5 REKOMENDASI HP XIAOMI TERBAIK & TERBARU 2022 DARI HARGA 2 JUTAAN | AKAN MASUK RESMI DI INDONESIA

000 poin jadi untuk spesifikasi chipset, nya dan juga performanya di kelas, harga, 2jutaan, aja, Hp ini tuh udah pasti, sangat, mampu, diandalkan, untuk, bisa, memenuhi, semua, kebutuhan, penggunanya, lanjut, ke, bagian, spesifikasi, baterainya dan juga merupakan keunggulannya Xiaomi, Redmi 10t ataupun Xiaomi, Redmi 10 Power, ini, akan, pakai, spesifikasi, baterai, berkapasitas, 6000mh yang mana, […]

DJI OM5 Smartphone Gimbal Review & Tutorial

Well, dji has done it once again and brought us the om5 smartphone gimbal Music, so the dji om5 is the newest smartphone gimbal. That improves many things from last years. Om4 that we didnt even know we needed improving the most notable being the much more compact size and form factor in this video […]

Review Pemakaian 3 Tahun OPPO Reno 10X Zoom | Perlu Takut Beli Flagship OPPO Di 2022?

I am itu dulu pernah pakai satu HP, dengan ke Teteh sama yang jualnya, mendekati piro Android tapi kadang masih suka ngefris, seminggu, sekali di HP, ini lancar, banget, aplikasi, yang saya, install pun, sangat, banyak dan berpindah, pindah, aplikasi, masih, terasa, lancar, dan nyaman, untuk, ukuran sekarang. Oh ya: untuk layar yang masih, 60az […]

2022 UDAH MURAH !!! Review Samsung Galaxy S20FE Snapdragon

Satu sama air bisnya, untuk audio Ini, juga, udah di tuning ya, sama Aa, agebrina, audio yang kapabilitasnya, nggak perlu diragukan, lagi, mantap, kalau, buat, layarnya ini, ada, layar yang pakai panel Super AMOLED resolusinya, full SD, Plus dan punya luas layer, yang ada di 65, inci buat, kualitasnya Ini udah jempolan meski seri fan […]

SAMSUNG Galaxy A13 LTE, Factory Unlocked Smartphone, Android Cell Phone, Water Resistant,

Of course, theres definitely a lot to go over, but first things. First, let me just quickly show you the unboxing experience, because we actually have some important changes here already for the first time, i believe, on an a series. Phone samsung has shipped the device in that super slim box, reminiscent of the […]

Samsung Galaxy S10 In Mid 2022! (Review)

I think the galaxy s8 was a pretty big upgrade coming from the galaxy s7 and the galaxy s10 really took that upgrade and made it a completely different cycle of devices which im so happy about now. Ive already made a early 2022 review of this thing in the middle of 2022, not a […]

Creative Outlier Pro – Outlast Your Smartphone Battery

My name is joshua wong welcome to fast view, episode 61.. I do short and fast tech reviews on this channel thats. How the name came about first lets have a quick unboxing inside the box. You get the creative outlier pro earphone, different sizes of ear tips, usb c charging, cable and some documents. […]

Xiaomi Smart Band 7 GLOBAL Version Review: The Best Mi Band Yet?

The the most popular fitness tracker out there finally get the perfect balance, lets inspect Music hi. My dear tech enthusiasts really good to meet. You, my name is michael on the channel. We inspect a lot of cool tech with the idea to show you its real live performance and thats exactly what we […]

Umidigi F3s Review – When Smartphones Are Too Expensive

. Remember. Last year you were able to get an affordable phone with the right amount of upgrades with specs and features that feel bang for the buck. Today. That seems impossible.. Thanks to the pandemic, the smartphone industry has finally felt the effects and we, the consumers, are currently paying for it. Literally.. That […]

Top 5 Best Smartphone In bd Around 20K | এই ঈদে সেরা ৫টি ফোন ১৫ থেকে ২৫ হাজার টাকায়

Naturally, a positive victory by vicious attacker price range money capable of performance against is a camera 64 megapixel at a performance, uh budget voice action decent level and which follows the video record per second 1080p resolution. Weak points density, kepner ‘5. I disable the tax recording as fiber production. Our camera section is […]