Smartphone HarmonyOS pertama dengan kamera flagship | UNBOXING HUAWEI nova 9

Yes, this is it Huawei Nova, nice smartphone, yang, akan, menjadi, obat, rindu, bagi, kita, yang sepertinya, memang sudah, lumayan lama, tidak melihat dan smartphone, baru resmi, dari, Huawei, selama ini, kan, kita, melihat, Nova, adalah line up smartphone mid range di bawah, pixerist, dan materi, sampai, sekarang, pun, Masih sama positioningnya belum berubah tapi, […]

Layar Full HD, 120 Hz | Unboxing & Review Realme 8i Indonesia

Piksel dengan 30; Oh ya, lupa, aja, ya, lebih, Hai, apa, gak, warnanya, lebih, berwarna, dibanding 720 piksel dan autofokusnya juga, bekerja, dengan, cepat, sini, langsung, sini, Hai, gerakan, ini, aku, kesini, ini, aku, ke, sini, Oke, kayaknya, enggak, rugilah, kameranya, masih, bisa, diandalkan, ini, kita, masih di kamera; Selfie nyari mi8i dan Ini kita, […]

Zhiyun Smooth 5 Review & Tutorial

It 31 were underwhelmed, but a whopping 48 of you asked. When will we get a heavy duty, dedicated smartphone gimbal? So if we have a larger phone – and we want to add a case lenses and filters until now, our only choice was to get a hybrid gimbal designed to be used with […]

best gimbal for smartphone เงท digitek dsg 005 3 axis gimbal

net, oleh di HP, flip cover by kaviar disco, Pacet, 2AM, Kutcher, review, Musik, HP, yuk, Kyle, joyday, squash, tennis, itu oleh, Hafiz Hafiz dengan, surprise, postur, nyampek, raggakids Windows, ini HP, Hedi detected Puspita Day cantik warung dia, nih, aku, Jagat, serius, menyelesaikan, guys, Oke deh, Say udah kuliah, Hampir aja file, filenya pvc, […]

Bestes Smartphone 2021?! vivo X70 Pro Plus (review)

Hnlich wie die box, anfhrt und das design, vom gert etwas, simpler macht, wenn, euch das, wichtig ist auerdem bekommt man, neben einer, sehr, speziellen, visitenkarte, vom, gert, auch, noch, kabellose, bluetooth, kopfhrer, kabellose, bluetooth, kopfhrer, so viel hinterkopf die basis, variante vom ex 70, plus kostet kaum mehr. Als das, ich 60pro hier in […]

Smartphone Terbaik 2021 Pilihan Kami, Di Harga 7-10 Juta Rupiah (2/7)

Next Berikutnya ini short list ya, peyek, lolosnya, nih, yang berikutnya, lagi, itu ada, Asus, Yes, Zenfone 88 Iya, sejujurnya ini, dipilih, karena, ukuran, ya, Oke next berikutnya gitu, Jadi ini, Faisal, satu varian, yang paling, terjangkau, yang 8128, dengan harga 79173333 terus juga di kelas, flexip, biasa, 15. Sih ada headphone Jack nih, masih, […]

TOP 5: Best Smartphone Gimbals of 2021

The built in stand frees up your hands. While you make the magic happen, the standalone phone case protects and provides a great viewing angle. Working from home and video conferencing have never been easier, live streaming on social media, while ai tracking keeps you in the center will make you shine like a star […]

SEGA Saturn Bluetooth Smartphone Controller Review – Content Crib

If i can talk english a little bit of background for this item um, i was scrolling through argos. As you do, um like the argos app. They dont do catalogs anymore um. You know what our glasses into the british catalog store, um scrolling through the argos app looking through my wish list and […]

Comparison Google Pixel 6 Pro Vs Samsung galaxy s22 ultra| 5g smartphone

The display size of the google pixel pro 6.71 inch and the displays either of the samsung galaxy s22 ultra 6.818. The screen to modulation of the display of the google pixel pro 88.8 percent and the screen to body ratio of the samsung galaxy s22 ultra 89.8 person. The ppi density of the google […]

Smartphone TV set REVIEW

I found this at at the flying tiger store in the queer and it was very cheap only like eight dollars. You know, of course, its called 80 kernel in swedish in swedish money is really where i live, but um yeah at 12, 8, so very cheap little thing. So this is something called […]