Kleines Smartphone, großer Preis! – Xiaomi 12 (review)

Ich habe das shuttle service gut zwei wochen aktiv genutzt und mchte heute mit euch meinen teil vorweg es gefllt mir wirklich gut aber ich wrde sagen wie blich dem es geht darum kunst das design, an das display, die performance, die software, die kamera den akku und schlieen, Dann abschlieend ein fazit fangen wir […]

vivo X80 & vivo X80 Pro – the Most Detailed πŸ˜‡ X80 Series Review on YouTube!

Now these are the new vivo x80 and vivo x80 pro. These are the latest additions to vivos new camera, focused x, lineup of phones. Now, right off the bat, the vivo x80 seems the more enticing one of the two primarily because of its pricing and the x80 pro of course has been priced […]

EMANG CARI GARA2 !! 7 HP XIAOMI TERBARU & TERBAIK 2022 MULAI DARI 1 JUTAAN

000 poin yang artinya mau dipakai scrolling media sosial, ataupun untuk keperluan sekolah online sampai, ojek online pastinya, HP, itu udah, memiliki performa, yang cukup, Okelah dikelas, harga, jualnya Sedangkan untuk di bagian, kameranya HP, Redmi 10 ini, tuh, menggunakan, single kamera, utama, dengan, resolusi, kamera, utama, 13, megapiksel Juga ada single kamera selfie beresolusi […]

How to Pair Wearfit 2.0 App in Android Smartphone with T4 Smartband

com, the primer site for smartwatch specs news and reviews. Okay, we are back okay. After some delays, we are back with the t4 smartband aware aware: fit 2.0 smart bracelet. So the first video we showed you the menu and the design of this port, smart band, okay, so it is a direct usb […]

The Future of Smartphone Cameras?

one camera. Then this is the back of the iphone 10. two cameras. This is the iphone 13 pro three cameras. This is the back of the galaxy s22 ultra four cameras, and you better believe there are some phones out now with five cameras. Weve, just gotten very used to the idea of smartphones […]

HP TERKUAT 2 Jutaan realme – Review realme 9i

What dacsee cobain gua lumayan kaget dengan datar baterainya kayak Soalnya kalau, dibandingkan, dengan, HP, 2, jutaan yang lain, ternyata HP, ini, punya, daratan, baterai, yang paling, awet, bandingkan, dengan, semuanya, dan itu lumayan, banget, dari, semua, PD, jutaan, yang pernah, gue, coba, tahun, ini, pemegang, rekor, baterai, terawet, Adalah real winaryo, fifty karena, salah […]

2Jutaan paling WORTH IT! Review realme 9i

What gagz dan 6 nanometer prosesor smartphone di harga 2jutaan ini, Musik, sebagai, smartphone, yang bakal, dibanderol 2jutaan, remi9, yg, ditanamkan, prosesor, Snapdragon 680 berkekuatan octa core Abdul 24 GHz GPU adreno 630 yang dikombinasikan dengan, Dynamic RAM expansion, 43 B plus GB dan rom sebesar 64 GB di Atas kertas prosesor ini, memang, bisa, […]

Top 5 Best Flagship Android Smartphones of 2022 (H1) in India *Reviewed*

emphasis on the word. Android heres a disclaimer, though i know that there are seven phones in this list, but these seven phones actually share the five spots that are available now. Another very important point to note: this is our list based on our extensive testing and reviewing of these products. There are reviews […]

Oukitel C19 VS Doogee X95 (Best Rugged Smartphone 2022 Showdown)

So we can help you with some awesome survival gear regularly. Now lets get straight into the video lets. Take a look at these two phones and then compare the two to see which one comes on top. First lets take a look at the doogee x95. The doogee x95 was introduced in april 2020 […]

Smartphone Ter-Gaming di 1,9 Juta-an saat ini | Review

I make up Musik ngarep ngarep poin, Plus yang pertama, jelas processor, diharga, 19 jutaan dapat processor, helio, g96, itu luar, biasa pakai, banget, disaat smartphone, lain di kisaran, harga 19 jutaan cuma, ngasih, processor, helio, g80, dia 85 atau yunishop Tiger TH, 6, 18, sinarjo, 50, ini, justru, Ngasih helio g96 yang sampai saat […]