Ultra het testpanel van tweakers is uitvoerig aan de slag gegaan en hebben hun ervaringen in uitgebreide reviews, beschreven misschien, heb, je even geen tijd om ze, allemaal te lezen tussen bespreken. We hier even kort de belangrijkste punten verdwijnen hier zijn ze dan de samsung galaxy s 22. En de samsung galaxy s, 22 ultra en dit zijn onze meer views laten. We met de buitenkant beginnen beide toestellen hebben een super hd amoled scherm met een, verversing van 120, hert het scherm van de galaxy s, 22 dood ra is 6 punt 8 inch, qhd plus edge en van de samsung galaxy s, 22 6 punt 1 inch, ervaar een, Plus flat bij de gemaakt met korea, klaas fik dus, plus hier zijn onze reviewers uitermate tevreden over reviews, rekken bijles vind, het, scherm een, ongevenaarde eye catcher, crazy bij het is onder de indruk van de kleurweergave en eveneens leren ze de ruzie kon het scherm ook in Fel zonlicht goed zien natuurlijk zijn er, weer, veel, fotos, gemaakt, zoals, je ziet zitten er op de achterkant, bij beide, toestellen, een, flink, aantal, lenzen de galaxy s, 22 heeft met een, 50, megapixel grote, uw, camera een, 12, megapixel ultra groothoek camera en 10, megapixel telelens en Een 10 megapixel selfiecamera een, uitmuntende indruk, gemaakt, zoomen makro na het mooi tegenlicht of welke omstandigheid dan ook volgens, reviewer 36 druk, je op het knopje en komt er direct een, mooie foto of video uit rond redden bijsnoeien, zichzelf, geen, camera duurt, maar, gezien de artistieke fotos.

In zijn review tablet daar niet helemaal mee eens de galaxy s, 22 dota heeft er zelfs een, lensje bij de groothoek. Camera is hier: 100 8 megapixel en hier zitten twee telelenzen op de achterkant met een, drie keer zoom en en tien keer zullen hier zijn onze review is ook louter positief dan ruzie vind, het ook, bij night mode, erg indrukwekkend en schaarste toestel, op, camera gebied, bij De top van 2022 het uitsteken van de cameras, dat stelt, niet iedereen op prijs maar dat, doet, natuurlijk, niets, af aan de kwaliteit de galaxy s 22 en galaxy s, 22, ultra hebben de eerste, exynos 2204 nanometer processor in de buik, zitten dus, hoe gaat het met De performance, hierover delen de reviewers niet dezelfde mening, reviewer 36 vindt zijn galaxy s; 22, lekker vlot, terwijl, mijn, ex jane hoscar en rijbewijs de processor van de galaxy s, 22 op papier vlekkeloos door de test, komt maar in de praktijk, nog wel eens last heeft van Hapering op de galaxy s, 22 ultra gaat het met gamen youtuber en films, kijken bij, crazy, bij, het sneller en soepeler dan en gewend is, is de ervaring van jeroen vlekkeloos maar met de toestel van door, ruzie soep les de vingerafdrukscanner van beide toestellen kunnen de reviewers. Waarderen en de s22, ultra heeft zelfs een, subtiel ingebouwde sp het functies, als er actions in het omzetten van krabbels naar leesbare tekst mi tia vind deze bijgeleverde steelers heerlijk en ook de risi, heeft er met plezier, gebruik van gemaakt de galaxy s, 22 heeft een, accu Van 37, 100 millioen peren de galaxy s, 22 ultra een van 5.

000 de gebruikers van de galaxy s, 22 zijn niet erg onder de indruk van de batterijduur, trekken bewijs komt in de dag niet mee door en ook, nextgen, roskam, merkt dat de batterij, niet de hele. Dag vol houdt met de hoge performance van het, toestel de galaxy s, 22 ultra heeft een, wat grotere batterij en dat valt ook op alle reviewers van de ultra kunnen er makkelijk de tijd mee doorkomen gelukkig is er ook de snel laat functie die is verhoogd.

https://www.youtube.com/watch?v=-DgN_SvtnIc