Doogee S35 – Rugged Phone For Only $80! Unboxing And Review

We have two gigs of ram 16 gigs of storage, a 4 350 milliamp hour battery the media, deck 67, 37 v, a 5 inch hd display android, 10 and yeah. Those are our main specs lets open this thing up, so this whole phone costs eighty dollars so lets see if its good for […]

¿EL MEJOR DE TODOS? Realme GT Master Edition REVIEW

Lo he hecho cosas muy interesantes y queremos que este ramillete master edicin. Ms all de su nombre desde luego puede ser una alternativa, real puede ser el mejor, telfono relacin, calidad, precio existe en la actualidad, lo sabrs Msica, llegamos, all y vamos, a arrancar con el anlisis del realmente master edicin y vamos, […]

REVIEW OPPO Reno6 Pro 5G: Smartphone Bagus, Untuk Segmen Tertentu.

3 berbasis Android 11, an software Color OS adalah Yui yang cukup, Gua suka dan Sekarang mari kita, bahas aspek, teknisnya, opo, Rin, OSIS, profage, ini, ditenagai, prosesor, Qualcomm, Snapdragon 870 page dengan RAM 12 GB dan storage, 256 GB dan ada fitur RAM expansion, atau ospek yang bisa, melakukan penambahan RAM hingga maksimal tujuh […]

Samsung Galaxy Z FLIP 3 – Unboxing, Setup and In-Depth Review

What we have here is we have the samsung galaxy z, flip 3, 5g. So in this video what were going to do is we are going to be unboxing doing a first time setup and a review of the samsung galaxy z, flip 3, so lets dive in and get started. Lets pull up […]

Überraschend gut: Samsung Galaxy Buds 2 Review (Deutsch) | SwagTab

In der samsung apples, app gibt es auch noch einen test der euch bei der anpassung hilft das case sieht, fast genauso, aus, wie, das, der galaxy pro es ist extrem kompakt und portabel in der hosentasche merkt man es kaum es gibt, insgesamt, vier, verschiedene, farben wobei das Case auen immer hochglnzend, wei ist […]

UNBOXING POCO X3 GT, Smartphone Turbo dari POCO

Terus ini ada, softcase, ya, buat, ngelindungin, HPnya, itu sih, ini, warnanya, bening, ya, Eh, ada, warna, sih, bening, bening, oke, udah deh, Nikita rapiin Blues sabar, dan disini HPnya wih, gila, keren, sih, kita, baca, baca, dulu, sini, udah, flagship MediaTek, dimensi, t1100, terus sudah pacarnya 67. What sama 120 hz dan kamera b64 […]

OPPO RENO 6 5G FULL REVIEW – KAKAIBA SA LAHAT!

So this could be it merchandise. A processor demand city, 900, 5g manager, 65 watts of fast charging super voop, 2.0 mobilis, din, 64 mp triple camera setup. Knockout pictures display, but probably the best thing about this phone – is its design box type so guys that is a purple curved flat back flat […]

2 Jutaan Saja, Review Nokia G20 – Sebenarnya Ini Smartphone Bagus

Lain atau bisa saya bilang, juga, Apakah, Nokia, g20 bener bener, menjadi, smartphone, yang layak, untuk, dibeli, ke, akan, saya, bahas di video, ini, nah, pembahasan, pertama, saya, mulai, dari, sisi, desain, ya, bukan, hal, yang baru, bagi, Nokia, dalam, menciptakan, HP, ataupun, smartphone dengan, build quality yang, bagus Walau dia dengan material, plastik, pada […]

Smartphone charger Holder 15W QI Fast Wireless Car Charger Review

I was pretty excited to get my hands on this. Is their 15 watt fast wireless charger? I went with this because it is 15 watts. Most um home wireless chargers are only 10 watts, so im pretty excited to see how fast this is. I got this. I also got their smart car charger. […]

MOTO G60S: celular intermediário PRIORIZA JOGOS e CARREGAMENTO RÁPIDO | Análise / Review

Abaixo. Do Flash em LED a paleta de cores, tambm mudou, o Tom azul, do g60es mais escuro enquanto a sua outra opo de cor verde diferente. Do g60 que veio em tom de dourado, a pintura tem efeito metlico e, a pequenas linhas que percorrem o corpo do aparelho, o leitor biomtrico segue na […]