Maksimum batterylewe is deesdae baie, ingewikkeld, baie, slimfoongebruikers, veral, gamers, blyk, nooit gelukkig te wees met, die batterylewe in hul, slimfone nie, maar, Oukitel, het, uiteindelik, iets, gedoen, daaroor, Oukitel wp19 is die. Wreld se eerste slimfoon met n reuse battery van 21, 000 milliampre vol octa kern. Helio g95 skyfiestel met twee kragtige armkorteks a76 verwerkerkerne wat tot 205 gigahertz oorgeklok is en 6 korteks a55 gefokusde verwerkers en 8 gigagrepe ram doeltreffendheid. 256 gigs berging hierdie foon, kan n goeie opsie wees nie net vir avonturiers skubaduikers of mense wat in die, konstruksie afdeling, werk, Nie dit kan ook veeleisende gamers bevredig in vandag se, video ons gaan gefokus wees op die grafiese werkverrigting van die wp19 as jy is op soek na n omvattende resensie van hierdie foon kyk op vir, my in diepte resensie van die wp19 op ons kanaal, FamilyPopTV, maar Eers sal ek, jou, wys, hoe, hierdie, nuwe, reuse, foon, sommige van die, mees veeleisende, speletjietitels, kan hanteer wat jy in 2022, speletjies op, Android toestelle en selfone kan speel., Jy, benodig, n van die, reeks foon om die beste van hul grafika en speletjies te sien wat sal Die batterye van enige, ander foon spoel maar nie die battery van Oukitel wp19 nie welkom terug dit is Adam en jy kyk FamilyPopTV youtube kanaal, moderne, slimfone kom, al n lang pad in terme van hul tegnologiese vermons daar is baie, fantastiese speletjies, wat, vrygestel, vir Android tablette En selfone die, moeite werd om na te, gaan maar baie van hierdie speletjies is lus vir grafiese en verwerkingskrag hier het ons een van die, gewildste gekry call of duty mobiele COD reekse het nie n inleiding nodig nie dit was n, stapelvoedsel van speletjies vir baie, jare Nou en in 2019, is Call Of Duty: Mobile binne, n jaar op handtoestelle vrygestel dit het ongeveer 270 miljoen aflaaie gehad en die, speletjie het die, toekennings vir die beste mobiele speletjie by beide die BAFTAs en GameAwards soos jy kan sien het ek, die, grafiese opsies na Die hoogste verander om die, hoogste, grafiese werkverrigting, ten volle te geniet wat, jy normaalweg een van die, nuutste kragtige fone benodig maar soos jy kan sien doen die wp19 n redelike goeie werk kan soms n bietjie woelig wees teen ongeveer 60 fps is daar geen vertragings nie Geen ineenstortings nie alles verloop glad teen ongeveer 60 fps as jy gelukkig is om n kragtiger, foon te h dan kan jy verwag dat hierdie speletjie, tot 120 fps sal hardloop vertel, dit, af Ek, het die tweaking die, kwaliteit van die, grafika om die fps tot 90 Te probeer verhoog om te sien of dit die vermo sal benvloed om die vyand te sien en te skiet soos jy opgemerk het hierdie einste video is presies in dieselfde aspekverhouding en die resolusie as die.

Skerm gemaak van die wp19 wat 2460 by 1080 pieksels en 60. Fps is net om, vir, jou, n ware voorstelling te wys van wat ek, op die vertoning van, my wp19 regs kon sien. Nog n eerstepersoonskietspeletjie wat die wp19 foon tot die uiterste sal toets is Shadowgun Legends legends, loop, teen, 60fps, terwyl daar. Man is y verslae van fone wat baie warm loop as jy dit kombineer met, die hoogste grafiese instellings, as jy beide wil h, die fps en die, grafika sal, jy, inderdaad, n baie, kragtige, toestel, nodig h, so ek sal die grafiese vlak na ultra hoog verander en Die fps na 60. ons sal sien wat, gebeur deur die, manier, waarop, Shadowgun Legends die, derde aflewering in die, Shadowgun trilogie is elkeen van die, speletjies is bekroonde en dit is nie moeilik om te, sien hoekom sodra jy hierdie grafika, op n ho end selfoon nagegaan het Nie toestel ek, kan s, dat die, foon, aansienlik warmer word, maar dit is alles, goed dit is nie, weer super warm nie die, grafika is redelik, glad hier geen probleme tot dusver nie geen lelike wankeling, geen, ineenstortings, alles, glad alles, goed voel die pyn, jy, wil, h Party bye, sucker s, jou gebede, komaan reg die derde, titel, wat ek, graag, op wp19 wil toets is weer Asphalt, 9 Legends, kom, ons verander die instellings na die, hoogste beskikbaar en kom ons kyk, hoe dit die, spel, die, Asphalt, reeks het, nog altyd die grafiese kapasiteit Op mobiele d toestelle so ver as moontlik en die mees onlangse speletjie 9 is beslis.

Geen uitsondering nie met die, hdr grafika en tot 60 fps dit is een van die, mooiste resiespeletjies op die selfoon daar is ook. Baie inhoud met meer as 50 verskillende motors en 800 verskillende geleenthede sowel as loopbaan en multispeler modusse en dit is regtig. Verslawend saam met gereelde seisoenale opdaterings en toevoegings die speletjie behoort jou besig te hou terwyl jy daardie mooi grafiese vegspeletjies geniet word nie altyd met selfone geassosieer nie maar, as jy gaan om een te speel is dit, waarskynlik een van die, mooiste Shadow Fight 3.. Dit is nie: net n bakleiery nie dit is ook n rolprent die hoofkarakter het aanpasbare beeldmateriaal en wapens en jy sal meer toerusting en vaardighede ontsluit soos jy die storie vorder het net begin net om te kyk of my wp19 goed pas met. Hierdie speletjie die Shadow Fight 3 met meer as 3 miljoen resensies op die, speelwinkel gee die, speletjie n gemiddelde gradering van 43 sterre met baie, mense, wat, eintlik prys die grafika en animasies met beeldmateriaal tot 2k wat 1440 piksels en tot 60fps is dit, is beslis maklik Op die oog soos jy kan sien die speletjie loop, ook goed op. My wp19 met n resolusie van 2160 by 1080 pixels soos jy sien die wp19 het spesifikasies wat op die oomblik hoofstroom is dit. Sal toelaat om die onlangse speletjies in n redelike gehalte en fps tempo te speel maar een ding is seker jy het geen kans, om sonder sap te raak met hierdie reusagtige battery nie dit is iets.

Wat geen ander onlangse foon in het nie. die, wreld het op die, oomblik is dit. Basies n massiewe kragbank vasgenael aan die foon te danke, aan, Oukitel ek, het, onlangs, n kans, gehad om hierdie, dier van n slimfoon te gebruik en te misbruik n paar weke voor sy amptelike vrystelling sodat jy, my omvattende in diepte resensie video op, hierdie kanaal. Daar is n, skakel aan die einde van hierdie, video ook skakel in die. Video beskrywing die wp19 is beskikbaar. Om te koop by aliexpress vanaf 13 Junie 2022 en daar is n skakel in die. Video beskrywing sodra dit sal beskikbaar wees, op, Amazon, wreldwyd sal ek, die skakels opdateer, so bly ingeskakel oukei ouens as julle ons video geniet het gee ons asseblief n thumbs up en as jy nuut op die. Kanaal is moenie.

https://www.youtube.com/watch?v=HMSXdapYXwU