Euro dit is de apple. Iphone is een 2022 de iphone essay 2020 was populair en wat mij betreft steen goed en apple probeert, dat kunstje, twee jaar, later met deze iphone essay 2022 over te doen pakt wat, mij betreft minder goed uit in deze review leg, ik, je uit waarom maar niet Voordat ik eerst, even mijn, dank geuit hebt aan, your mac store, waar ik dit, toestel van heb, kunnen lenen voor een review en van de bottlenecks van dit toestel wat mij betreft is het ontwerp nou kun, je ook op een, hele andere, manier, naar, kijken, maar, eerst, Maar even mijn perspectief mijn perspectief is dat. Het toch, echt wel, erg verouderd is en echt niet meer kan de telefoon heeft precies dezelfde wijze als de iphone 8 en ook als de iphone essay 2020 dan bij de huizing van die. Iphone 8 die was al gebaseerd op de wijzingen van de iphone 6 en die komt uit 2015 dus dat betekent dat dit toestel eigenlijk en 7 jaar oud werp heeft hij is dat. Op zich niet zo erg, maar, je merkt het wel echt een, aantal dingen en het grootste volgende punt wat, mij betreft zijn de hele groot scherm handen zitten vingerafdrukscanner de bekende trucks, uit die sensor, onder, het scherm dat is op, zich, fijn, maar ja, daar, zit, een, Hele grote rand omheen aan de bovenkant, zit een, hele, grote, rand, waar, helemaal niks in gebeurd en dat zorgt voor dat, dit, toestel ja, weliswaar nog, steeds klein is voor een, moderne, smartphone, heeft, een 47 inch, scherm, maar ja, wel heel, groot is voor, hoe klein het Scherm is als.

Je bijvoorbeeld vergelijkt met een, iphone 12 of 13 mini die hebben net 5 maar vier in scherm, maar zijn, significant kleiner dan dit toestel niet helemaal eerlijk want het scherm, dat is wat. Langer gerekt en daardoor is het verschil tussen 54 inch en 47 inch minder groot dan, je zou verwachten maar het is nog steeds een, grote scherm in een, kleinere behuizing en dit toestel voelt echt heel, organisch, aan, wat, dat, betreft, als de negatieve kant de positieve. Kant is dat, het toestel, wel heel handzaam is en nog steeds luxe ontworpen danks een, relatief lage, prijs, heeft, een, glazen voor en achterkant een, aluminium, rand hij is ip67 waterdicht hij is heel. Erg dun hij is heel. Erg licht en hij is niet. Te groot waardoor, je ook makkelijk met n hand. Te gebruiken is en dat zijn natuurlijk allemaal dingen die ook wel belangrijk zijn van bepaalde groep gebruikers dus, je kan echt zien, als luxe compact en handzaam en wat dat, betreft heel, prettig ontworpen of als zwaar over datum en dat. Laatste is toch wel een, beetje, mijn, zienswijze dan het scherm en dat is wat. Mij betreft ontegenzeggelijk de bottleneck van dit toestel dat is echt niet meer bij de tijd dat geldt natuurlijk ook voor het ontwerp waarbij het ontwerp kunnen, opzeggen van maar ja, weet, je hij is wel luxe en compact en dat fijn of het scherm kunt natuurlijk ook zeggen Dat is niet te groot en dat fijn maar dat is enige positieve wat, je erover, kan zeggen wat mij betreft is een me retina lcd scherm de resolutie is ongeveer 720p en nou dat is echt.

Al wel, een, beetje verouderd want daar nog bij komt is dat. Het een lcd scherm is en daarmee de kleurweergave echt minder mooi is dan de oled. Schermen die toch echt wel standaard zijn inmiddels in deze prijsklasse het scherm, heeft, ook een verversingssnelheid van 60 hertz en daarmee is het niet. Zo vloeiend als de meest andere telefoons in deze prijsklasse en dat zijn toch echt wel dingen die mij een, beetje, negatief opvallen bij het gebruik van dit toestel iets, anders dat mij negatief, opviel maar, dat, ze, wel, meer, een, kwestie van perspectief is dat de beeldverhouding erg Verouderd is zijn 16 mei 9 scherm maar die vind, je eigenlijk niet meer in smartphones, tegenwoordig dat, heeft, een, aantal, gevolgen, nou eentje daarvan is bijvoorbeeld dat het, gewoon, minder goed geoptimaliseerd is voor multitasken of voor scrollen een. Ander ding is dat. Ook veel video content, zeker op youtube steeds meer, naar 18 mei 9 of iets in die, richting gaat want dat, was gewoon beter, bij, moderne, smartphones, als, je bijvoorbeeld een, video van markt brownie en engelse tech, youtuber, waar, ik, groot fan van ben kijk die is overgestapt Op 18 mei 9 en daar zie zeker niet de enige in en scherm is al niet. Zo groot daar komt dan nog eens bij dat omdat de scherm eigenlijk te breed is voor een, hedendaags standaarden de oorlog is zwarte balken boven en onder komen en dan blijft er echt heel, erg, weinig kijk ruimte over dus wat dat betreft is hij ook een, beetje Ingehaald door de tijd en dat vind ik jammer de prestaties van dit toestel die zijn wel top hij heeft dezelfde apple a15 bij, yannick chip, als grote, iphone 13 serie en dat is gewoon een van de snelste chips in een, smartphone op dit moment het werkgeheugen draagt 4 gigabyte dat is niet, ruim maar, omdat, aos, goed geoptimaliseerd is is dat.

Ruim voldoende, hij ondersteunt ook 5g dat zijn, stap voorwaarts tegenover de vorige, iphone essay dus wat dat betreft is die helemaal up to date en goed opslagruimte weet iets minder positief over hij heeft. In de basis, versie 64 gigabyte en dat is toch wel wat, krap tegenwoordig, je kan ook voor zon 50 euro meer de 128 gigabyte versie kopen dat lijkt een ander betere keuze, en 256 gigabyte is ook nog beschikbaar en dus de prestaties zijn heel, erg, goed moet Wel zeggen dat, ik, geen, twijfel, dat nou de beste treden of was want de meeste zaken waarvoor, dat, scherm, echt relevant is die. Ga je waarschijnlijk toch niet op dit toestel doen zware games, spelen video bewerken, hele verhaal, applicaties, draaien, als, je dat, soort toepassingen belangrijk vindt dan kom, je waarschijnlijk niet bij deze, iphone essay, uit, vanwege zijn kleine, scherm van weg, zich verouderde schermverhouding, dat, soort, dingen, dus ja, Misschien als beter om wat, minder geld in die, chipset te stoppen en wat meer geld in bijvoorbeeld een, wat, meer uptodate het ontwerp over de software van deze iphone seo 2022 kan ik kort zijn dat aos de nieuwste versie natuurlijk zelfs heb al dat, altijd, doet, werkt, Gewoon fijn zoals van iphone gewend ben de zijn, geen specifieke dingen voor dit toestel zou het super lang, ondersteund zoals elke, iphone dus, je zit zeker de komende vier, a vijf jaar goed met dit toestel dat is gewoon heel, erg netjes en dat doet apple altijd goed.

En zo ook bij die toestel van de camera. Dat is een, nieuw, punt, waar, je wel een, beest leeftijd van dit toestel begint te zien het is een, camera op de achterkant, een, 12 megapixel camera dezelfde camera als in de iphone essay 2020 en de iphone 8 op zich is dat. Helemaal geen verkeerde camera bovendien, heeft apple de beeldverwerking, wat verbeterd, waardoor de resultaten die die, neerzet, nog, beter zijn op dit moment en dat betekent dat, je behoorlijk mooie fotos met dit toestel, kan maken en je gewoon ja, eigenlijk altijd er, zeker van kan, zijn dat, je Foto best wel mooi bord en dat, is zeker niet. Standaard van telefoon van 500 euro dus wat dat, betreft kort hij erg goed en andere kant, merk, je ook wel de leeftijd van die camera en hij is gewoon wat, minder detail dan de meeste cameras in deze, klasse wat me ook opvalt is dat apple. Het. Contrast van fotos wel erg, verhoogd waardoor donkere stukken in een, foto al snel, een, zwarte, vlak, worden dat is jammer, als, je niet ver op fotos in zoomlens, op een klein, scherm, bekijkt dan ziet, het er, mooi, uit, omdat contrast, lekker hoog is en de fotos de Arm een, lekker levendig, overkomen, maar, als, je iets meer met, die fotos, wil, gaan doen dan is dat. Toch een, pintje weer tegenaan loopt prestaties in donker zijn niet echt slecht maar zeker ook niet echt goed van telefoon in deze klasse dus ook dat is wel een.

Puntje waar die wat, zijn leeftijd begint te tonen en de andere; kant, natuurlijk dat, hij, maar een, camera heeft en daarmee heb, je geen fotocamera tot je beschikking geen zoenen camera tot je beschikking allemaal van dat, soort dingen en zeker zon, grote camera vind, ik, persoonlijk heel. Erg fijn en is ook eigenlijk in alle smartphones de standaard, niet alleen smartphones in deze, prijsklasse, maar, zelfs, smartphones van 200, euro hebben dat dus ook dat, vind, ik, wel, jammer, veel, versie van het. Toestel is goed en als, je dus een, echt als point and shootcamera wil gebruiken dan is het een van de beste cameras in zijn klasse maar, als, je er wat uitgebreidere dingen mee wilt doen dan begint die toch, wel, op, leeftijd te raken de batterij, capaciteit van Dit toestel is 2018 milliampere uur dat is meer dan de iphone. Essay 2020 en dat is ook n van de grote verbeteringen van dit toestel de capaciteit is erg. Laag maar komt de eigenlijk, prima de dag mee door, sterker nog ik kom er krap, twee dagen mee door met mijn gebruik en ik denk dat dat, er, deels mee te maken heeft dat omdat, het scherm zo klein is ik het toestel, ook, gewoon, minder, gebruik ik Merk echt dat, topt ja, dat eerder, denk van een, ja, laat, maar, zitten, omdat, het, zon klein schermpje is maar ja. Hoe dan ook is de batterij van het, toestel gewoon prima en dat fijn zich voor zon klein toestel ziet de beste batterijen ooit natuurlijk maar gezien het formaat is het wel een, prima scoren hij kan niet heel.

Erg snel opladen maximaal met 20 wat hij kan wel draadloos opladen en ook. Dat is een, voordeel van dit toestel uiteindelijk kun, je op twee manieren kijken naar, deze apple, iphone, sc 2022 namelijk, als hopeloos, verouderd, toestel, wat een, beetje nog kopen truc is van apple, om, meer, geld te verdienen of als briljante iphone voor mensen die wel een, toestel Willen waar ze lang, mee kunnen doen maar niet zoveel geven, om moderne en luxe snufjes dat was precies mijn conclusie ook van de iphone essay 2020 en was twee jaar geleden en toen was ik eigenlijk voor de laatste gegaan het is in de basis nog steeds een. Hele goede smartphone met bijvoorbeeld een, prima camera hele snelle prestaties hele fijne software dat is natuurlijk heel, belangrijk maar, je moet ook zeggen de tijd heeft niet stilgestaan de smartphonemarkt ontwikkelt zich weliswaar niet meer zo snel, als vroeger maar in twee, jaar gebeurt, het, toch, het een En ander en ook moet ik zeggen de op dit toestel eigenlijk precies hetzelfde voelt als die iphone essay 2020 hij heeft wel een upgrade gekregen heeft geen ondersteuning is een. Belangrijke sneller chipsets natuurlijk fijn camera algoritmes, zijn niet verbeterd en de telefoon, heeft een, betere batterij gekregen dat is wel een, belangrijke, verder, wordt, zo fel en natuurlijk wat langer ondersteund omdat de telefoon. Nieuwer is hij heeft iets meer werkgeheugen dus er zijn wel, wat kleine verschilletjes maar de drie grote verschillen zijn toch de chipset de batterij en die 5g ondersteuning nou de laatste twee zijn zeker belangrijk de eerste, heb, je denk ik in deze, fun fact: er niet, eens Zo heel, erg, veel, aan ja en daarmee moet, ik, zeggen, dat ja, wat mij, betreft, dit, toestel, gewoon ingehaald is door de rest van de markt, je kan voor het zelfde geld bijvoorbeeld een, xiaomi 11 2 pro kopen dus veel moderner, je kan voor net iets meer Geld en samsung galaxy s, 21 validation, kopen, die, ook, alle basics, heel, goed, op, orde, heeft, maar, wel, een, stukje moderne is en als je graag een, iphone wil dan kun, je ook iets meer geld uitgeven voor een, iphone 12 mini heeft een, wat, slechtere batterij.

Dat is het enige nadeel, maar, los daarvan is die. Eigenlijk op alle vlakken beter en moderner dus ja, ik zie, niet zo heel, erg, veel, ruimte, voor, dit, toestel alleen, als, je echt voor zo min mogelijk geld en iphone wil die zo lang, mogelijk mee gaat en een goede batterij heeft dan is dit een, goede, keuze, Maar verder zou, je toch, zeggen ja apple had dit toestel gewoon op de iphone 11 gebaseerd in plaats van op de iphone, 8 dan was die. Bij de tijd geweest dat was een, uitstekende deal geweest maar nu loopt hij iets te ver achter ik ben smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=Q05i5xpNr2o