Pro 5 g is er. Ook een, niet 5g variant die heeft, een, andere chipset en ondersteunt natuurlijk geen, 5g. Hij is maar, iets goedkoper dus die, zou, ik, sowieso niet nemen dan is de 5g variant, interessanter want ook, wel interessant is om, te weten is dat. Er ook, nog, een, poco x 4 pro is en die. Poco ik 4 pro is eigenlijk bijna dit toestel maar dan net in een, ander jasje, je weet pas gereviewd die kost van 70 euro minder op dit moment. Dus is wat. Dat betreft de betere deal dat kan ik, je alvast vertellen er zijn wel wat verrassende kleine verschillen en die zal ik ook in deze review, meenemen het ontwerp van de redmi nood 11. Pro 5 g is ja. Op zich wel mooi de achterkant is van matglas. Camera bubbel is redelijk groot maar ik vind hem wel leuk verwerkt toen hoekig ontwerp zoals dat steeds, meer inkomsten vind ik, wel, mooi, alleen, moet, ook zeggen dat die nog een groot en lomp is heeft. Een 67 inch. Scherm hij is 81 mm. Dik dus dat is niet. Eens zo heel, erg, dik, maar ja, dat is toch echt wel, een, forse, dat, vrij, zware, telefoon maar de verder. Jammer vind is dat een, rond de selfiecamera glimmend randje zit dat heeft bijvoorbeeld de samsung galaxy uit 52 en de samsung galaxy s, 20 fan edition, ook dit toestel, dus, ook, ik, vind, het een, beetje storend want het glinstert soms het reflecteert wat licht en dat heeft Echt geen toegevoegde, waarde dus dat is jammer.

Functioneel is het. Ontwerp van dit toestel behoorlijk goed hij heeft, bijvoorbeeld een, infrarood, poort op de bovenkant, waarmee mels afstandsbediening, kan gebruiken heeft stereo speakers die beetje, aan de schellen kant, zijn maar, zeker, voor, een budget smartphone, wel goed hij is ie p53 spatwaterbestendig en hij heeft een, vingerafdrukscanner het Scherm van de redmi nood 11pro 5g is een van zijn sterke punten en 67 inch full hd, plus amoled scherm met de verversing stijging van 100, 20 hertz dat maakt, hem lekker vloeiend en ja. Verder is het ook gewoon heel, mooi scherp contrast is hoog de helderheid is prima de kleurweergave is erg. Mooi wat me wel opvalt is dat de helderheid net wat minder is dan die van de poco x 4. Pro je zou zeggen dat op hetzelfde scherm, is maar. Dat is dus ja in de praktijk net niet helemaal hetzelfde, dat vindt, wel jammer want deze is wat. Duurder dan niet poco en toch is het scherm dus iets minder helder dit toestel wordt aangedreven door, een, snapdragon, 600 95 chip dat is een, vrij, moderne, 5g chip het is alleen niet de snelste in deze klasse mijn, sterker, nog ja, er, zijn, echt, wel, snellere, telefoons Te krijgen voor 350 euro denk niet dat die, traag is voor, dagelijks gebruik is ruim. Voldoende ik zou me geen zorgen, over maken hij heeft zes of acht gigabyte werkgeheugen en dat is ook. Prima maar de prestaties zijn niet een van de sterke punten van deze redt wie nood 11pro 5g de software van dit toestel is de mirai van xiaomi versie 13 en mio extra je veel niet bij favoriete schil maar het moet ook zeggen dat versie, 13 aardig opgeknapt Is en eigenlijk niet meer stoort het is nog steeds niet de mooiste skill die.

Je kent maar hij is prima het, is wel jammer dat, er, redelijk, wat, bloatware op het toestel staat het is niet. Zo erg als bij de poco x 4 pro maar nog steeds papaji staat een, foto, op, amazon, staat, standaard op, aliexpress tik, tak na noem, maar op, zijn allemaal applicaties die je misschien wel wil gebruiken, maar ja, je had natuurlijk ook gewoon zelf, kunnen, selecteren, als, je Ze echt wil gebruiken in plaats van dat, charlies allemaal, mee levert dat jammer, update blijft van het toestel is een, beetje onduidelijk, ik, heb ja, op wat sites, gelezen dat, jouw, nu, twee, jaar android, hun grace en drie jaar beveiligingsupdates uitbrengen maar dat is niet. Officieel bevestigd. In hier valt niet voor zover ik kan vinden en je hebt ook nog niet antwoord gegeven op mijn vraag over het update, beleid hij draait nu in ieder geval nog op, android 11 en das jammer want dat, is gewoon een, vrij, oude, android, versie tegenwoordig en voor Een telefoon die nu net nieuwe uitgekomen is, is dat natuurlijk niet heel, sterk dan de cameras, achter op, je toestel zit een, hele, grote, 100 8 megapixel hoofd camera en dat is niet. Alleen in het ontwerp van het, toestel een, groot ding maar die sensor. Zelf is ook behoorlijk groot dan steek, je nog wat extra uit dan de andere sensoren hij maakt mooie fotos ze zijn detail rijk de kleuren zijn niet verkeerd maar het is ook duidelijk wel, een budget camera, je merkt dat, bijvoorbeeld, als het wat, donkerder, wordt, er, zijn Fotos toch wat sneller bewogen dan bij echt goede telefooncameras ik moet, ook zeggen, dat, hij, wat, mooiere, fotos maakt dan de poco x 4.

Pro dat is misschien wel het grootste voordeel van deze redmi tegenover die poco ze hebben dezelfde camera hardware, maar deze die doet, het kwaad, kleurweergave, maar ook qua scherpte lijkt het wat, beter zal allemaal in de beeldverwerking zitten maar het is wel een, merkbaar verschil in de Fotos die ik bij de troep van beide toestellen naast elkaar gemaakte verder is er nog een, 8 megapixel grote camera die is kwalitatief behoorlijk slecht, hij, heeft, ook, een, 2, megapixel macro camera, nou ja, ik, helemaal, vrij, weinig, aan, selfie. Camera is een. 16 megapixel camera en die, maakt wel behoorlijk mooie selfies deze en redmi nood 11pro 5g heeft een 5000 miliaan per uur batterij die met 67 wat, kan opladen tekent dat die, lekker, snel, vol zit dat is sowieso fijn en hij presteert ook, prima, je kan er makkelijk De dag mee doorkomen met mij gebruikt kom ik er net of net niet 2 dagen mee door. Dat is ongeveer gemiddeld en ik gecombineerd met, dat, die, lekker, snel vol zit is dat. Gewoon een, goede scoren de redmi nood 11pro 5g is de nieuwste telg in een. Lange lijn met populaire smartphones en mijn verwachtingen voor het toestel waar dan ook hooggespannen en ik moet zeggen dat die niet, helemaal waargemaakt zijn het is nog steeds een, goede, telefoon maar de prijs is ook behoorlijk omhoog gegaan hij kost nu zon 350 euro en ja die Prijsstijging is die niet helemaal, waard, daar, komt, nog, eens bij dat die 70 euro duurder is dan de poco.

Ik 4 pro die op een, iets ander onderwerp en iets helderder scherm en een, iets minder goede camera prestatie eigenlijk gelijk is aan. Dit toestel dus ja, wat dat, betreft, prijs, charlie zichzelf een, klein, beetje uit de markt door, ook die poco, aan te bieden en als de doelgroep van de twee toestellen wat anders maar ja, je kan ze gewoon allebei, prima krijgen in nederland dus wat, mij betreft, is Die keuze op dit moment in ieder, geval makkelijk gemaakt, even los van die. Poco is het. Een budgetsmartphone die vooral, uitblinkt door, zijn de schermen zijn prima camera en ook zon goede batterij met snellaadfunctie ontwerp is bijzonder maar wel, wat, aan een, lompe kant, hij heeft, ook niet de nieuwste. Software dat is jammer en ik vind het ook jammer dat hij niet echt uitblinkt is een prestaties en de markt, rond de 350, euro zit gewoon vol met hele goede keuzes zoals bijvoorbeeld de oneplus, noord 2 de samsung galaxy a 53 en ook zou miss eigen 11t Dat zijn wat mij betreft iets betere keuzes en als, je dan toch voor een, toestel, als deze wil gaan dan kun, je beter wat geld besparen en voor de poco x, 4, pro gaan dus op zichzelf is de redmi. Nood 11 go 5g zeker geen verkeerde telefoon maar in de drukke markt, om hem, heen komt ie niet helemaal goed tot zijn recht in ieder geval niet voor zijn, huidige, prijs, ik ben smartphone, dominique bedankt voor, het, kijken van deze, video mocht.

https://www.youtube.com/watch?v=R11Z5WBMPzY