Kant is de achterkant, mooi soort, parelmoerachtig mat, blauw, een, glazen achterkant die weinig vingerafdruk en laat zien en daarmee prettig is hij, is een. Beetje afgerond waardoor die, ook goed in de hand. Houdt dat is positief, nou wat ook positief is, is dat hij best goede stereo speakers, heeft hij heeft ondersteuning voor de motorola, smart stylus dat is een. Soort van esp en maar dan van motorola die kan niet in het toestel maar, je kan hem de wel, los bij kopen en dan kun, je hem gebruiken om aantekeningen te maken bijvoorbeeld beste handig maar, zijn, ook, negatieve, kanten, aan, het ontwerp van dit, toestel zo is Die niet volledig ip68 waterdicht hij is wel spatwaterbestendig maar de meeste telefoons in deze klasse zijn volledig waterdicht dat is een. Ding ander ding is bijvoorbeeld. Dat het frame van de toestel van plastic is en niet van aluminium waardoor die gewoon wat, minder luxe overkomt en ook de schermranden aan de voorkant zijn aan de grote kant en ook dat doet een, beetje af aan de luxe, ervaring van dit, toestel dus ja, hoewel Die zeker positieve, kanten, heeft safety, een, beetje de uitstraling van een, wat duurdere, middenklasse smartphone in plaats van een high end smartphone dat is gewoon, jammer het, scherm van deze motorola age 30. Pro is een 67 inch, full hd, plus oled scherm het ziet er mooi uit hij heeft een, verversing snelheid van 144, ets naar mensen, het super vloeiend dat is natuurlijk, ook positief de kleurweergave is goed.

De helderheid is prima ook in de volle zon kun, je hem. Prima gebruiken dus wat dat betreft is het allemaal top dus een minpuntje en dat is dat de automatische helderheid niet helemaal lekker werkt en dan vooral de automatische zonlicht modus in de zon, heeft een, soort, zondag modus waardoor, je makkelijker kan lezen in direct zonlicht dat is Heel erg handig maar hij, switcht heel, vaak tussen die zonlicht bodem en de gewone modus ook, als ik, gewoon redelijk statisch in de zon zit te lezen, er mee en dat is irritant, want daardoor ja, verandert de kleur van scherp steeds is het scherm soms beter leesbaar En minder goed leesbaar en dat gewoon jammer de prestaties van dit, toestel zijn in een, moord op, heeft, een, snapdragon 821 wang chipset, als de nieuwste qualcomm chip en a12 gigabyte werkgeheugen en dat zijn gewoon hele goede specificaties de softijs, goed geoptimaliseerd, heeft 5g ondersteuning het werkt Gewoon allemaal snel en vloeiend en zeker voor een telefoon van 700 euro is echt. Top is zelfs op dit moment de goedkoopste smartphone in nederland met zo snel breken nacht jamai chipset motorola staat bekend, om zijn, schone android implementatie in dat, geldt ook, voor, dit toestel myuu x en eigenlijk is het. Gewoon android zoals google, dat bedoeld, heeft maar dan met paar handige toevoegingen, nou n daarvan is bijvoorbeeld, schudden om, zaklamp aanzetten die mij al langer, volgen weten, dat een, favoriete functie van mij is en zo zijn er nog wat handige dingetjes ik ook leuk vind is dat.

Er ready for uitgebreid is ready. Voor zijn soort van desktop ervaring van je smartphone denk bijvoorbeeld tasje in een groot display plugt dat, je een, soort van computers, krijgt maar in dit toestel is het ook uitgebreid, naar een, draadloze variant en daarmee kun, je onder andere de telefoon makkelijk als webcam gebruiken bij. Je computer dat soort dingen heeft moralen goed, voor elkaar, wat, motorola, wat, minder, goed voor elkaar heeft is het update, beleid het toestel krijgt twee jaar en product reeds en drie jaar beveiligingsupdates zit nu op en hoe een 12 denk dat, je en druk 13 en 14. Krijgt hij stond op zich niet heel, verkeerd maar, als, je hem valt bedenkt dat, samsung, vier jaar, android, ook, reeds en feit jaar beveiligingsupdates doet dan zit daar toch beste, groot, gat, maar, wat, ik, ook, jammer vind want klein dingetje heb. Je is dat het toetsenbord en een, balkje eronder heeft dus als die type bent dan zit daar onder een, klein, balkje, als, op zich niet erg maar, als, je die indrukt dan gaat het toetsenbord weg en het is mijn best wel vaak gebeurd dat, ik, iets aan De tiende bent dan bijvoorbeeld spatie wilt drukken maar net iets te laag zit dat dan toetsenbordweg is dat, is hoe. Kleine irritatie geen drama maar, wel iets, wat, mij, opviel, achter, op, deze, telefoon, zitten, drie cameras en 50 megapixels hoofdcamera, een 5 megapixel grote camera en nog een diepte sensor en die. Diepte sensor ja die zou, moeten, zijn, om betere, portretten te maken elke high end smartphone kan goede portret te maken en deze die blinkt daar zeker niet in uit.

Dus eigenlijk is het gewoon een, beetje, voor, nepperij dat, er, op een, telefoon van 700 euro en diepte sensor, zit en ja molen had bij de ex 20 pro bijvoorbeeld naar een, periscoop seizoen camera geplaatst die is vele malen, nuttiger dan deze dus dat, vind, ik jammer, Los daarvan moet ik zeggen dat de camera is het wel prima toen die, grote camera die, relatief, goed, voor, een, grote camera en de hoofdcamera die jas kort ook. Prima het is zeker niet de beste hoofdcamera ooit fotos zijn soms iets te over verscherpt maar aan andere. Kant, zijn ze wel lekker scherp en detail rijk de kleuren zijn meestal mooi in het donker is de witbalans soms wel vult blauw maar, nou ja in het donker hebben, alle, telefoons, daar, natuurlijk, een, beetje, moeite, mee, heeft, een, nachtmodus, die wel, verder, detail, rijke fotos, kan Maken ook als donker is dat, is natuurlijk heel, erg, fijn, fotos, zijn, fiets snel bewogen misschien is vergelijkt, met, een, iphone 13 of een samsung galaxy s 22 het is niet. De beste camera die ik in de smartphone, gezien heb maar het is wel. Een camera die gewoon, ruim, goed genoeg is en waar de meeste mensen volledig tevreden over zullen zijn en niet heel, veel verschil zullen merken met zon galaxy s. 22 bijvoorbeeld camera is niet. Zijn sterkste, punt, maar, zeker, goed, genoeg, wel, een, nadeeltje van de camera is dat. Hij soms wat, sherlock, heeft, dus dan duurt het even voordat, je foto daadwerkelijk gemaakt is en als je natuurlijk en beweeg het moment.

Probeert vast te leggen kan dat betekenen dat, je net dat moment, gemist hebt het beleid, kwel laat functie van motorola is altijd een, beetje wisselend maar ik kan wel de dat deze in ieder geval helemaal meedoet met de high end markt, hij kan draadloos opladen. Dat is natuurlijk fijn en bovendien kan die heel, snel bedraad oplader met 68 bad iets snelste wat, je kan krijgen maakt is wel gewoon heel, erg snel en dat is fijn om de telefoon heeft een 48 100 millioen per uur batterij en die. Scoort goed kan er makkelijk, dag mee door, komen, als ik niet al te, intensief gebruik kom ik er net niet 2 dagen mee door. Nou dat is ongeveer gemiddeld van mijn gebruik en dat betekent dat de batterij prestaties van dit toestel time voldoende zijn en dat de laadfunctie heel goed is de motorola. Age 30. Pro is een, no nonsense. Hi een smartphone die vooral goed is voor, mensen die van het schone android ervaring houden en niet speel om al te, veel luxe geven het toestel is super snel. Dat is zeker een, voordeel de schone android software met wat. Handige toevoegingen is ook een, voordeel extra zaken zoals de ondersteuning van die smart stylus en ready for vind ik ook zeker leuk en verder is het vooral gewoon, een, solide, balans blaadje de batterij is niet. Uitstekend maar, wel, goed genoeg hij kan draadloos laden, denk, voor, f. Prima cameras, dus dat, is allemaal erg, goed een, andere kant, moet ik, ook, zeggen, dat, dit, toestel, voor een, telefoon van 700, euro ook wel wat luxe mist, dat merk, je bijvoorbeeld in het ontwerp dat met zijn plastic frame en zijn grote schermranden niet veel nieuws over Komt maar ook in dingetjes die gaan net niet helemaal zo vloeiend geregeld zijn, als, je zou hopen q, denken bijvoorbeeld aan de automatische helderheid en zonlicht modus die, niet helemaal goed afgesteld staan de shuttle, lijk van de camera, zijn allemaal dingen die ik in een, meer plas Telefoon verwacht maar in een, high een, smartphone eigenlijk niet en ja.

Voor 700 euro is dit natuurlijk, wel, echt, een high end smartphone betekent niet dat de motorola age 30. Pro verkeerd is of dat hij zijn 700 euro niet waard is want. Dat is die: denk, ik, wel, zeker, als, je gewoon een, hele snelle smartphone en wil met het schone, android, ervaring voor niet al te, veel geld maar, het betekend ook dat het niet de beste allround high end smartphone is die de meest gepolijste ervaring biedt voor iedereen. En dat, dit daarmee en instant aanrader is het, is een.

https://www.youtube.com/watch?v=tXdxI0uoy8Y