We straks bij straks gouden specificaties doen nu, ga ik jullie een, beetje legging teruggeeft wanten er in persoon hele in te voeren en mijn vogezen was hij er altijd de something e63 tassen echt een, gsm, om te, werken een, beetje, alleen, tosti, zeg, maar, om te, werken Maar het was een, soort van dingen meer van jeugdige meer tegelijkertijd in toen ik zat zing die 180 te kopen en dan is goud draait in begin nou. Als, een, zeer, goed, toestel, hij komt er 2018 is is natuurlijk al een niet meer te koop en dat. Zou ik ook, zeker, aanraden, maar ja, dan, is nu overstap op, een a52 is een, 5g dat is uit de volledige naam die ze en smartphone met 5g. Dat is natuurlijk handig en nou ja. We gaan eens een, grote, concreet maken van de jezus na de a32. Is van mijn budget mantel want deze was tweehonderd en tien denk ik naar een gsm in de minder gotham is niet. Niets kroner is materie. Nog altijd niet gelijk de high en smouch fonds niet om in de duizenden euros of club deze gsm kon, natuurlijk ook in een. Doosje lied is het, doosje die, ze dit is de doos van de something a 32 is het, is een redelijk mooi, doosje, gaat zo, als ik het ook bedreigd mycelia van boven hier zit altijd tegenwoordig bij, something gesigneerde. Boek is eigenlijk in en eerst ook het symbooltje natuurlijk waar lach je is in kaart mee kunt ja, erin steken en dus dat t en show eruit halen in om de simkaart erin en wanneer van bo ziet er ook nog de boekjes uit de handleiding en dergelijke.

En dan hier heb, je dus – yes, he mezelf normaal gezien bovenaan maar die is niet hier bij de hand en als, staan natuurlijk ook nog, altijd een, oplaadkabel, medici tegenwoordig, niet meer bij alle gegevens omdat, cia tegenwoordig, meer aan een tag, klimaat zul, je denken en minder Ja, kabels zullen, maken, om, waar, iedereen, er testen, we alleen heeft me met deze case is wel gewoon de witte kabel heel, handig het is een. Usb c kabel chen zoals, tegenwoordig ook van europa is van de europese unie moeten in 2014, niveaus mij, alle elektronica apparaten mee, usb c zijn dus dat is een, vesting met, gezicht van apple land, hebben, natuurlijk, een, eigen aansluitingen en heel, groot deel van in inkomsten. Komen is ook van die, kabels naja in dit geval dus niet want hij een, usb c gaat de markt overnemen en nu dames en heren gaan. We eventjes dieper in op het toestel zelf, antara, kerk kijken naar de specificaties. Dus eigenlijk is deze giezeman onderdeel van en zie maar een, serie van drie, smartphones, eerst kwam de something. A 52 via je die komma vorig jaar uit in maart denk ik, mooi, weer dan is de something out in 50 en 5g komen een beetje later in verbannen. Uit chip, tekort hebben ze die gemaakt mannen, wel, mijn andere chip en dan nu, weer, mijn, andere, kip de something a 32 is die. Vijf maandjes geleden is uitgekomen in september. Ongeveer is aan. Vijf maanden ik had me net te laat ik, je zien in een, paar maanden in ieder een, val niet zoveel de processen waar ik net over sprak is een.

Snapdragon 778 j het is een, octa core processor dat, wil zeggen dat. We in dit jaar vier keer twee punt vier jaar, hertz, hebben, dus, dat, wilt, eigenlijk, zeggen, gewoon, moest elk proces zo. Is we stellen dat? Je apparaat is deze ja. Dat heeft daar is allemaal mee te maken, zeer goede processor in dat apparaat in je van mij dus daar ben ik, zeer tevreden inmiddels zo goed zij, zich, maar, weer, uitgegeven, om te processor en trouwens, als willen. We uitgegeven om de processor moet, je natuurlijk ook op iets besparen en daar is toch wel in dit geval een beetje at design het is plastiek na je af wil het gedane bod, a ja zoals plastiek is niemand. Eigenlijk zeker voor, deze doelgroep de middenklasse want is een. Middenklas, telefoon, gaan echt niet veel mensen letten op hoe dat die, telefoon eruit ziet dus in dit geval maakt, het niet, zoveel uit, resolutie van het display is om. Het scherm is full hd politici net iets gescheurd, als full hd het is een. Super amoled, scherm maar is eigenlijk. Allemaal het is de gewoon de naam was something a naar schermen geeft een, dit gewoon het begin super amoled, scherm zich af, het contrast in beter is de kleuren. Iets beter zijn en het is ook een 120 het scherm, ze, botsen groot scherm zeg maar ik from vloeitjes zoals die door, instagram scrollt, gaan, er, zeker, geen, schokken, leiding, een, beetje, ga als lekker, bloeiend, gaan dan voor de camera; gaan, we eventjes een, paar, fotos, erbij, Pakken want ik ga nu eventjes en verder praten wonen zo dus dit is handige jullie zien hier eerst de 64, megapixel echt een, punt 8 dat is de hoofd.

Camera het is een, camera die, tien, keer, digitaal, kan zoomen, als, je al te veel de kwaliteit gaat dan uiteindelijk niet zo hoog mensen en als, je tien keer goed induwen maar het is toch wel, wat, erop, zit dan gaan, we door naar de ultieme uit. Camera is een, 12, megapixel, f2 pin 2 dat is een, ultra white geer, white maar is een. Ultra white dus het is wel echt een, redelijk groot dat is zon echt zon, een, grote, hoe, blij, ik kan zien. Dat is altijd een, leuk, voor, bepaalde, effecten te creren bijvoorbeeld, als ze grote gebouwen, op camera wilt, zetten dan gaan, we door naar de macro. Kamer was zoals. Je van heel, dichtbij fotos wilt trekken en dat is een. Vijf, megapixel, f2 punt vier net zoals de diepte sensoren die werken zeg, maar samen, om te, zien hoeveel, tot je even wat object. Bands in zijn kan die met, die informatie, zich, maar, juist schepselen. Dat is niet: echt nooit, liep de sensor, het ziet er natuurlijk, wel, fancy, uit mag, je er een extra lunchen bij het maar echt zoveel gaat dan volgens mij niet uitmaken dan hebben. We aan de voorkant nog een. Selfie camera is een, 32, megapixel, f2 punt, 2. Dat is ook een, lekker, kamertje, gewoon, versnelt, je te van die saaie gaan echt een goede camera is het niet. Maar echt meer, als genoeg verdient budget dus, ik ben blij dat die ook, sunrise, dan kunnen wij, er, natuurlijk, ook videos, maken niet alleen fotos en wat kunnen wij doen in 4k, in en 30 frames per seconde het kon ik in full hd in 30 frames.

Dan kan je de super stabiel moniz, gebruiken voor, had hij 60 frames en ik kan ook voor hd 240 vreemd in een, aparte modes, doen name de super slow motion. Mooi is dan ga, je wel een, beetje, kwaliteit, moeten, missen maar, je kan natuurlijk ook lekker veel slomotion en film is dat, is ook. Altijd leuk is ook altijd leuk, om, erbij te hebben en het is natuurlijk ook, een, leuk effect dan voor het geheugen. En we hebben vier gigabyte, aan ram wat kan. Je uitbreiden met virtueel er anders en lasten. We 2 gigabyte van jouw opslag sigma nemen en dat was er ander gebruiken dus ik heb dat, ook een, aan, je kan de hier naast mij zien hoe, je dat, moet doen dus ik heb ook van 4, gigabyte 6 gm uitgemaakt, nu vraagt, je waarschijnlijk af weiss Ja ik het verschil tussen 4 en 6. U, gsm, mocht er sneller van en 2 gigabyte is niet. Veel dus doe het gewoon mocht; u hier, zijn automatisch sneller dan de opslag heb, je 128 maar dan was hij ook nog, alle, apps van something bij land, verder, tegenwoordig, wel een, hoop ik, heb, zoveel, mogelijk verwijderd, something minder samsung global alles, recht 30 apps of zo Die installeer te lopen, hete, dag en nooit gebruik alsjeblieft jullie niet ieder ander zet, je echt al veel te dure dus, als, je niet naar afstuurt komt ongeveer op, een 100 gigabite dat, je echt vindt gebruiken voor ex fotos videos en al die; anderen zullen, we hebben Voor op te laden usb c twee punt nul portas, zeker tof want binnenkort moeten alle europese apparaten en usb c kabel heb, je letterlijk, inverse richtingen apple omdat, hij, altijd, hun lightning kabels verkochte verspeeld olieprijzen, dus, daar, gaat een, grote van en inkomsten niet weg van de Ganzen usb c ook moeten gebruiken te zelfs de europese unie gaan over kopen maar dat, zou ik echt heel, strafing problemen niet helemaal heren en vier minder muziek daling is zo leuk ik heb geen zich snel de naam van jullie waren er te koop is ons ook Wel voldoende vanavond, weer, mee, weg vieringen het is niet.

Heel, groot, maar, eens dat die, ze onthulde daarvan en die had geen audio jack en ik gebruik graag een koptelefoon en draad omdat dat gewoon veel handiger is alleen. Draadloos is natuurlijk ook handig, maar, ik heb mijn butsel van something is waarom werken op, daarvoor ook nog kopen daar heb ik natuurlijk niks aan is duidelijk en lente een koptelefoon de draad, je graag gebruik daarnaast heb, je nog wifi 5 en bluetooth 5 is dat, is Natuurlijk ook super nights at je die hebt nieuwe, versies, hij, het ook nog nfc dat is voor bestanden over te zetten dan moet, je twee wezens tegen de achterkant liggen en dan kan, je zo bestanden en eentje betalingen doen en natuurlijk heb, je ook 4g en als Je een 4g abonnementen de pvv op deze smartphone maar, als, je een 5g abonnement hebt, kan je ook vijfje op deze smartphone gebruiken, er, zit, een vijand en een, anders zou de naam shirt niet zijn van zien, als hij weg is 5 g van mekka ze als Ze van je een, vijfje is maar ja in dit. Geval is het, is wil en we hebben daarnaast ook nog een 4500 milliampere uur batterij Muziek dat is een. Goede batterij zeker en vast maar ik had liever een 5000 miliampre batterij gezien ik dan zeker een was de dag doorkomen naar 5000 net een, stapje hoger en dan kan, je toch net iets langer mee, als, je hele, dag op, je gsm youtube, kijkt dan, ga, je Tegen ten onder dag of misschien de om me voel er, toch wel op zitten met je batterij wat betekend dat eigenlijk zon 4.

500 miljoen per uur batterij in de praktijk, als, je internet gewoon gaat gebruiken zal, je maximum 16 uur kan dingen doen met je batterij, als Een video schat als speciaal is youtube: netvlies diner prix, schijnt, 20 uur kunnen doen met je batterij, als, je audio gaat afspelen spotify aanzet enkele het gsm uit zit kan je honderd vier en twintig uren doen met je smartphone en als, je gewone gaat bellen pijler 32. Uur mee doen is ik, kan 32 uur bellen, aan een, stuk de mensen die graag willen de smartphone is voor. Jou is de conclusie van deze. Video is een, something a 2 werd een, goede smartphone in ding dat ik dat er over hebt laten blijken of wat niet zo is ofwel maar in dit geval is het natuurlijk wel echt een, hele goeie smartphone en zijn allemaal dingen lekker, mee, heb, gezegd, zo, heb, Je een vingerafdruk de gsm is waterdicht. Hij is getest op een, half uur een meter diep in zoet water met niet al te, hoge druk zoals gewoonlijk in bad zal, laten vallen, zal, hij, normaal, gezien, hoe giftig, moeten, werken, tenzij er iets mis is en als je echt elke, dag weer water doet. Dat is natuurlijk sowieso niet hoeven ons, mijn, zoon lokaal, easy waterdicht, marea dan zit de video de batterij hij kon niet kunt beter die 100 20 hertz scherm ben ik, blij mee de processor ben ik, blij mee gigabyte, aan ram ben ik, blij mee, opslag ben ik, Blij mee software ben ik, blij mee cameras, ben ik, blij mee, dus het is echt een, hele goede smartphone is overweging om een, nieuwe, smartphone te kopen zou ik deze pakken of de aan dingen en 50.

Als je eventueel die audio jack niet moeten missen deze eerste, ras ook, een betere poses zich als de aan 53 dus als jij, je uitdeelt en zo is dit misschien wel een, betere, optie, emotie, op de audio jack nog hebt maar dan zit de video bedankt om Te kijken tot het einde en dan zit, je hopelijk bij de volgende en naar outdoor naar de mooie, intro ik vind echt een, mooi intro, we gaan ermee door, Muziek, wacht, zei, ik, nu, intro of zeg niet, auto op het is een.

https://www.youtube.com/watch?v=5eibRbwa2OY