Behandeld en de eerste smartphone die ik wil bespreken is vooral een heel, erg, mooi toestel namelijk de motorola x, 20, je moet gewoon naar is 20 die, kost zon 260 euro dit moment als een, hele, nette, prijs voor, het toestel hij blinkt uit is een. Super mooie ontwerp weliswaar met een plastic achterkant maar wel met een, metalen frame, hij spatwaterbestendig, hij, heeft een, uitgebreide camera en hoofdcamera een, grote camera en de zon camera dat, zie, je echt bijna nooit in deze prijsklasse en bovendien heeft hij een heel, mooi scherm en fijne Bijna schone android software update beleid is twee jaar een, groot upgrades drie, jaar beveiligingsupdates het toestel is inmiddels ruim een, half jaar, oud dus daar is die. Mega veel van over maakt ook niet heel, erg slecht en eigenlijk het enige, nadeel van het toestel voor dit geld is dat, is een. Batterij niet super is maar daar valt mee te leven hij is ook niet echt slecht en daarmee heb, je wel een, hele uitgebreide. En mooie telefoon voor niet zoveel geld nog een, hele goede keuze is de oneplus noord 2 en dan zou, je misschien denken we maar, je loopt is nooit. 2D was toch net uitgekomen dat klopt opzicht die kost 400 euro het is wel, een upgrade tegenover de lamp is no 2 maar het is niet. Een gigantische kreet en de bank lus nooit twee die is flink in prijs gedaald en die kosten dit moment. Nog maar 330 euro en daarmee vind ik dat op dit moment in ieder geval de betere keuze de lamp is noord.

2 is een, telefoon die een, hele, snelle, chipset, heeft, een, hele, goede, camera heeft, een plastic, vreemd, maar de glazen achterkant het ontwerp ziet er gewoon netjes, uit, hij, kan meegaan, snel, opladen, heeft, een, mooi scherm en wat dat betreft is het een, hele, goede, rol aan Te middenklasser de software die was erg, fijn toen die, uitkwam maar die begint, op, minder fijn te worden oneplus hersenen updates niet zo erg, goed voor elkaar op dit moment en daardoor is de telefoon wat minder prettig geworden kwast zo ver en wat meer buggy dat is Jammer maar dat is een van de weinige kleine nadelen van dit toestel dat verder ontzettend goed scoort voor die 330 het derde toestel dat ik graag wil uitlichten is de samsung galaxy s 22 dat hebt op toestel van samsung van dit moment niet heel, verrassend misschien, maar, Het toestel is behoorlijk in prijs gedaald hij was vorige maand zon 820 euro en is nu nog maar 750 euro en voor dat geld krijg, je een, hele goede online smartphone met een, compacte, behuizing, ook een, luxe, behuizing van aluminium en glas, thijs waterdichte kan draadloos opladen Heeft een super goede camera een, heel, mooi, scherm, eigenlijk, alles erop en eraan wat, je mag verwachten van een high end smartphone tegenwoordig heeft twee na deeltjes geen is dat de batterij niet zo super groot is en de andere is dat de grote hoe camera voor een High end smartphone relatief niet zo heel, erg goed is maar zijn kleine puntjes zeker die grote.

Camera is niet: iets waar heel, veel mensen, last van zullen hebben en daarmee heb, je voor 750 euro wel een, hele, goede, hollander, nog, een, interessante, high end smartphone die, een, prijs gedaald is is de boom, plus 10 pro die, kosten zon 900 euro kost nu nog Zon 840 euro en voor dat, geld heb, je een high end smartphone uit 2022 die echt tot de topklasse. Behoort hij is misschien niet zo uitgebreid en goed als bijvoorbeeld samsung galaxy s; 22 wilt gaan, maar, wel, een, stuk goedkoper en hij heeft, wel, een heel, groot. En mooi quad hd scherm heeft een, uitgebreide camera opstelling die op mooie, fotos, maakt, hij, heeft, een, mooi, ontwerp ja, het is gewoon wat, dat, betreft, een, hele, complete en fijne smartphone de identiteit van de software die is wat. Minder sterk dan vorig jaar een, beetje, hetzelfde verhaal, als bij die oneplus door, 2 ik heb, niet heel, veel buks, gemerkt, bij, dit, toestel, maar, ik ben ook, niet helemaal gerust op gezien het update, beleid van oneplus dat toch wat te wensen overlaat althans de update zelf Het update, beleidsgericht goed hij krijgt drie jaar android update en vier jaar beveiligingsupdate ander nadeeltje van het toestel is dat. Hij niet officieel volledig waterdicht is hij, is wel. Beschermt tegen water, mij, heeft, geen, ip68 certificering maar al met al is het wel een, hele mooie ene complete en hele goede smartphone van relatief scherpe prijs de laatste telefoon die ik wil uitlichten is de samsung galaxy s 22 ultra een nieuwe toevoeging in juist omdat ook Die wat die, prijs gedaald is hij kwam uit voor 1250 euro wel heel, veel geld hij, kost nu, elf, 140, euro zich nog steeds heel, veel, geld, maar, wel, een prijs die voor de juiste doelgroep in ieder geval de moeite waard wat mij betreft het is namelijk.

Eigenlijk misschien wel de beste en meest uitgebreide smartphone die. Er is op dit moment hij heeft niet de helemaal de steilste chipset de exynos chip van samsung die is net wat, minder dan de andere high and chips. Als een klein, nadeeltje maar. We zullen niet heel, veel mensen, wat van merken, hij heeft wel bijvoorbeeld een, ongekend uitgebreide camera met niet, alleen een, drie, keer, slim camera maar, ook, een, tien, keer, zon, camera achterop, naast natuurlijk de hoofdcamera, en groot op camera die, op, allemaal, hele, mooie, fotos, maken de Telefoon heeft de s, pen ingebouwd die je bijvoorbeeld, als afstandsbediening voor fotos maken, als presentatie clicker of natuurlijk gewoon, als pennetje, om op, toestel te tekenen, kan gebruiken het ontwerp heeft, een, eigen spoel en is ondanks dat de telefoon nog een groot is relatief. Compact is niets. Goede bord maar het valt me mee, hoe lomp en groot ie is voor het formaat van de telefoon het scherm is natuurlijk, fenomenaal de telefoon is heel. Uitgebreid softwareondersteuning is supergoed samsung geeft, een, vier jaar en product reeds en vijf jaar beveiligingsupdates en eigenlijk n van de weinige nadelen van dit toestel is dat. Te laat functie, niet helemaal, je van het is hij kan met 45 watt, opladen hij kan met 25 watt hebben hoofd draadloos laden, zijn telefoons die zitten, op 120 watt bijvoorbeeld bedraad en 80 watt draadloos dus dat, doet, hij, echt, niet zo heel, erg, goed, maar, los Daarvan is het een, ontzettend, goede, smartphone, dat, waren de highlights van de lijst en dan is het.

Nu met, uw tijd, voor, nog een, ledigen koopwijzer en die. Begint bij 150 euro met een, real nu, 8 miljoen i8 die is een. Snelle smartphone met een mooi en vloeiend scherm en een flitsend ontwerp het update, beleid is niet. Zo heel, erg, goed dan voor 180 euro de samsung galaxy, a 22 5g samsung galaxy. A 22 5g is een. Smartphone die vooral, moet hebben van zijn 5g ondersteuning en lange. Softwareondersteuning verder is de telefoon niet heel, spannend, maar wel, prima alleen de camera die valt een beetje en voor 260 euro koop, je de motorola x, 20 de motorola e 320 is een. Van de mooiste smartphones met goede software en een. Uitgebreide camera en de batterij is niet. Super maar, voor 330 euro de oneplus, noord 2 de bank is nooit. 2 is een. Telefoon met fijne software, maar bovenal hele, goede prestaties en een, uitstekende camera voor, zijn, klasse ja, het enige jammere is dat. Hij niet volledig officieel waterdicht is en voor 340 euro koop, je de samsung galaxy 53 samsung galaxy. A 53 heeft goede software met een heel, goed update beleid een prachtige oled scherm en een waterdicht ontwerp alleen de prestaties die zijn niet de beste dan voor 430 euro de chablis, 11t pro deck selmy 11 2. Pro heeft super goede prestaties en prima update beleid en kan extreem snel opladen alleen de afwerking is niet: pap en voor zon 540 euro koop, je een, samsung galaxy s, 21 fijn edition de samsung galaxy s; 21 validation, heeft een, hele, goede, camera een, heel, goed, update, Leidt en is mega compleet al eens niet de meest luxe smartphone voor 570 euro kopiren xiaomi 12x de chummy 12x heeft een heel, mooi, ontwerp, een, prachtig scherm en een goede camera alleen de software is vrij verhoudig voor 600 euro heb, je een, hele goede iphone namelijk De iphone 12 familie de iphone 12 mini is ontzettend compleet waterdicht luxe en bovenal compact alleen hij heeft niet de beste batterij en voor zon 680 euro koop, je de samsung galaxy z, fig tree samsung, galaxy z, flip 3 is een.

Uniek concept met een, waterdicht ontwerp en een heel, mooi scherm alleen de batterij die is matig dan voor zon 750 euro de samsung galaxy s 22 de samsung galaxy s, 22 ziet er, prachtig, uit, heeft, een, hele, goede camera en een. Supergoed update beleid alleen de batterij is een klein minpuntje en voor 8 130 euro koop, je de apple iphone 13 de iphone 13 is een. Prachtige smartphone met alles er op en er aan een, hele, goede camera en een, super snelle tips, hebt alleen, het scherm, heeft, helaas, geen hoge pervers in snelheid 840 euro heb, je de oneplus team pro de wang. Christien pro is snel mooi en uitgebreid en heeft een. Goede camera maar de software is niet. Meer wat, het, ooit geweest is en tot slot misschien wel de ultieme smartphone de samsung galaxy s 22 ultra voor 1140 euro de galaxy s, 22. Ultra is de meest. Uitgebreide smartphone van het moment met als een van de unieke punten de s.

https://www.youtube.com/watch?v=neqWgfV-OQk