R 3 Muziek de meest fit is een. Relatief nieuw merk op de nederlandse markt geleerd en shelley en ze staan de vooral bekend om hun goede prijs kwaliteitverhouding interessante smartwatch met een, mooi, ontwerp voor niet al te, veel geld dit is de gt. R 3 dat is mijn nieuwe standaard model, tis ook een pro model is wat uitgebreider en je hebt ook de gps dot, ga staat voor gti square dit is de gt round. Deze is de grond en die. Gps is vierkant, dus die, keuze, kun, je nog maken het ontwerp van deze vind ik erg mooi hij is zogezegd rond en hij heeft een, vrij klassiek ontwerp, zit een, randje, rond, het scherm, waar streepjes op staat is dat. Je wat makkelijker de tijd, kan aflezen de kast is van aluminium de achterkant is van plastic dat gaat iets sneller irriteren dan sommige andere materialen maar goed dan moet, je echt vaak bij dure horloges zijn het glas het glas het scherm is natuurlijk van glas en wat Ik leuk vind aan het ontwerp is dat, die twee, knopjes heeft dat is niet, zo bijzonder, maar, n van die knopjes is een. Draaiknop, je en daarmee kuddes door het menu scrollen en dat is gewoon. Handig hij heeft gewoon standaard horlogebandjes 22 mm die kun, je zo vervanger voor wat, je dan ook wel standaard wordt geleverd met siliconen maar mocht, je daar gerriteerde huid van krijgen of gewoon iets, anders mooier vinden dan kun, je dat dus zo zelf uitwisselen, bediening van dit, Apparaat, je gaat via het oled scherm dat, heeft niet de hoogste, resolutie ooit maar eens verder, best een, mooi scherm en de interface die vind, ik, ook, erg, prettig, hij draait, op, zos, dag een, eigen besturingssysteem zeker niet zo uitgebreid, als bijvoorbeeld, obrero s, maar wel heel, Erg prettig in gebruik, wat, mij betreft de interface, komt k, opzet ja, wat dichter, bij een, smartphone dan bij veel andere loges en daardoor voelt het wat, mij, betreft, wat, intutiever, aan, hij werkt, het gewoon, soepel, je hebt, minuutjes natuurlijk, als, je op dit knopje drukt is Het hoofdmenu en zijkant heb, je widgets als je door de horloge schermen scrollt dan heb, je wat grotere schermen en als, je naar beneden veegt vanaf droom screen dan krijg, je allemaal, quick settings, als op, zich, zeker, geen, unieke, opbouw, maar, het werkt in dit, horloge, wat, Mij betreft net wat, fijner dan ik gewend ben echt, rood mee te maken dat hij niet mega veel mogelijkheden heeft daardoor is het natuurlijk gewoon, wat, overzichtelijker, maar ik, vind interface, er geslaagd, keerzijde van verhaal is wel dat het relatief beperkt is je kan wat, applicaties installeren Maar dan moet, je echt niet teveel van verwachten, het lijstje wat in de appstore staat zijn volgens mij, iets van tien, tot vijftien applicaties zit een, gopro, afstandsbediening, bij, instant genoeg, je kan vond ook een, hartslagmeter downloaden, the real time je hartslagmeter ingebouwde hartslagmeter die doe het Eens in de zoveel minuten, je kan een, app downloaden om haar te trekken hoeveel waterglazen, je hebt gedronken op een, dag nadat ze een, beetje niveau waar, je aan moet denken, wat hij niet heeft en dat vind ik echt wel gemis is een, muziekspeler, je kan er Dus geen muziek opzetten en dan vervolgens aan, als, je bijvoorbeeld een, hondje aan, het hardlopen ben je telefoon thuis laten en toch muziek luisteren, mobiel, betalen, gaat ook niet met is horloge, dus wat, dat betreft is die, echt wel, een, beetje, beperkt, maar, alle functies die, die.

Heeft die doet ie, wel heel, goed focus van dit, horloge ligt dus niet echt een, smartwatch functies maar meer op het trekken van je activiteiten van je dag en dat doet ie best uitgebreid zit een, gps, ingebouwd, natuurlijk, er, zit een functie die jpg, volgens, mij, staat, Het voor door soepel activity in telefoons in de val staat voor scoren die je krijgt aan de hand van hoe, actief, je bent en daarmee hij vertelt horloge, je niet alleen hoeveel stappen, je gezet en bijvoorbeeld maar ook of je overal goed bezig ben hij, heeft natuurlijk Meldingen voor als je te lang, stil zit, wat, ik wel grappig vind is dat hij dat, zon, manier, doet, dat, hij dan zegt, als, je binnen 20 seconden nog 30 stappen zet noemen, wat dan ben je goed bezig geweest dit uur, dus, daarmee, probeert, hij, echt, een, Beetje te motiveren om, op te staan ik heb wel, het idee dat, dat niet echt heel, erg op de situatie afgestemd is een, actimel ik wel heel, vaak krijgts opgeven mijn, ken je trucje ook wel een, beetje, maar, goed, mijn, doet, dus, bel zijn is om. Je wat actiever te maken en hij heeft wat dat, betreft, veel, functies zijn, kan natuurlijk slaap trekken en kan, je stressniveau met, die uitslag de et cetera. Daarmee is het niet de meest, accurate horloge ooit, als, je echt ja, dat heel, goed wilt, doen, dan ben je beter bij een, horloge van voorbeeld, garmin of polar echt, zon sportmerk maar hij doet het voor de meeste mensen wel gewoon goed genoeg, moet, zeggen, dat, ik, Bij mijn slaap patroon, bijvoorbeeld, wel, eens, wat, gekke, dingetjes, heb gezien de hartslagmeter die meet de standaard eens in de zoveel.

Tijd dus die is ook niet. Super accuraat de gps die lijkt, als, ik op de kaart kijken altijd een, beetje pochte af te snijden maar moet ook zeggen ik heb een 10 km wedstrijd gelopen met dit horloge en die, kwam uit op 100 3 km de verstand wel weer super precies, als het Parcours echt precies die mm was dat. Weet ik, natuurlijk ook niet maar zo werd in ieder geval wel, aangegeven dus de accuraatheid van horloge is niet. Super super super goed maar voor de meeste mensen, als, je niet echt een, hele enthousiaste, sporter ben wel, gewoon ruim, voldoen, wat, ik, ook fijn vind is dat. Hij gewoon met strava in een, aantal andere apps, kan synchroniseren sommige andere wat meer budget horloges die kunnen dat, nog, wel, eens, niet hij heeft niet super uitgebreide sport, functionaliteit verder hij, kan natuurlijk gewoon, je rondjes trekken en hij kan netjes, je snelheid laten zien coblijn, hartslag Cetera hij vond geen trainingsschema of dat, soort meer uitgebreide features dus als, je dat, soort dingen wilt dan moet, je echt dus nogmaals bij zon sportmerk zijn deze is meer gericht op fitness voor de normale gebruik het grote voordeel van dit horloge en ook van het, feit Dat hij wat beperkter is op. Andere vlakken is de batterijduur meest fitte beweert dat, je er 21 dagen mee door, kunt komen nou dat, misschien, wel iets aan de enthousiast kant, maar ook met redelijk, intensief gebruik kom ik er wel echt, makkelijk, twee, weken, mee door, als, je twee keer per week; omdat Je hardloopt en dat, gewoon trekt dan red je die twee weken echt makkelijk en dat is gewoon heel, erg, netjes, ze, beweren dat, je 35 uur aaneengesloten gps kunt trekken hebben niet geprobeerd, natuurlijk, maar, ik kan me wel, voorstellen, gezien de rest van batterijprestaties, dat, je daar.

In dit geval heel, dicht bij in de buurt, komt dus ook, als, je een weekendje de wildernis in gaat en alles wilt opnemen dan is dit nog steeds, ruim voldoende qua batterijduur opladen gaat via twee puntjes hier op de achterkant is het kan niet. Draadloos dus een klein nadeeltje maar goed dat zijn echt kleine dingetjes, en de batterijduur van dit horloge is ontzettend goed en zeker een van zijn sterke punten uiteindelijk is de en meest fit gt r 3 en horloge dat het vooral moet hebben van zijn mooie ontwerp en Ze gigantische batterij duur, als, je meerdere weken met je horloge wilt doen ja. Dan is dit echt een van de betere opties en ik vind ik ook echt mooi uitzien hij is niet te dik, heeft van een, mooi klassiek ontwerp niet te overdreven maar ook niet te. Simpel en saai dus daar heeft de meest vindt een, hele goede middenweg in gevonden, wat mij betreft dat is heel. Erg positief ook de bediening van het horloge vink heel goed en hij kan voor de meeste mensen gewoon genoeg activiteit te trekken heeft de basic smartwatch functies die je het kunt verwachten dus wat dat, betreft een heel, fijn instap, horloge aan de andere, kant, moet ik, ook, Zeggen dat hij, toch, echt, wel een, paar functies mist, die ik graag wel gezien had hij kost 140 euro dus niet superveel dus wat dat, betreft, kan, je ook wel wat dingetjes verwachten dat hij dat niet, kan maar dat, je er geen muziek op, kan spelen dat Vind ik echt wel nadeel dan zou, je kunnen zeggen die prijs is zo laag dat, ik hem dat, wel, wil vergeven maar aan de andere kant, zijn er ook zeker alternatieven die weliswaar, wat, duurder, uit kwamen waar inmiddels zo erg in prijs, gedaald zijn dat die eigenlijk Veel uitgebreider zijn nou dan denk ik, bijvoorbeeld, aan, een, samsung, galaxy watch 4 die kost, 150 euro op het moment, heeft een, veel, minder, goede, batterij, duur, maar, verder, wel, veel uitgebreider en als, je bijvoorbeeld wel een, goede batterij duur en ook nog een, luxe, horloge, wil Dan kun, je ook volg 250 euro op dit moment de nummer wij watch pt2 pro kopen die, kan wel muziek, spelen heeft geen strava integratie dat, ze, wel, nadeeltje, hoewel, dat het wel met een, app van een, derde partij kan die zijn stuk, luxer, heeft, wel, iets Minder goede batterij duur dus het is zeker niet zo dat, dit, horloge slecht is sterker nog ik, vind, hem heel, erg fijn en goed horloge maar voor de 140.

Euro die die, kost is die, vergeleken met de rest van de markt, wel een, beetje, aan de beperkte. Kant, ik ben hoofd van een, dominique en dit, was de meest fit gt r 3 ik hoop dat, je het een, leuke video vond mocht, je nog vragen hebben dan kunt.

https://www.youtube.com/watch?v=aX1bohAGJ6E