Kleiner dan dat van eerdere high end smartphone van xiaomi, heeft een 63 in scherm. Daarmee is die: iets groter, dan bijvoorbeeld, een, samsung galaxy s 22 en een apple, iphone, 13 maar, het, schild, niet zo heel. Erg veel en het is ja na hedendaagse standaarden gewoon een, relatief compacte smartphone dat kun, je natuurlijk fijn vinden of minder fijn vinden waar ieder geval is dat. Wel iets waar die zich in onderscheidt en ik moet zeggen het ontwerp, komt, verder, ook, gewoon top en heel. Leuks over hij is rond drie kleuren allemaal met een, matte achterkant zwart blauw en roze en dit is de roze perzisch allemaal heel, subtiel ik vind hem mooi, uitziende cameras, zijn netjes, verwerkt op de achterkant, ziet ook gewoon strak uit, telefoon, heeft, kleine, schermranden, een, licht, gebogen, Scherm wat er, wat, mij, betreft, luxe uitziet en niet zo sterk is dat. Het storend is en ja. Eigenlijk is helemaal niks op het ontwerp aan te merken ik vind echt een, hele mooie en luxe smartphone heeft een vingerafdrukscanner in schermen zult optische, vingerafdrukscanner dus niet ultrasoon naar meeste ietsje, dragen, maar, hij, werkt, gewoon goed de telefoon heeft een, dingetje de bovenkant is infrarood poort En daarmee kun, je als afstandsbediening voor, je tv gebruiken dat functie die. We wijk cel niet veel zien bij andere merken eigenlijk helemaal niet maar wel leuk hij is niet, ip68 waterdicht dat is jammer, hij is wel: beschermt tegen water, maar, heeft, daar, geen, officile rating voor hen, ja, je moet, chummy, dus, een, beetje, op, zijn, woord, geloven dat Die tegen een settings kan.

Je telefoon is verder voorzien van stereo speakers review door, harman kardon en ik moet zeggen die klinken ook, behoorlijk, goed, zeker gezien het formaat van dit toestel en ja. Het ontwerp is wat. Mij betreft echt een schot in de roos, ik vind, het een van de mooiere telefoons van dit moment en dat heeft xiaomi erg, goed voor elkaar het scherm is dus niet supergroot 63 inch en het gaat om een, full hd, plus amoled scherm met de verversingssnelheid van 100 integreert en die is variabel, dus die past zich, aan aan de content die op, het scherm is en daarmee bespaart. U wat, energie dat is gewoon helemaal prima natuurlijk het scherm, ziet ook, erg, mooi uit het is een. Scherm dat levendige, kleuren heeft de helderheid is groeit. Het contrast is groeit, eigenlijk is echt heel, weinig, op aan te merken en is dit n van de mooiere schermen eerst smartphone en ook dat draagt weer bij aan de mooie en luxe ervaring van dit toestel in deze. Telefoon zit een, snapdragon age and one chipset de nieuwste chip, frank welkom, denk, dat, hij, gewoon heel, erg, snel, presteert, hij, heeft, 206, 50 gigabyte, opslag ruimte en 8 gigabyte, werkgeheugen standaard in nederland, dus, ook helemaal, prima na onbestreden, natuurlijk 5g de prestaties zijn in de praktijk. Ook gewoon goed toestel voet, snel, toestel, voelt, soepel ja, ik ben ook, niet helemaal, ondersteboven van die, chipset niet alsof die veel, sneller, voelt dan een, telefoon van vorig jaar maar het is wel, gewoon een telefoon die heel, goed presteert en dat is natuurlijk belangrijk, voor een.

High end toestel op software vlak heeft gauw weer grote stappen gemaakt met dit toestel, wat, mij betreft hij draait op de mini white 13. Over android 12 en ja, mimei is nooit mijn favoriete schil geweest is het nog steeds niet moet ik zeggen maar ik moet ook zeggen dat ik hem nu wel gewoon goed vind heeft tot leuke dingetjes zoals bijvoorbeeld de animatie van het, oorsprong display naar lok scherm naar Het uiteindelijke scherm dat is nou die, kun, je ook instellen is dan. Het is toch niet, zo maar, je kan het instellen, als een, soort vloeiende animatie wat heel, tof uit ziet die ook nog eens met de tijd van de dag maar kleur meeveranderd de software ziet er nog steeds wel sterk, anders uit dan de standaard van android maar Best wel mooi en strak in dit geval en het update, beleid van xiaomi is tegenwoordig ook goed dit toestel krijgt drie jaar een grote upgrade en vier jaar beveiligingsupdates daarmee is het niet. Zo goed als samsung maar hoort het verder wel gewoon bij de top van de android fabrikanten kwaad dit beleid was de ene kant de positieve kant, er zit nog, steeds, wel, een, negatieve, kant, aan deze software moet, ik, ook, zeggen dat is aan de ene kant, dat Er redelijk wat, bloatware op staat nou is het niet. Zo erg, als, bij goedkoop xl die telefoons maar nog steeds staan en relatieve veel apps op voorgenstalleerd daar, komen, gewoon, mijn leven de andere.

Kant is dat de software in ieder, geval op dit moment nog best wel birdie is en dat vind ik wel echt jammer voor een, telefoon van 800 euro om maar wat te noemen ik krijg soms lege, meldingen in mijn meldingen scherm, daar, heb, je natuurlijk vrij weinig Aan als je switcht van je dorp modus naar, je lichten modus zoals, ik graag aan hand van de de zonsondergang, zonsopgang tijden plan wat, toestel ook, kan maar, als, je dat doet dan wordt de google fiets die verandert wel qua kleur maar het lettertype veranderen niet qua Kleur enige manier om dat, op te lossen is het toestel opnieuw opstarten dat, soort dingetjes zitten er nog wel meer in ik heb een, paar, keer, gehad, dat, mijn, gesprek, dus, gewoon, een, telefoon, gesprek, vastloopt, als, ik, wel aan, het bellen bent maar niet in het beelscherm Wit van de toestellen, als daarin terugging naar bel scherm dan begon niet best wel snel weer goed, lopen, ik, weet, niet of dat, aan een, netwerk licht of dat, het ook een, blog van deze telefoon is maar ik vermoed het laatste en het totaalplaatje is gewoon te Birdie voor een telefoon van 800 euro nou moet ik ook zeggen dat, selmy, er, tegenwoordig, redelijk, goed, bekend staat, qua software updates en daarmee heb ik er wel vertrouwen in dat die buks, opgelost, worden, maar ja, dat is natuurlijk, wel iets, wat, ik, maak, moet vertrouwen en Niet op dit moment kan bevestigen dat dat, ook daadwerkelijk zo is achter op, je toestel zit de drie cameras, bij een, high end smartphone verwacht, je dat, eigenlijk, wilt, dat, een, hoofdcamera, een, grote camera en een zoen camera is dat, is in dit, geval helaas niet zo Het is 50 megapixel, hoofd camera en 13 megapixel groothoek camera en dan nog een macro camera 5 megapixel macro camera, op zich, best leuk dat die, erop, zit, maar, een, zoomen camera was wat, mij betreft, een, stuk, nuttiger geweest en die, mist, dit, toestel, dus, helaas, kwalitatief, Zijn de cameras best goed de maken, op camera niet zo heel, erg maar is nog steeds leuk, om te hebben de grote camera die maakt, prima plaatjes ja, wel duidelijk minder dan de hoofdcamera, en ook qua kleuren niet helemaal consistent en de hoofdcamera die doet het eigenlijk Behoorlijk goed vooral ook detailniveau vindt, fotos heel, erg, mooi, ze, zijn, niet te verscherpt maar, ze, zijn wel, detail rijk en komen redelijk natuurlijk over dat is fijn qua kleuren is het.

Iets minder kleuren zijn niet heel, consistent soms ijzel want soms zijn ze juist een beetje te heftig en de witbalans die vind ik vaak een, beetje te blauwig maar zijn relatief kleine puntjes, en los daarvan maakt hij wel echt mooie fotos ook in het donker magie, behoorlijk, Mooie fotos en ik zou zeggen dat deze app jou nu 12 en subtop camera heeft en in de smartphone van 800. Euro is dat. Ook ongeveer, wat, je mag verwachten filmpjes die het toestel maakt zie, je ook mooi uit zijn goed gestabiliseerd en zijn hoog qua kleuren. Prima enige wat ik wat minder vind is de selfiecamera zeker als, het licht niet heel. Erg goed is dan maakt die best wel een, beetje vage selfies dat is jammer maar goed, ook geen drama voor de meeste mensen denk ik, voor videobellen al dat. We dingen is het ruim genoeg alleen, als, je de mooiste zelf iets wilt maken dan moet, je misschien niet hier zijn de 45, 100 millioen per uur batterij in deze xiaomi 12 kan met 50 watt. Draadloos laden en met 67 wat, bedraad oplader dat is heel, erg, netjes, dus dat is fijn en de batterij die presteert ook. Prima het is een. 45 100 millioen per uur batterij zoals gezegd en daarmee kom je met intensief gebruik, makkelijk de dag door met. Wat marches met mijn gebruiker at ik net geen twee dagen na veel, andere, smartphones, ja, weet ik, dat, wel, mee, maar deze is natuurlijk wat, kleiner bovendien is het een.

Ai een smartphone die gewoon iets meer energie verbruiken en als. Je hem gelijk met bijvoorbeeld een, samsung, galaxy s2 een twintigtal score deze wat wij gewoon beter en ook geleken met andere top smartphones die ik recent in handen heb gehad presteert deze minimaal gemiddeld en ik zou zeggen zelfs, wat daar boven met de xoomy, 12 lijkt zou Niet wat anders aan te pakken dan met zijn vorige top smartphones en wat mij betreft pak dat, goed uit de focus is hier niet meer op de beste specificaties zoals een, honderd 8 megapixel camera van super grote quad hd scherm dat, soort, dingen, nee de focus, ligt Echt op een, goede, u de gebruikservaring en daar is show die. Grotendeels goed in geslaagd dat, mij betreft toestel is ontzettend mooi ontworpen komt niks over heeft een, super mooi, scherm dat, helpt ook in een, luxe uitstraling de prestaties zijn goed de camera is prima de batterij. Is prima en zo is het oor oud een, hele, nette smartphone moet wel zeggen dat voor de 800 euro die die. Kost is de concurrentie sterk, je kan voor dat, geld bevolkt ook een, iphone 13 of een samsung galaxy s 22 kopen dit toestel is ja in veel vlakken, ook net wat, beperkt voor dat, geld, zo, heeft, hij, bijvoorbeeld, geen, zoen, camera dat, vind, ik, jammer de software. Valt me qua ervaring mee maar is wel behoorlijk buggy in ieder geval dit moment dat is natuurlijk. Ook jammer en de telefoon is niet.

Officieel ip68 waterdicht dus hij heeft echt wel wat nadeeltjes voor 800 euro bovendien is er nog zoiets als de xiaomi 12 x. Dat is een, soort, versimpelde, versie van dit toestel zonder draadloos laden en met een, snapdragon 800 70 chip dus en dat draagt de chipset maar wel een chip die nog, steeds, ruim, snel genoeg is die, kost krab 150 euro minder en lijkt me eigenlijk, voor, veel, mensen De betere deal op dit moment: ja, dus, als ik. Ga kijken is dit de beste telefoon voor 800 euro dan denk ik op dit moment inge van niet maar het is wel een, overtuigende, hi, een smartphone dat is wat, mij, betreft, een, first frank jou, niet eens, wat dat, betreft, hebben ze echt stappen in de goede. Richting gezet en zeker als de prijs van dit toestel nog wat daalt en de bits.

https://www.youtube.com/watch?v=jOz8EYgBCHE