18 is een. Snelle smartphone met een mooi en vloeiend scherm en een flitsend ontwerp van het update beleid is niet. Zo heel, erg, goed voor 185 euro koop, je de samsung galaxy, a 22 5g samsung galaxy. A 22 5g is een. Smartphone die, het vooral moet hebben van zijn 5g ondersteuning en lange. Softwareondersteuning verder is de telefoon niet heel, spannend, maar wel, prima alleen de camera die valt een, beetje, tegen de heel, uitgebreide budget smartphone dan moet, je voor 220 euro bij de xiaomi 11 light nieuw edition zijn de charlie 11. Light nieuw edition is een heel, mooi, ontworpen smartphone met een, prima camera en software met een heel, goed update, beleid hij niet zover zelf dat is niet: mijn favoriet, opnieuw binnenin de lijst ik noemde hem al even de samsung galaxy, a 52f voor 300 euro de samsung Galaxy a 52s heeft een, prachtig oled, scherm, een heel, uitgebreide, featureset, lange, softwareondersteuning, alleen, het ontwerp is een, beetje, plastic, ie, dan voor, 320 euro de motorola edge 20 de motorola x. 20 is een. Van de mooiste smartphones met goede software en een uitgebreide camera en de batterij is niet. Super en de oneplus, noord 2 een langdurige aanrader in deze lijst koopje, voor 350 euro de bank is nooit. 2 is een. Telefoon met fijne stof te maar, bovenal, hele, goede prestaties en een, uitstekende camera voor, zijn, klasse ja, het enige jammere is dat.

Hij niet volledig officieel waterdicht is van 480 euro koop, je inmiddels al de chablis, 11 2, pro ik zou nu, elf, 2. Pro heeft super goede prestaties en prima update beleid en kan extreem snel opladen alleen de afwerking is niet op en van 550 euro dan de samsung galaxy s, 21 vuile visje de samsung galaxy s, 21 fijn edition heeft een, hele, goede, camera een, heel, goed, update leidt En is mega compleet alleen het is niet de meest luxe smartphone wil, je een, relatief betaalbare iphone dan moet, je voor 600 euro bij de iphone 12 mini zijn de iphone. 12 mini is ontzettend compleet waterdicht lucs en bovenal compact alleen hij heeft niet de beste batterij dan voor 640 euro de google pixel 6 de google pixel 6 heeft een, mooi ontwerp een, geweldige camera en ontzettend lange, ondersteuning, alleen, hij, heeft, helaas, geen, sou camera en voor; 650: euro koop, je een, hele hippe, smartphone namelijk de samsung, galaxy z, flip 3 de samsung, galaxy z, flip 3 is een. Uniek concept met een, waterdicht ontwerp en een heel, mooi scherm, alleen de batterij die is matig dan voor, zon, 800 euro de apple iphone 13 de iphone 13 is een. Prachtige smartphone met alles er op en er aan een, hele, goede camera en een, supersnelle chips, hebt alleen, het, scherm, heeft, helaas, geen, hoge, verversing snelheid en voor; 8, 130 euro ongeveer koop, je de samsung galaxy s, 22 de samsung galaxy s; 22 ziet er, prachtig, uit, Heeft een hele goede camera en een supergoed update, beleid alleen batterij is een klein minpunt tot slot voor 899 euro de oneplus 10 pro de oneplus team pro is snel mooi en uitgebreid en heeft een, goede camera maar de software is niet.

Meer wat het ooit geweest is dat, was de volledige lijst de koopwijzer van april 2000, 22 mocht. U nog vragen hebben laat het even weten in de reacties onder deze video heb, je een interessante telefoon gezien en wil, je er meer over weten check dan mijn review of als die.

https://www.youtube.com/watch?v=1fMT8BZovrw