Raw Review -Nokia G20 Smartphone

Today we got another review of uh, the cell phone, that i bought the nokia g20 um. So i just thought i just give you a raw review on what this phone is like and whats the first impressions. What are my first impressions? So lets just open. It up lets see whats in the […]

Meine Top Smartphones unter 400€ (Deutsch) – 2021 – Teil 2 | SwagTab

Her aber normalerweise warte ich ja eher, so neun bis, zwlf, monate, das, eine, neue, auswahl wirklich, sinn macht und ich eine vernnftige neue, auswahl zusammen bekomme das, ding ist, aber in keinem anderen kreis bereich sind in den letzten monaten glaube ich so viele neue, gute gerte, auf Den markt gekommen wie in diesem […]

Xioami Mi Mix Fold Review: Kamera – Performance – Gaming auf dem faltbaren Smartphone – Moschuss

Ist das auch nicht anders umsetzbar, aber dafr bekommen wir eben hier nichts halbes und nichts ganzes, aber zumindest etwas was aufhlt. Weil die gerte ja, normalerweise recht euro sind von samsung von kuwait, haben natrlich, nicht, viele, solcher, veit, waren gerte, ich habe mich ja, der erste der sony, rt mit seiner technologie wirklich […]

The $500 Invisible Camera Smartphone | ZTE Axon 30 Review

So, im really excited to see how it is because i use the uh one on the samsung galaxy z fold three and while its interesting definitely needed some improvement, so im interested to see how this 500 version of a under display camera compares to an 1800 version. On the z fold, three so […]

unboxing & review B Steady Pro Gimbal stabilizer for smartphone

Thank you. Musik Tepuk tangan Musik nyentuh Oke, Guys Hye ini dia. This is the fox by step out ini, boxnya, keren, banget, guys, ya, warnanya, agak, ke, kuning, kuningan, hamil, gitu, guys, ya, Ada, kuning, kuning, madu, gitu, guys, ya, Menurut, gua, gagal, girlish, ya, isinya, ada, gambar, gambarnya, ya, gambar, gambar, Hai, daripada, […]

Review | Galaxy Z Flip 3, o primeiro smartphone dobrável com apelo popular

7, polegadas que fecha para dentro e deixa, o celular pequenininho como se fosse um quadradinho que voc pode botar a mesma Aquele bolso Menorzinho da sua cala e o novo clipe trs tem um preo, bem, reduzido, em, relao, ao, Filipe 5g que era, o modelo anterior e passou de 1.499, Dlares l fora, […]

REVIEW LELANGAN YANG PASTI DAPAT SMARTPHONE ???

000 2ekor 222 nih tadi 52 ekor itu berjalan, dengan, sangat, luar, biasa, antusiasnya Dan ini, juga, sudah, ada, catatannya, ini, kita, hitung, aja, Ada, berapa, boks, ada, 12, kurang lebih sekitar 30 book yakni, 1box, begini, nih, isinya, dua, nih, Misinya 22222 oke hehe hihi tahu belum terkirim, hari ini, kita, akan, kirim, lanjut, […]

1,3Juta! Smartphone NFC Termurah: Review Tecno Spark 7 NFC

Nah untuk yang lain, lainnya Iya ini, kurang, begitu, fungsional, ya, memang, jadinya, banyak, banyakan, kamera, sih, cuman, ia, kamera, yang penting, itu yang nambah, megapiksel ini, kemampuan, rekaman, kamera yang satu ini, adalah, sampai, dengan, 1080 v30s di harga segini di bawah, satu setengah, juta, kita, masih, menemukan, Fingerprint sensor yang umumnya udah tinggal […]

OnePlus Nord 2 5G Green Wood Unboxing | My New Smartphone From YouTube Money

This channel means you do not have any problem with sharing and sharing videos. I have been using it for two days. If you want to do this YouTube channel or else, then you must subscribe defintely, because I am coming separately in the above of this particular videos.. In separate videos, you will get […]

zhiyun smooth q3 smartphone gimbal review

I have tried the smooth 4 and i didnt like it, because you had to have a counter balance and i didnt want to deal with that too much. I also have tried three different homes: the steady v2, the steady pro 3 and the multi, and the pro 3 did not work with my […]