U het leuk vindt of een beetje saai vinden maar in ieder, geval vind, ik, hem, niet heel, netjes, uitzien, hij, heeft, een, mat, grijze achterkant in dit, geval hij is ook in het blauwe in ear val en wat plastic, achterkant hij, heeft, daar, een, camera hij, landt, Op dat weliswaar, vrij groot is maar niet. Heel, opvallend de rand is ook van plastic het ziet er allemaal gewoon netjes en strak uit hij veel leuke ontwerp viertjes heeft bijvoorbeeld die p53 spat waterbestendigheid hij heeft aan de bovenkant een infrarood poort maar mee was afstandsbediening voor. Je tv kan gebruiken hij, heeft, gewoon een audio jack dat is natuurlijk prettig hij heeft stereo speakers die, klinken, er, een, klein, beetje schel en niet zo ruimtelijk maar het is wel fijn dat, ze, opzetten, hij, heeft, een, vingerafdrukscanner, hier aan de zijkant in de power knop. En ook die, werkt gewoon goed en wat dat betreft is het. Ontwerp van dit toestel gewoon heel, netjes ik heb een, puntje, er op aan te merken en dat is dat. Er rond de de selfiecamera die zit in een klein gaatje in het midden bovenin het scherm, maar, daaromheen, zit een, metalen randje en dat reflecteerd licht dat, vic, gewoon net een, beetje storend stad is mijn eerste lijnen, minpuntje van het ontwerp van dit toestel verder is het. Gewoon echt prima het scherm van deze redmi nood 11 is duidelijk een van zijn sterke kanten zijn 64 inch full hd, plus amoled scherm met de verversingssnelheid van 90 hertz dat betekent dat hij lekker vloeiend is verder zorgt amoled, schermen ervoor dat de kleuren heel, levendig zijn, Het contrast, oneindig is en dat levert gewoon een heel, mooi allroundscherm op de helderheid is zeker niet oogsten die ik ooit gezien heb maar wel ruime voldoende resolutie is gewoon netjes en eigenlijk heb ik helemaal niks op dit scherm aan te merken is het zeker een van De mooiere schermen die je voor dit geld kunt krijgen johnny staat vaak bekend om de snelheid van zijn, smartphones, vaak zijn telefoons met krachtige chipsets het geld voor dit toestel niet helemaal, ten eerste op het werkvlak hij heeft geen 5g ondersteuning waar moet ik nog doen met 4G en ook de chipset het is een.

Snapdragon 600 80 chipset van qualcomm en dat is zeker niet de hele trage chip maar het is ook zeker niet een van de sneller, het chips die, voor, je het geld kan krijgen, het merk, je ook wel, als, je applicatie opstart soms hapert het net een, beetje Toestel loopt ook wel eens vast de prestaties zijn niet, je van het ze zijn wel ruim voldoende voor een prettig dagelijks gebruikt is in die, zin zal, je het niet heel, veel moeite, mee, hebben, maar, zeker, als, je toestel het lange, wil, gebruiken, zeggen, drie jaar of Meer dan is het wel fijn, als, je gewoon klein beetje ruimte heb om die, prestaties, om daarin, mee te groeien zegt maar, als software zwaarder wordt of als het toestaan beetje vol loopt bovendien zal het over drie jaar waarschijnlijk wel relevant zijn, om 5g te hebben op Dit moment is dat niet heel, erg, zo, maar op die twee vlakken, kan ie dus wel wat beter scoren deze smartphone draait de mimei softwareversie 13 over android 11 die software is nooit mijn favoriet, geweest, maar, versie 13 vind ik, erg netjes uitzien het is functioneel. Uitgebreid ja, het ontwerp is misschien nog steeds niet mijn favoriet maar ziet er in ieder geval zeker redelijk goed en clean uit nadeel is dat. Er redelijk wat bloatware op staat denkend ik tolk aliexpress dat voeding staan, we voor genstalleerd nee dat is zich geen drama. Maar het was net er geweest, als, je gewoon zelf die, applicatie had kunnen kiezen en de telefoon draait nog op android 11.

Dat is wel en ge nadeeltje android 12 is natuurlijk al best lang, uit android 13 is zelfs in bad te. Gaan riante hal uitgebracht in dit toestel doet het nog met android 11 hij krijgt 2 android greats waarschijnlijk en drie jaar beveiligingsupdates nou die, informatie, die heb, ik, niet officieel bevestigd weten te krijgen tot nergens officieel online te, vinden, maar ja, dat een, beetje, waar men, vanuit, Gaat dat is zeker niet, verkeerd, voor, een, budgetsmartphone, bij begint is wel met, wat verouderde software achter op deze, smartphone zitten vier cameras en dat, klinkt natuurlijk heel indrukwekkend in de praktijk is een. Camera de hoofdcamera echt zinvol een 50 megapixel hoofdcamera met weliswaar een, vrij kleine sensor. Maar maakt is ik geen verkeerde, fotos, daar kom ik zo, even wat uitgebreider op terug daarnaast zit, een 8 megapixel groot uw camera die is wel fijn dat, hij, erop, zit maar maakt fotos die zeker, als, het wel donker er wordt heel, veel, ruis hebben en ook Niet super scherp en dit bereik zijn daarnaast ligt nog, een 2 megapixel macro camera dans op zich hij nog, om mee te spelen, maar, kwalitatief jou tot echt niet over en er is nog een 2 megapixel diepte sensor en die. Mag, je helemaal vergeten want daar heb, je gewoon niet veel aan die hoofd camera dat is natuurlijk de belangrijkste en die. Maakt wat mij betreft voor een, beetje smartphone best prima fotos ja, het zijn niet de meest detailfotos maar hij kan zeker bij goed licht maar ook bij minder, licht fotos maken die er gewoon prima uitzien die qua kleuren niet verkeerd zijn en die, redelijk detail, rijk zijn, Je merkt wel als dat, donker wordt dat, fotos, vrij, snel, bewogen, zijn, dus, dan moet, je soms, even een, paar, keer, proberen ja, als het een actiefoto is dan is je moment: natuurlijk voorbij maar in de meeste, gevallen, als, je een, paar fotos maakt dan zit er Vaak wel een, goede bij en maakt die eigenlijk ook, bij, minder licht maar, mij, betreft, voor, een, budgetsmartphone, relatief, goede, fotos zelf camera is in 13 megapixel selfie camera die, valt, maar, ook, positief op qua kwaliteit de film functie die is niet.

Supergoed videos zijn niet heel, erg stabiel, maakt, full hd videos, ze zijn, voldoende, maar thats, it zeker een van de sterke, punt van dit toestel is een batterij zijn 5000 miliaan per uur batterij dus natuurlijk relatief link en daar komt hij ook, gewoon heel, makkelijk, dag mee Door en als je niet al te, intensief gebruikt condoom twee dagen mee door, dat is fijn aan de andere kant de oplaadfunctie die is ook erg, goed, hij, kan nu niet draadloos opladen maar dat kan geen enkele telefoon in deze klasse maar, ik, kan wel, behoorlijk, snel, Bedraad laden met 33 watt en daarmee zit die gewoon relatief snel weer vol en dat is natuurlijk ook fijn en daarmee doet niet echt beter heeft dan de meeste budgetsmartphone de excel hier redmi nood 11 is een. Uitstekende budget smartphone die oeroud heel, goed scoort en eigenlijk op bijna alle vlakken gemiddeld of duidelijk daarboven scoort uitblinkers zijn zeker de goede batterij en ook het hele mooie schee om het ontwerp en ik best over te spreken dat is niet. Alleen netjes, maar, ook vrij uitgebreid. En dat maakt deze telefoon gewoon een, hele, prettige telefoon, om te, gebruiken, hij, heeft, natuurlijk, ook wel, wat nadeeltjes eentje daarvan is dat de android software op dit moment een beetje verouderd is na. Dat is niet. Heel erg voor om budgettoestel 2 grotere nadelen vind ik dat hij, niet veel toekomst bestendig is omdat de chipset niet zo snel is en die. Geen 5 geen ondersteuning heeft, als, je een, telefoon wil kopen die er twee, drie jaar aan die twee, jaar, drie, jaar, mee moet dan is er niks aan de hand.

Maar als, je wat langer met, dit toestel, wil doen dan is dat. Wel iets om te overwegen om los daarvan is het, is echt gewoon een, hele fijne smartphone met een heel, mooi scherm en zou kom, je zeker aanraden wil, je nou wel een, toekomst bestendig, het toestel dan is bijvoorbeeld de samsung galaxy, a 22 5g een goede optie. In deze klasse en wil, je een alternatief dat niet perse meer toekomst bestendig is maar ook zeker de moeite waard dan kun, je ook eens kijken naar de real nu acht of naar de motorola g 60s, ik ben smart voorman, dominique bedankt veel, kijken van deze, video Mocht, je nog vragen hebben over deze show meer vet minotel vde kunt.

https://www.youtube.com/watch?v=gHh1bWM3dRs