Oukitel WP20 ligter goedkoper en met meer stylvolle ontwerp as die. Ander robuuste fone sal vanaf 23 Mei 2022 beskikbaar wees vir voorafbestelling en beskikbaar in drie kleure groen oranje en grys. ten spyte van die, vlak van aggressie het die robuuste, foon, n aantreklike voorkoms met n tikkie styl. Oukitel is een van die, eerste groot Chinese telefoonhandelsmerke sowel. As n maatskappy wat spesialiseer in die, vervaardiging van OEM vir telekommunikasiebedrywe en die wreld se beste batterye en mobiele kragstasies en as jy vertroud is met, die Oukitel, handelsmerk, weet, jy dat, hulle, daarvan hou, om produkte te maak met, sommige van die, grootste batterystelsels., maar, laat, ons Eers meer oor WP20 weet. dit, erf 6300 milliamp ure battery. hierdie battery is in staat om, jou n paar dae te, neem sonder die konstante behoeftes, om te, herlaai. dit ondersteun ook omgekeerde laai wat beteken dat jy in die, geval van n kragonderbreking al die elektronika vanaf Jou foon kan laai. die battery bied 550 uur bystandtyd 55 uur beltyd 95 uur videovertoning en ongeveer 60 uur musiekspeeltyd. die WP20 weeg net 297 gram en blykbaar is dit taai soos spyker. dit kom met n ip68 en ip69k omgewingsgradering wat beskerming bied teen die binnedringing of Toelating van stof en ho temperatuur en hodrukwater. dit voldoen ook aan mil std 810h. effektief is die WP20 in staat om in die. Mees ekstreme en moeilikste omgewings te oorleef. met, hierdie, soliede, beskerming, kan verwag word: dat die, slimfoon langer hou as die.

Meeste fone. die toestel sal met twee kameralense agter 20 megapixel Samsung hoofkamera, en n fotosensitiewe hulpkamera en n enkele LED flits, kom. jy kan sien die uitleg van die, lense is sterk. Genspireer deur die uitleg van iphone wat na my mening fantasties lyk en by die. Voorpaneel bo die, skerm het, ons, n 5 megapixel selfie kamera. die WP20 het n 593 duim TFT HD skerm met 720 x 1440 piksels en 189 aspekverhouding en die helderheid van 440 nits. die skerm, het n taai laag koringgorillaglas. aan die binnekant, word WP20 aangedryf deur mediatek. Se mt6761 verwerker ook bekend as helio a22 wat n groot mededinger, is vir die snapdragon 450. die skyfiestel, het 4 kern verwerkers teen 2GHz saam met krag VR GE8300 grafiese verwerkingseenheid. die WP20 het vier gigagrepe ram en 32 gigagrepe interne berging wat uitbreibaar is tot 128 gigagrepe.. In die, antutu maatstaf kry die, Oukitel WP20 n telling van 88.812 punte wat vergelykbaar is met, die mededingers en sy voorganger die Oukitel WP18. daar is n, spasie vir dubbele nano sim kaart met 4G LTE netwerk op albei kaarte aan die, kant van die, foon uit die Boks die toestel loop, op, Google, Android 12 n meer dinamiese en persoonlike bedryfstelsel wat jou toelaat, om baie, beheer te h, oor die optimalisering en verpersoonliking van jou foon. WP20 erf uitstekende kenmerke veral in gebruikerskoppelvlakoptimalisering, privaatheidsbeheer sekuriteitsopdaterings en verbeterde werkverrigting. die. Oukitel WP20 is amptelik. Op 27 Mei 2022 op aliexpress bekendgestel vir, ongeveer 190 Amerikaanse dollar wat, ongeveer 155 Britse pond of 180 euro is.

jy kan egter die foon vooraf bestel, vanaf 23 Mei effektief net vir vier dae jy, sal dit, kan kry, teen, n sterk, afslagprys van 89.99 net by Aliexpress so ouens moenie dit mis nie ons het die skakels in die, videobeskrywing. oukei ouens as julle ons video geniet het gee ons asseblief n thumbs up en as julle nuut op die. Kanaal is moenie. Vergeet om daardie subscribe, knoppie te klik nie sodat julle nie sal mis wanneer die volgende video uitkom nie.

https://www.youtube.com/watch?v=FrLXQhjse1I